31 Temmuz 2016, Pazar 14:41:00

SunExpress uçağı Stuttgart'ta pistten çıktı

SunExpress Germany uçağı, Stuttgart Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra pistten çıktı.
  • eski TC SUZ
  • Ucaga beyaz yakisir
  • Pilot askerde degilmis sivilde degilmis alman coban k..... mis
  • TC_SUZ değil mi bu uçak.2013 mayıs saw ayt uçuşu akşam 21:00 ucagiydi bu.kalkisindan inisine kadar takip ettim.icindeki o zaman değerli içindi.benim gönlüm o içindeki sarısından dolayı pistten çıkmış.ucagin kendisi pistten çıkmış kaç yazar ve hacılar......
  • pilotların FETö grubuna üye olduğu sanılıyor
  • Almanya'da alman pilot alman uçağıyla pistten çıkıyor. Türkiye'de millet birbirine giriyor. Nasıl bir ülkeyiz anlamadım.
  • Yorumlara şöyle bir baktım da havacılık kimlerin eline kalmiş, bebeler şebeler konuşuyor, aynı ilkokul çocukları gibi, Vah benim güzel ülkem vah......
  • Havacı olarak öncelikle geçmiş olsun diyorum. Uçak Almanya kayıtlı ve Sunexpress'in Almanya şirketinin uçağı. Bu durumda uçağı uçuranların Türk olma ihtimali düşük (Almanya pasaportu olan Türk'lerden değilse). Bu asker, sivil kavgasını anlamak mümkün değil. Pilotu nereden geldiğine göre değil, kalitesine göre değerlendirmek lazım. Şu anda ülkemizin bulunduğu yere gelmesinin sebeplerinden birisi de bu. İnsanı memleketi, kimlerden olduğu, kökeninin ne olduğuna göre değil, insanlık ve yaptığı işteki kalitesi ile değerlendirmemiz lazım.
  • Acaba DLR test var miydi haaaahaaa
  • Geçmiş olsun diyorum. Allah'ım daha kötülerinden korusun orada birinin burnu kanasa vicdanımızın sızlaması lazım, sonuçta hepimiz insanız. insan olarak bakmayı herkesten isterim. Antalya kule rumuzlu arkadaşıma teşekkür ederim. Sunexde çalışan birilerinin kibiri ile bu kazayı bağlamak ne kadar doğru. Vicdan ile insan olarak bakmaya davet ediyorum.

Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'in Almanya'da faaliyetini sürdüren SunExpress Deutschland uçağı pistten çıktı.

Bu sabah saatlerinde XG3264 sefer sayısı ile Bulgaristan'ın Varna kentinden kalkış yapan D-ASXO kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçak Almanya'nın Stuttgart kentine gelmek üzere havalandı.

Sorunsuz bir iniş gerçekleştiren SunExpress uçağı, taksi yolundan döneceği sırada yüksek hızda ilerlemesi ve havanın da yağışlı olması sebebiyle toprak zemine çıktı.

Olayda yaralanan olmazken, uçakta küçük çapta hasar meydana geldiği öğrenildi. Stuttgart Havalimanı SunExpress uçağının toprak zemine çıkması nedeniyle yaklaşık 4 saat kapalı kaldı.


 

SunExpress uçağı Stuttgart'ta pistten çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

kaptan ~ 8 yıl önce
eski TC SUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fl. ~ 8 yıl önce
Ucaga beyaz yakisir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Pilot askerde degilmis sivilde degilmis alman coban k..... mis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trtr ~ 8 yıl önce
TC_SUZ değil mi bu uçak.2013 mayıs saw ayt uçuşu akşam 21:00 ucagiydi bu.kalkisindan inisine kadar takip ettim.icindeki o zaman değerli içindi.benim gönlüm o içindeki sarısından dolayı pistten çıkmış.ucagin kendisi pistten çıkmış kaç yazar ve hacılar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FETö cü pilotlar ~ 8 yıl önce
pilotların FETö grubuna üye olduğu sanılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üçyüzbeşyüz ~ 8 yıl önce
Almanya'da alman pilot alman uçağıyla pistten çıkıyor. Türkiye'de millet birbirine giriyor. Nasıl bir ülkeyiz anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 8 yıl önce
Tuhaf :-)
Yorumculara ~ 8 yıl önce
Yorumlara şöyle bir baktım da havacılık kimlerin eline kalmiş, bebeler şebeler konuşuyor, aynı ilkokul çocukları gibi, Vah benim güzel ülkem vah......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun. ~ 8 yıl önce
Havacı olarak öncelikle geçmiş olsun diyorum. Uçak Almanya kayıtlı ve Sunexpress'in Almanya şirketinin uçağı. Bu durumda uçağı uçuranların Türk olma ihtimali düşük (Almanya pasaportu olan Türk'lerden değilse). Bu asker, sivil kavgasını anlamak mümkün değil. Pilotu nereden geldiğine göre değil, kalitesine göre değerlendirmek lazım. Şu anda ülkemizin bulunduğu yere gelmesinin sebeplerinden birisi de bu. İnsanı memleketi, kimlerden olduğu, kökeninin ne olduğuna göre değil, insanlık ve yaptığı işteki kalitesi ile değerlendirmemiz lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Test ~ 8 yıl önce
Acaba DLR test var miydi haaaahaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüso gzp. ~ 8 yıl önce
Geçmiş olsun diyorum. Allah'ım daha kötülerinden korusun orada birinin burnu kanasa vicdanımızın sızlaması lazım, sonuçta hepimiz insanız. insan olarak bakmayı herkesten isterim. Antalya kule rumuzlu arkadaşıma teşekkür ederim. Sunexde çalışan birilerinin kibiri ile bu kazayı bağlamak ne kadar doğru. Vicdan ile insan olarak bakmaya davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000