22 Haziran 2012, Cuma 08:42:32

SUPERJET YİNE ARIZALANDI

Sukhoi'nin ürettiği SuperJet 100 arıza yapmaya devam ediyor.
  • Hani diyoruz ya global dünya hah işte bize onu söyletenler global dünyanın sahipleri kendi mallarının dışında biri birşey yaptımı hemen başlarlar yapma derler demezler ama birşeyi çok iyi yaparlar yaptırırlar o şeyde sukhoi nin başına gelenler gibidir verilir para arıza çıkarttırılır ve medyasıda yanında hazırdır hemen gürültü kopartılır. vay şöyle vay böyle denilir haber patlatılır. Japonlarada aşağı yukarı aynı şeyler olmamışmıydı mitsubishi honda falan buda sukhoi ne olmuş yani değilmi : ))
  • sonucta airbus ve boeing firmalarının uçaklarında da arıza olabiliyor. o nedenle hemen hayal kırıklığı dememek lazım..
  • Hiç olurmu airbus ta boeing de :) Adana yolcuları daha dün bilmem kaç saat perişan olmadı mı ? bırakın bu işleri. Karalama çalışmaları sürüyor. Milletin ağzı poşet değil büzesin .
  • Boeing de Airbus da hiç böyle sorunlar olmuyor zaten değilmi ;)

Kısa bir süre önce seri üretime geçilen Rus yapımı Sukhoi Superjet 100 arıza üstüne arıza yapmaya devam ediyor.

9 Mayıs 2012 tarihinde Endonezya’daki deneme uçuşunda Salak dağına çakılan ve uçaktaki 45 yolcunun hepsinin ölümüne neden olan uçak, dün de Nijniy Novgorod şehrinde uçuş öncesi yine arızalandı.

İnterfaks ajansının Nijniy Novgorod Havaalanı yetkililerine dayandırarak verdiği habere göre, uçağın hareket ettirilmesi sırasında uçakta bir aksaklık olduğu ortaya çıktı. Daha sonra Aeroflot’a ait bu uçakla 12:05’te Nijniy Novgorod’dan Moskova’ya uçması gereken 84 yolcu uçaktan indirilip havaalanı bekleme salonuna alınırken, uçakta arızanın giderilmesi sonrası Moskova uçağı yaklaşık 2.5 saat gecikmeli olarak saat 14:30’da kalktığı öğrenildi.

Bundan birkaç gün önce de Sukhoi Superjet 100 uçağıyla ilgili başka bir olay meydana gelmiş, Moskova Şeremetyevo havaalanından kalkıp Kopenhag’a hareket eden Sukhoi 100 tipi uçağın klima sistemlerindeki bir arızadan dolayı havaalanına geri dönmek zorunda kaldığı belirtilmişti.

SUPERJET YİNE ARIZALANDI

Yorumlar

eeee olsun okadar ~ 12 yıl önce
Hani diyoruz ya global dünya hah işte bize onu söyletenler global dünyanın sahipleri kendi mallarının dışında biri birşey yaptımı hemen başlarlar yapma derler demezler ama birşeyi çok iyi yaparlar yaptırırlar o şeyde sukhoi nin başına gelenler gibidir verilir para arıza çıkarttırılır ve medyasıda yanında hazırdır hemen gürültü kopartılır. vay şöyle vay böyle denilir haber patlatılır. Japonlarada aşağı yukarı aynı şeyler olmamışmıydı mitsubishi honda falan buda sukhoi ne olmuş yani değilmi : ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
r.o ~ 12 yıl önce
sonucta airbus ve boeing firmalarının uçaklarında da arıza olabiliyor. o nedenle hemen hayal kırıklığı dememek lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 12 yıl önce
Hiç olurmu airbus ta boeing de :) Adana yolcuları daha dün bilmem kaç saat perişan olmadı mı ? bırakın bu işleri. Karalama çalışmaları sürüyor. Milletin ağzı poşet değil büzesin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.T.N ~ 12 yıl önce
Boeing de Airbus da hiç böyle sorunlar olmuyor zaten değilmi ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000