07 Mart 2017, Salı 14:40:22

Suriye uçağının pilotuna suç duyurusu

Hatay'da düşen Suriye uçağının pilotu ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
  • Vatansiz fareler cok.
  • Suriye ordusu kendi ülkesinde savaş suçu mu işliyor?Peki tsk ne geziyor orada?
  • Bu adamı savaş suçlusu tespit ettik nasıl komik bi cümledir sen kim otoritesin yav biz de okuduk aynı fakultede siZi kim şımarttı sen iti köpeği savunurken avukat olarak suçlu değilsen bu adam da asker ve suçsuz
  • Adamı şov için kullanıp mecburen Ruslar araya girince geri iade edecekler. Şikayet falan hikaye. Almanya yıllarca dosya bekledi Deniz Feneri için. Amerika'dan Fethullah isteniyor ama gazeteden, telefondan istiyorlar okadar. Hepsi numara. Zaten adamı biri tutup getirse Türkiye toptan karışacak. Bir ötse yeryerinden oynar.
  • Ceza olarak en işlek bir lokantanın bulaşıkhanesınde çalıştıralım....
  • Uçağıda bombaladığı siviller sapanla mı düşürmüşler...
  • Ülkesine iade edilir umarım. Bu işe memur, görevini yapmış. Böylece başka ülkeleri eleştirirken laf edebiliriz.
  • Anlasilan bu avukatlar issiz kalmislar ama bir seyi unutmuslar avukatlik ucretini pilottanmi besar eseddenmi alacaklar alacakalari bir sey varda acaba kacin birini alacalar
  • aferin sizeeee.... akil küpleri sizi..... sizden baska kimsenin aklina gelmemisdir, devletin onca personeli dururken size kalmisti....neyse bu arada kendi reklaminizi yapmis oldunuz !!!
  • eğitim verin. Havayollarında kaptan olarak uçsun. Ona bu ceza yeter.

Hatay'ın Altınözü ilçesinde 4 Mart'ta düşen Suriye'ye ait savaş uçağının pilotu ve Beşar Esed hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

İstanbul Barosundan avukatlar Gülden Sönmez ve Cihat Gökdemir tarafından verilen dilekçede, savaş pilotu Muhammed Sufhan'ın Suriye'de sivilleri bombaladığı, Esed'in de bombalama emrini veren kişi olduğu ifade edildi.

Dilekçe verilmesinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan grup adına bir açıklama yapan avukat Gökdemir, Suriye'de devlet rejiminin uzun süredir halkını bombaladığına dikkati çekerek, milyonlarca insanın mülteci durumuna düştüğünü ve mağdur olduğunu kaydetti.

Düşen Suriye uçağının pilotu hakkında suç duyurusunda bulunmak için toplandıklarını ifade eden Gökdemir, "Biz hem uçağın pilotunun beyanlarından hem de Suriye'de bu mağduriyeti yaşayan insanların beyanlarından savaş uçağı pilotunun savaş suçu ve insanlığa karşı suç işlediğini tespit etmiş bulunuyoruz." dedi.

Gökdemir, yaptıkları tespitin mahkemeler tarafından da yapılarak Suriyeli pilotun cezalandırılmasını talep ettiklerini dile getirerek, "Hem pilot hem de Suriye'de bu pilotlara bu görevleri veren Beşar Esed hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." diye konuştu.

Avukatlar Gökdemir ve Sönmez, şüpheli pilotun Hatay'da bulunmasından dolayı soruşturmanın orada süreceğini kaydetti.

Suriye uçağının pilotuna suç duyurusu

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Vk ~ 7 yıl önce
Vatansiz fareler cok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki bizimkiler? ~ 7 yıl önce
Suriye ordusu kendi ülkesinde savaş suçu mu işliyor?Peki tsk ne geziyor orada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuyruk acınmı var? ~ 7 yıl önce
TSK, Türkiye sınırlarını daeş ve YPG denen teröristlerden temizlemek için orada. Daeş temizlendi fakat YPG denilen fırsatçı çapulcu sürüsü temizlenene kadarda orada kalacak. Anladın mı militan kılıklı provakatör?
War Crimes ~ 7 yıl önce
USA,Rus,İran ne geziyorsa o.....Sivilin üzerine varil bombası atarsan ne demek olur bu?
Zoruna mı gitti? ~ 7 yıl önce
Senin gibileri temizlemek için keşke nick kullanmayıp da bilgilerini açıkça yazabilsen burda
A9 ~ 7 yıl önce
Sen niye yazmıyorsun ? Hadi diyelimki yazdım, ne olacak? Demokrasi işte bu kadar Türkiye'de , diktatörlük için ölen tek ülke Türkiye .. Yazık
Gökhan Ç. ~ 7 yıl önce
Bu adamı savaş suçlusu tespit ettik nasıl komik bi cümledir sen kim otoritesin yav biz de okuduk aynı fakultede siZi kim şımarttı sen iti köpeği savunurken avukat olarak suçlu değilsen bu adam da asker ve suçsuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dava vekili ~ 7 yıl önce
Askerler hep suçsuzdur zaten.Peygamber sanki mübarek,suç işleyeceği zaman ilahi bir uyarı alıyorlar sanki....G.Doğuda vatandaşa dışkı yediren askerler de vardı bir zaman...Suçsuz...
Yalan ~ 7 yıl önce
Adamı şov için kullanıp mecburen Ruslar araya girince geri iade edecekler. Şikayet falan hikaye. Almanya yıllarca dosya bekledi Deniz Feneri için. Amerika'dan Fethullah isteniyor ama gazeteden, telefondan istiyorlar okadar. Hepsi numara. Zaten adamı biri tutup getirse Türkiye toptan karışacak. Bir ötse yeryerinden oynar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe öğrenelim ~ 7 yıl önce
"geri iade" yoktur. "iade" veya "geri verme/gönderme" vardır. Türkçe'mize konuk yazar gibi katılmayalım.
Dolan ~ 7 yıl önce
Deniz Feneri yalanı&iftirasını da kendi adamlarının itirafından öğreniyoruz.Fetö'nün kendi organizasyonu Kimse Yokmu Derneğine alan açmak için kurulan o zamanki polis tezgahı...Tıpkı Asya Finans'a alan açmak için İhlas Finans'ı batırdıkları gibi...Bu Fetö'cülerin yatacak yeri yok,kodes bile cennet onlar için.
Ceza... ~ 7 yıl önce
Ceza olarak en işlek bir lokantanın bulaşıkhanesınde çalıştıralım....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivilmi ~ 7 yıl önce
Uçağıda bombaladığı siviller sapanla mı düşürmüşler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İade ~ 7 yıl önce
Ülkesine iade edilir umarım. Bu işe memur, görevini yapmış. Böylece başka ülkeleri eleştirirken laf edebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletterazisi ~ 7 yıl önce
Anlasilan bu avukatlar issiz kalmislar ama bir seyi unutmuslar avukatlik ucretini pilottanmi besar eseddenmi alacaklar alacakalari bir sey varda acaba kacin birini alacalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volunteer ~ 7 yıl önce
Gönüllü onlar gönüllüüüüüü.
BRAVO.... ~ 7 yıl önce
aferin sizeeee.... akil küpleri sizi..... sizden baska kimsenin aklina gelmemisdir, devletin onca personeli dururken size kalmisti....neyse bu arada kendi reklaminizi yapmis oldunuz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALIN ~ 7 yıl önce
eğitim verin. Havayollarında kaptan olarak uçsun. Ona bu ceza yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 7 yıl önce
Kaptan olarak değilde Atlasta asgari ücretli Fo daha iyi olur. Yada maaşı düşürülen diger rakip şirket fo su'da olabilir. Ama fo olsun kaptandan flap istediğinde kaptan şimdi değil 2 sn sonra olcak desin.
:) ~ 7 yıl önce
Güzel espri. Hem de asker kökenli :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000