02 Ağustos 2016, Salı 10:05:32

Sunexpress uçağında hayat kurtardı!

Rubar bebeğin hayatını SunExpress kabin görevlisi kurtardı
  • Arkadasim gurur duydum seninle
  • Ucan garson diyenler heralde sinavlardan gecemeyenler. Kedi ciger misali . Saygilar. Bu arada ekip arkadasimizi kutlarim aileyede gecmis olsun. Kabin memuru olmak her yigidin harci degil.
  • Bilinçli personel , eğitimli insan sn.Yusuf Kırcicek tebrik ederim. Seni eğiten ve yetistiren, toplumun hizmetine hazırlayan kuruma sonsuz teşekkürler. Güvende olduğumuzu tekrar anladim.teşekkürler Sunexpress
  • Tebrik ederim canım meslektaşım. Bizler yolcularımızın yanından geçerken kulağımız onlardadır. Bir iş yaparken ve bir yolcu ile ilgilenirken başka bir yolcumuzu aynı anda gözlemleriz. Tüm olumsuzluklara erken müdahale edebilmektir amacımız gözümüz kulağımız hep onlardadır ve onları memnun inerken görmek uçaktan tüm yorgunluğumuzu unutturur bizlere.
  • Sun exspress kabin görevlilerine aldıkları eğitimi uygulayıp hayat kurtardıkları için teşekkür ederiz. Lsg yi bırakıp do&co ya geldiğiniz için teşekkür ederiz.bizden memnun musunuz.....
  • Insallah bende olucam kabin memuru
  • Kardesimiz bu mudahalesiyle hem bebegin hayatini kurtarmis hem de annesine bir ömür bagislamistir. Allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin.
  • Sunex eğitimde en ciddi kurumdur.
  • Avrupada Kabin memuru olmak daha guzel birsey, Turkiyede garson diye tuturmuslar saygi yok meslege..
  • Sunexpress kabin ekipleri gerek ilkyardım gerek uçakta olabilecek bütün olumsuz hadiselere karşı mükemmel bilgiye sahip. Buda örneklerden birisidir. Sunexpress ailesine içtenliği ve bilgisine sonsuz teşekkürler. Yunus arkadaşımızada başarılarının devamını diliyorum.

Rubar bebeğin hayatını SunExpress kabin görevlisi kurtardı

SunExpress’in XQ 9085 sefer sayılı VAN  - ADB Seferinde yaşanan olayda, nefes alamayan13 aylık Rubar bebeğin hayatını SunExpress kabin görevlisi Yusuf Kırçiçek kurtardı. Olay esnasında servis  yapan Kırçiçek, ön taraftan ”bebeğe bir şey oldu” cümlesini duyar duymaz 9F’de oturan annesinin kucağında çırpınan  bebeğe müdahale etmeye çalışan anneyi görü.

Bebeğin nefes alamadığını ve morarmaya başladığını fark eden Kırçicek, Rubar bebeği kucağına alıp havayolu tıkanıklığı  (Heimlich) manevrasını  uygulayarak bebeğin nefes almasını engelleyen elma parçasını çıkarmayı başardı.  Bebeğin tekrar rahat nefes almasıyla beraber Rubar bebeğin annesi de rahat bir nefes aldı. 

Rubar bebeğin annesi bebeğini kurtaran Kırçiçek'e teşekkür etti.

Sunexpress uçağında hayat kurtardı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Eski Sun Express Kabin Memuru ~ 7 yıl önce
Arkadasim gurur duydum seninle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alp ~ 8 yıl önce
Ucan garson diyenler heralde sinavlardan gecemeyenler. Kedi ciger misali . Saygilar. Bu arada ekip arkadasimizi kutlarim aileyede gecmis olsun. Kabin memuru olmak her yigidin harci degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikmet hepbaytaș ~ 8 yıl önce
Bilinçli personel , eğitimli insan sn.Yusuf Kırcicek tebrik ederim. Seni eğiten ve yetistiren, toplumun hizmetine hazırlayan kuruma sonsuz teşekkürler. Güvende olduğumuzu tekrar anladim.teşekkürler Sunexpress

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress kabin memuru ~ 8 yıl önce
Tebrik ederim canım meslektaşım. Bizler yolcularımızın yanından geçerken kulağımız onlardadır. Bir iş yaparken ve bir yolcu ile ilgilenirken başka bir yolcumuzu aynı anda gözlemleriz. Tüm olumsuzluklara erken müdahale edebilmektir amacımız gözümüz kulağımız hep onlardadır ve onları memnun inerken görmek uçaktan tüm yorgunluğumuzu unutturur bizlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Do&Co ~ 8 yıl önce
Sun exspress kabin görevlilerine aldıkları eğitimi uygulayıp hayat kurtardıkları için teşekkür ederiz. Lsg yi bırakıp do&co ya geldiğiniz için teşekkür ederiz.bizden memnun musunuz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asys ~ 8 yıl önce
Insallah bende olucam kabin memuru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw harekat ~ 8 yıl önce
Kardesimiz bu mudahalesiyle hem bebegin hayatini kurtarmis hem de annesine bir ömür bagislamistir. Allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XQ ~ 8 yıl önce
Sunex eğitimde en ciddi kurumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memuru olmak ~ 8 yıl önce
Avrupada Kabin memuru olmak daha guzel birsey, Turkiyede garson diye tuturmuslar saygi yok meslege..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XQ ~ 8 yıl önce
Sunexpress kabin ekipleri gerek ilkyardım gerek uçakta olabilecek bütün olumsuz hadiselere karşı mükemmel bilgiye sahip. Buda örneklerden birisidir. Sunexpress ailesine içtenliği ve bilgisine sonsuz teşekkürler. Yunus arkadaşımızada başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000