26 Kasım 2012, Pazartesi 15:05:33

SURİYE JETLERİ TÜRKİYE SINIRINI BOMBALADI!

Suriye Hava Kuvvetleri'ne ait jet uçağı, Türkiye sınırındaki Harim İlçesi ve Atma Köyü'ndeki muhaliflerin karargahlarını bombaladığı ileri sürüldü.
  • ANGAJMAN KURALLARINI GUNCELLESTIRDIK. BAKALIM BIRDAHA YAPSINLAR*

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne bağlı Bükülmez Köyü'nün tam karşı tarafına düşen Atma Köyü ile Harim İlçesi'nde ordu ile muhalifler arasında günlerdir sert çatışmalar yaşanıyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren Suriye Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş uçağı, 4 sorti yaptı. Savaş uçağı, bölgedeki muhaliflerin karargahına bomba yağdırdı. Yaklaşık 1 saat süren hava saldırısında Harim ve Atma köyünde çok sayıda ölü ve yaralı olduğu ileri sürüldü.

SALDIRILARDA 10 ÇOCUK ÖLDÜ

 

Suriye'de Esed'e bağlı savaş uçakları, hedef gözetmeksizin şehirleri bombalamaya devam ediyor. Savaş uçakları, dün Şam yakınlarındaki Deyr el Asafir bölgesinde sokakta oynayan çocukları hedef aldı. Saldırısında en az 10 çocuğun öldüğü bildiriliyor. Bombardıman sonrası, çocukların sokaktaki cansız bedenini gören yakınları sinir krizleri geçirdi. Saldırıda 2'si kadın 15 kişinin de yaralandı. Sosyal paylaşım sitelerine yüklenen görüntülerde saldırı sonrasında sokak ortasında etrafa dağılan çocuk cesetleri görülüyor. Görüntülerde çocukların cansız bedenlerini gören yakınları sinir krizleri geçiriyor. Çevredekiler yaralı çocukları kucaklayarak götürürken, bir aracın içindeki ceset dikkat çekiyor.

SURİYE JETLERİ TÜRKİYE SINIRINI BOMBALADI!

Yorumlar

avx ~ 11 yıl önce
ANGAJMAN KURALLARINI GUNCELLESTIRDIK. BAKALIM BIRDAHA YAPSINLAR*

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
o yüzden mi hv k k istifa etti, angajmanlarını sevsinler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000