21 Ağustos 2015, Cuma 10:01:52

Sunexpress'ten 'aktarmasız' proje

THY ve Lufthansa ortaklığındaki Sunexpress Havayolları, aktarmasız uçuşlarına dikkat çekmek için bir proje hazırladı.
  • http://www.airporthaber.com/dhmi-haberleri/shui-ogrencileri-dhmi-kadrolarini-geri-istiyor.html
  • Sxs i , thy , pgs ile kiyaslamak yanlis olur. THY bayrak tasiyicisi , Pgs ise sabancilara ait kurumsallasmis bir havayolu. Sxs , antalya dan charter seferler uzerine yogunlasmis , genelde orta yas uzeri almanlari tatil bolgelerine getir gotur yapan bir sirket.
  • Ne yapsanız ne etseniz her havayolunun güçlü olduğu bir base var.Herkes kendi çöplüğünde öter.Atatürk Hava Limanı THY,Sabiha Gökçen Pegasusun.İzmir ve Antalya'da Sunexpress'in güçlü olduğu baselerdir.Davulda çalsanız,klarnette üfletseniz,bağırsanızda çağırsanızda nerenizi yırtarsanız yırtın İzmir ve Antalya Sunexpress'indir.
  • Bence güzel olmuş. Hem de çok güzel. Neyine beğenmediniz verilmek istenen mesajı da vermişler eğlceli de olmuş.
  • Düsseldorf veya Köln Havalimanından direk Konya uçuşlarıda olmalı!
  • Niye canim, pegasus zamaninda kalkamayisinin reklamini yapinca kaliteli oluyorda sxs direkt izmir antalya ucuslarini yapincami kalitesiz oluyor. Benimki 71 cm diyince kalite oluyorda aktarmasiz ucun diyincemi kalitesiz oluyor. Yada benimki 71cm degil ama zamininda kalkiyor diyen seviyesiik mi kaliteli oluyor. Bence sen once kalitenin ne oldugunu ogren sonra konus.
  • Hayatinda izledigim en kotu reklam filmiydi.bence reklami yazan ve yoneten ve ceken kisiler oncelikle bi adanada bulunup insanlari yakindan inceleyip reklami oyke yapsalarmis :) adanali diilde doguluyu oynamis oyuncu.ne aksan benzio ne de yoresek oyunlar :) adana dogu ili diil akdeniz ilidir.birakin artik reklamlarda filimlerde adanali tiplemesini dogulu olarak gostemekten ve oynatmaktan.bi adanali olarak anca dalga gecerim bu reklam filmiyle :))
  • Böyle reklamlarla havacılığın kalitesini düşürmekten başka bir işe yaramıyorsunuz...
  • Thy anca futbol takimlarina harcasin parayi, Fenerbahce nin Avrupa da ne basarisi var gitti sponsor oldu, bunlar daha faydali reklamlar
  • pazarlama startejisi izmir ve antaylayadan direkt ucus olan bu marka cok guzel ve direkt mesaj vermis. Tebrik ederim. Hedef kitleye daha net bir mesaj verilemezdi korkusuzca istanbul markalarina kafa tutulmus, pazarlama ekbini kutluyorum.

THY ve Lufthansa ortaklığındaki Sunexpress Havayolları, aktarmasız uçuşlarına dikkat çekmek için bir proje hazırladı.

İstanbul Çık Aradan sloganıyla aktarmasız yurtiçi ve yurtdışı uçuşlar yaptığına dikkat çeken Sunexpress Havayolları, beş farklı reklam filmi çekti.

İzmir ve Antalya’dan hem yurtiçinde hem de yurtdışında aktarmasız uçuşlar yapan şirket, Adana, Kars, Diyarbakır, Trabzon ve Almanya olmak üzere çektiği reklam filmlerinde İstanbul Çık Aradan sloganını işledi.

Proje için oluşturulan mikro internet sitesinde ise reklam filmlerinin  yanı sıra uçak bileti ödüllü çeşitli oyunlar da eklendi.

REKLAM FİLMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sunexpress'ten 'aktarmasız' proje

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

yardım edin ~ 9 yıl önce
http://www.airporthaber.com/dhmi-haberleri/shui-ogrencileri-dhmi-kadrolarini-geri-istiyor.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 9 yıl önce
Sxs i , thy , pgs ile kiyaslamak yanlis olur. THY bayrak tasiyicisi , Pgs ise sabancilara ait kurumsallasmis bir havayolu. Sxs , antalya dan charter seferler uzerine yogunlasmis , genelde orta yas uzeri almanlari tatil bolgelerine getir gotur yapan bir sirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 9 yıl önce
Ne yapsanız ne etseniz her havayolunun güçlü olduğu bir base var.Herkes kendi çöplüğünde öter.Atatürk Hava Limanı THY,Sabiha Gökçen Pegasusun.İzmir ve Antalya'da Sunexpress'in güçlü olduğu baselerdir.Davulda çalsanız,klarnette üfletseniz,bağırsanızda çağırsanızda nerenizi yırtarsanız yırtın İzmir ve Antalya Sunexpress'indir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KS ~ 9 yıl önce
Bence güzel olmuş. Hem de çok güzel. Neyine beğenmediniz verilmek istenen mesajı da vermişler eğlceli de olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Düsseldorf veya Köln Havalimanından direk Konya uçuşlarıda olmalı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trnn ~ 9 yıl önce
Direk Las Wegas seferide koymaları gerekli.konya sonuçta burası kaymak ticareti var amerika ile
trnn ~ 9 yıl önce
biz koskoca karadenizden konyaya 3-5 tane adam getirebiliyoruz ötöbüsle. diğer yerlere 55 kişiyken. sen konya düsseldorf ve köln istiyon.diğer seferlerde ful kar ederken konya seferinde full zarar ediyoruz. konyalılar hiç gezmiyi heralde gardaş yada çok zenginler hep uçakla gidiyolar
Havacilik ~ 9 yıl önce
Niye canim, pegasus zamaninda kalkamayisinin reklamini yapinca kaliteli oluyorda sxs direkt izmir antalya ucuslarini yapincami kalitesiz oluyor. Benimki 71 cm diyince kalite oluyorda aktarmasiz ucun diyincemi kalitesiz oluyor. Yada benimki 71cm degil ama zamininda kalkiyor diyen seviyesiik mi kaliteli oluyor. Bence sen once kalitenin ne oldugunu ogren sonra konus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu nasil adanali :) ~ 9 yıl önce
Hayatinda izledigim en kotu reklam filmiydi.bence reklami yazan ve yoneten ve ceken kisiler oncelikle bi adanada bulunup insanlari yakindan inceleyip reklami oyke yapsalarmis :) adanali diilde doguluyu oynamis oyuncu.ne aksan benzio ne de yoresek oyunlar :) adana dogu ili diil akdeniz ilidir.birakin artik reklamlarda filimlerde adanali tiplemesini dogulu olarak gostemekten ve oynatmaktan.bi adanali olarak anca dalga gecerim bu reklam filmiyle :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşver ~ 9 yıl önce
Boşver takılma karakterlere.Burada vurgulanan o değil.Burada vurgulanmak istenen İzmir ve Antalya'dan direkt uçuşlar.Detaya takılma
Havacılık ~ 9 yıl önce
Böyle reklamlarla havacılığın kalitesini düşürmekten başka bir işe yaramıyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık ~ 9 yıl önce
Adamlar İstanbul çık aradan derken İzmir ve Antalyadan direk uçtuklarını vurguluyorlar.Ne kalitesinden bahsediyorsun???
Havacılık ~ 9 yıl önce
Havacılığın kalitesiyle ne ilgisi var.Seni zorlamıyoruz,sende İzmir ve Antalya'dan direkt uçmak yerine git İstanbul'dan aktarma yapıpta uç.2-3 saat rötar ye.Ulaşacağın noktaya otobüsle gitmediğine pişman ol.
Thy ~ 9 yıl önce
Thy anca futbol takimlarina harcasin parayi, Fenerbahce nin Avrupa da ne basarisi var gitti sponsor oldu, bunlar daha faydali reklamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesaj Cok net ~ 9 yıl önce
pazarlama startejisi izmir ve antaylayadan direkt ucus olan bu marka cok guzel ve direkt mesaj vermis. Tebrik ederim. Hedef kitleye daha net bir mesaj verilemezdi korkusuzca istanbul markalarina kafa tutulmus, pazarlama ekbini kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000