22 Şubat 2017, Çarşamba 11:02:17

Sunexpress'ten SHGM'ye ziyaret

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in Genel Müdürü Jens Bischof ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici’yi makamında ziyaret etti.
  • Hani kapanıyordu Sunex ?
  • Arkadaşlar sun ex pilot arıyormuş bi önerim var sun ex yöneticilerine üniversitelerin ingiliz dili edebiyat mezunlarını işe alsınlar hepsi toefl toeic alırlar . Pu ha ha...)))
  • Yuzde yuz Turk sirketi sxs in muduruyle SHGM öz türkçe konusarak anlasmislardir eminim. Bu ulkede yeriniz yok Sunex. Bize surekli yukardan bakan ve bizi 2. Sinif ortadogu ulkesi olarak goren, pkk denen teror orgutune her turlu destegi veren almanlarin sirketini bu ülkede gormek istemiyoruz. Pkk yi bitirecegimiz gibi sizleride bitirecez ve bu ulke sizden kurtulacak.
  • Bonuslar yatmış mı?
  • kurumlar arası hava yolları ile böylesine güzel dayanışmalar her zaman ön planda tutulmalıdır.Bahri başkan a selamlar
  • SunExpress in Alman şirketi olduğunu iddia eden işsiz troll bugün uyanamadı herhalde :)

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in Genel Müdürü Jens Bischof ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici’yi makamında ziyaret etti. 

26 yıl önce Antalya merkezli olarak kurulan SunExpress’in Türk sivil havacılığında önemli bir rol oynadığını belirten Bischof, ana ortakları Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın know-how’ı üzerine kurulu emniyet kültürü ile hizmet verdiklerini belirtti: “SunExpress olarak, kuruluşumuzdan beri her zaman önceliğimiz emniyet olmuştur ve olacaktır. Bunun en önemli göstergesi de, ‘SAFA -Yabacı Uçak Emniyet Ramp Değerlendirmesi’inde Avrupa’ya uçan Türk şirketleri arasında emniyet kriterlerine göre en iyi havayolu seçilmemizdir. Ayrıca, geçen yıla göre, yüksek performans göstererek, SAFA oranlarını, en çok düşüren hava yolu şirketi olarak da ödüllendirdik. Bu çerçevede, SHGM en önemli destekçimizdir: Bu doğrultuda da emniyet ve güvenlik sistemimizi SHGM desteği ve kontrolünde hep daha yükseğe taşıyoruz” dedi.

Genel Müdür Bischof ve Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, SGHM Genel Müdür Vekili Kesici’ye SunExpress uçağı hediye etti.


 

Sunexpress'ten SHGM'ye ziyaret

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

The End ~ 7 yıl önce
Hani kapanıyordu Sunex ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uu ~ 7 yıl önce
Heryer batar sxs batmaz
Sun ex ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar sun ex pilot arıyormuş bi önerim var sun ex yöneticilerine üniversitelerin ingiliz dili edebiyat mezunlarını işe alsınlar hepsi toefl toeic alırlar . Pu ha ha...)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erc ~ 7 yıl önce
Yuzde yuz Turk sirketi sxs in muduruyle SHGM öz türkçe konusarak anlasmislardir eminim. Bu ulkede yeriniz yok Sunex. Bize surekli yukardan bakan ve bizi 2. Sinif ortadogu ulkesi olarak goren, pkk denen teror orgutune her turlu destegi veren almanlarin sirketini bu ülkede gormek istemiyoruz. Pkk yi bitirecegimiz gibi sizleride bitirecez ve bu ulke sizden kurtulacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erc cik ~ 7 yıl önce
Arabanı nmarkasına bak. Ülkesine bak sonra ve düşün, yazık sana ve tükettiğin oksijene
Erc ye ~ 7 yıl önce
Sende kesin bir kuyruk acısı var belli. Hep sunex haberlerinde sen varsın. Kovuldun mu ne oldu? Thy yabancı aktörlere sponsor olurken de yazıyor musun böyle milliyetçi yorumlar?
Retrowing ~ 7 yıl önce
Thy ve Lufthansanın ortak şirketi olduğunun farkındasın dimi şuursuz
Hedef gösterme? ~ 7 yıl önce
Her Sxs ile ilgili haberde boy gösteren sevgisiz ve saygısız insan! Ne derdin var bilmiyorum; ancak her seferinde hedef gösterdiğin şirket, kalkıp sana şirket yapısını ispatlamak zorunda değil. Ayrıca SİZ dediğiniz kimler? Sen kimsin? Nasıl bir havacılıkla uğraştığın belli değil saçma sapan konuşup burada boy gösteriyorsun? Acın ne denli büyük de nefret kusuyorsun? Ve her defasında nasıl ki editörler bu şekilde HEDEF göstermeye izin veriyor?
Vasıflı işçi alımı erc ~ 7 yıl önce
Sn. Erc sana Türkiye'deki herhangi bir belediyeden kendin yer seçebilirsin içerden is ayarladım arkadasım burda AirportHaber de parmaklar boş çalıştıracağına belediyede çalışan Asfalt kesmek icin hilti işi ile meşgul emektar abilerimizin arkasında durup sallanan yerlerini ( evet evet erc tamda orası tahmin ettiğini yer erc aynen orası ) tutman icin aylık maaşını SGK servis artı yemek . Hepsini ayarladım bu durumda bunları Yapmak istersen haberimiz olsun
Esikses ~ 7 yıl önce
Kardesim burda ustunu basini yirtmakla valla olmaz git mahkemeye dava ac kovuldugun icin burdan bisey elde edemezsin parmaklarina gozlerine yazik
sxs ~ 7 yıl önce
Bonuslar yatmış mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SxS ~ 7 yıl önce
Yatmış yatmış, gel elimi öp harçlığını vereyim
bafra lı ~ 7 yıl önce
kurumlar arası hava yolları ile böylesine güzel dayanışmalar her zaman ön planda tutulmalıdır.Bahri başkan a selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sunex ~ 7 yıl önce
SunExpress in Alman şirketi olduğunu iddia eden işsiz troll bugün uyanamadı herhalde :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sunexe ~ 7 yıl önce
yuzdeyuz yerliydi dimk sunex...
Kapak ~ 7 yıl önce
"Sun Express’in Genel Müdürü Jens Bischof" cümlesi herşeyi açıklıyor.
Kapak a ~ 7 yıl önce
SunExpress yönetim kurulu başkanı "İlker Aycı" , açık seçik ortada Alman şirketi...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000