02 Temmuz 2012, Pazartesi 10:40:38

SUNEXPRESS UÇAKLARI ÇARPIŞTI…

Sunexpress Havayolları'na ait iki yolcu uçağı çarpıştı...
  • Arkadaslarima oncelikle gecmis olsun diliyorum. Hatasiz kul olmaz herkes hata yapabilir. Allah sansli kaptanliklar versin. Kazaya sebep olan arkadaslarimiz dunyada ve natoda ve sivil havacilikta kendilerini ispat etmis kisilerdir. Allah iyi yazilar yazsin.
  • bence beterin beteri var herkeze gecmiş olsun ....... belki ekip belki yer hizmetleri belkide pilotların hatası havacılıkda hataya yer yok biliyorsunuz
  • mütehak diyen arkadaşa helal olsun doğru söylemiş. millete hemen aşağılık kompleksine geçip savunmaya kalkmış bu şrketin saçmalıkları sadece pilotlar ile sınırlı mı sanki ? thy de birşey olduğunda yan yattı çamura battı deyip diğer şirketlerin şak şakçılığını yapan kişizadelere selamlarımı gönderiyorum
  • SNM ucusa baslayalı 2 gün oldu. diğerinin işi biraz daha sürecek gibi. hepiniz kendi bakış acınızdan haklı olabilirsiniz ama bir diğerinin sıkıntısı size nasıl sevinç verebilir anlamadım. eğer havacı iseniz şunu bilmeniz gerekir "ASLA, ASLA DEMEYİN" saygılarımla iyi ucuslar dilerim.
  • TOEIC gibi çerez bir sınavdan 785 alamayan İngilizce biliyorum diye geçinmesin lütfen.
  • Allah allah halbuki bu meslektaslarimiz toeic ten 785 i gecmişlerdi... Neden böyle oldu ki acaba?
  • Sunex Kıbrıs base pilot alacakmış bilgisi olan var mı?
  • KANAT UÇLARINDA KANAT UCU PERSONELİNİN OLMASI GEREKTİĞİNİN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNDE. ÇELEBİ GİBİ ÖNCÜ BİR KURULUŞ KANAT SORUMLUSU OLMADAN UÇAKLARA HİZMET VERMEMEKTEDİR. FİRSTLY SAFETY!! GEÇMİŞ OLSUN SXS.
  • TC-SNM uçağının kokpit ekibinin isimleri nelerdir?
  • Tüm sunexpress ailesine gecmis olsun.. Son yillarda her ne kadar sirket "Hacinin Ciftligi" film setine cevrilse de bir Turk sirketinin bu sekilde "Şaban" kazasi yapmasi oldukca trajik olmustur.

Sunexpress Havayolları’nın iki uçağı Arlanda havalimanında çarpıştı. Uçakların ikisi da uçamaz hale geldi. Yolcular perişan oldu. Şirket başka havayolu şirketlerinden uçak talep etti.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre olay dün yerel saatle 09.10 sıralarında meydana geldi. Yolcular ve mürettebattan yaralanan olmazken, uçakların kuyruk ve kanat bölgesinde hasar meydana geldi.

AirportHaber’in konuyla ilgili bilgi istediği Sunexpress Havayolları şu açıklamayı gönderdi.

“01.07.2012 tarihinde yerel saatle 09:10’da XQ 934 sayılı İzmir- Stockholm Arlanda havalimanı seferini tamamlayıp park pozisyonuna  gitmekte olan TC-SNM isimli uçağımız ile yan tarafında park pozisyonunda bekleyen XQ 6342 sayılı Antalya – Arlanda seferini yapmış olan TC-SUO isimli uçağımız arasında bir temas gerçekleşmiş, uçakların kanat ucu ve kuyruk bölgelerinde hasarlar meydana gelmiştir.

İki uçaktaki yolcu ve ekiplerimiz  gerçekleşen bu olaydan herhangi bir zarar görmemiştir. SunExpress seferden çekilen bu iki uçaktaki yolcularını en yakın otele yerleştirmiş ve ihtiyaçlarını giderilmiştir. Hali hazırda Türk ve İsveç Sivil Havacılık Otoriteleri ve Stockholm havalimanı yetkilileri konuyla ilgili araştırmalarını sürdürmektedir.

SunExpress, ilgili uçakların yolcularını gidiş noktalarına ulaştırmak için de gerekli organizasyonu yapmıştır.”

©AirportHaber

SUNEXPRESS UÇAKLARI ÇARPIŞTI…

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Herseyimsin ~ 12 yıl önce
Arkadaslarima oncelikle gecmis olsun diliyorum. Hatasiz kul olmaz herkes hata yapabilir. Allah sansli kaptanliklar versin. Kazaya sebep olan arkadaslarimiz dunyada ve natoda ve sivil havacilikta kendilerini ispat etmis kisilerdir. Allah iyi yazilar yazsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emirhan ~ 12 yıl önce
bence beterin beteri var herkeze gecmiş olsun ....... belki ekip belki yer hizmetleri belkide pilotların hatası havacılıkda hataya yer yok biliyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bateman ~ 12 yıl önce
mütehak diyen arkadaşa helal olsun doğru söylemiş. millete hemen aşağılık kompleksine geçip savunmaya kalkmış bu şrketin saçmalıkları sadece pilotlar ile sınırlı mı sanki ? thy de birşey olduğunda yan yattı çamura battı deyip diğer şirketlerin şak şakçılığını yapan kişizadelere selamlarımı gönderiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-SNM ~ 12 yıl önce
SNM ucusa baslayalı 2 gün oldu. diğerinin işi biraz daha sürecek gibi. hepiniz kendi bakış acınızdan haklı olabilirsiniz ama bir diğerinin sıkıntısı size nasıl sevinç verebilir anlamadım. eğer havacı iseniz şunu bilmeniz gerekir "ASLA, ASLA DEMEYİN" saygılarımla iyi ucuslar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOEIC ~ 12 yıl önce
TOEIC gibi çerez bir sınavdan 785 alamayan İngilizce biliyorum diye geçinmesin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 12 yıl önce
Allah allah halbuki bu meslektaslarimiz toeic ten 785 i gecmişlerdi... Neden böyle oldu ki acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıbrıs ~ 12 yıl önce
Sunex Kıbrıs base pilot alacakmış bilgisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KANAT UCU PERSONELİ ~ 12 yıl önce
KANAT UÇLARINDA KANAT UCU PERSONELİNİN OLMASI GEREKTİĞİNİN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNDE. ÇELEBİ GİBİ ÖNCÜ BİR KURULUŞ KANAT SORUMLUSU OLMADAN UÇAKLARA HİZMET VERMEMEKTEDİR. FİRSTLY SAFETY!! GEÇMİŞ OLSUN SXS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilen var mı? ~ 12 yıl önce
TC-SNM uçağının kokpit ekibinin isimleri nelerdir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyhan tuna ~ 12 yıl önce
Tüm sunexpress ailesine gecmis olsun.. Son yillarda her ne kadar sirket "Hacinin Ciftligi" film setine cevrilse de bir Turk sirketinin bu sekilde "Şaban" kazasi yapmasi oldukca trajik olmustur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000