31 Temmuz 2017, Pazartesi 10:55:36

SunExpress Ordu-Giresun'u Almanya'ya bağlayacak

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Ordu-Giresun’dan Avrupa’da 4 noktaya daha uçuş başlatıyor.
  • Hep ucuyoz hiç ertelenmedi ucak bence süper havalimani yol üzeri manzarasi inerken müthiş
  • Ooh süperucuclar 36 ya cikmiş Ben uctum hersey on numara ulasim kolay ve rotar yok bence süper havalimani
  • Evet süper oldu bu bir baslangiç Devami gelicek bence on numara havalimani Giresun bir baska cok temiz hijyenik Günde 36 ucusa rastladim Cok hareketli havalimani süper
  • Düsseldorf-Ordu ucagina paket program yapmislar.Önce otelde yatirip sonra Orduya ucuruyorlar.Dün kalmasi gereken Ucak ancak bugün, 2 Agustos Saat 07:00 olarak gerceklesecek.
  • Boş konuşmayın bilip bilmeden önüne gelen SZF kapandığı için geçici süre ile uçuşlar diyor Ordu ve Giresun'un Avrupa da yaşayan bir çok vatandaşı var geçmişte Samsun üzerinden ulaşım sağlanıyordu bir şekilde fakat şuan durum öyle değil.
  • Sakin olun SZF kapandığından geçici süreyle bu uçuşlar.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Ordu-Giresun’dan Avrupa’da 4 noktaya daha uçuş başlatıyor. SunExpress, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan daha önce başlattığı Köln uçuşunun yanı sıra, 01 Ağustos’tan itibaren artık Düsseldorf, Hannover, Stuttgart ve Frankfurt’ta da uçacak. Yaz sezonuyla beraber Haziran ayından itibaren Türkiye’de, Antalya, Ankara, Adana, Elazığ, Kayseri, Ordu/Giresun’dan Avrupa’da 12 destinasyona yeni uçuş başlatacağını duyuran SunExpress, Ordu-Giresun uçuşlarıyla beraber bu uçuşlarını tamamlamış oldu.

SunExpress, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan 01 Ağustos’ta başlatacağı Düsseldorf ve Hannover’e haftada 2 uçuş, 03 Ağustos’ta başlatacağı Stuttgart’a haftada 1, 04 Ağustos’ta başlatacağı Frankfurt’ta ise haftada 2 uçuş düzenleyecek.

SunExpress, 2017 yaz uçuş programında, mevcut uçuşlarının yanı sıra Antalya’dan Moskova, Lyon’a, Ankara’dan Brüksel ve Viyana’ya, Elazığ’dan Hamburg’a Adana’dan Münster’e Kayseri’den Hanover’e ve Ordu-Giresun’dan Köln’e uçuş başlatmıştı. SunExpress, Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan havayolu olarak,  Anadolu’nun 13 kentinden Avrupa’da 13 kente haftada 79 uçuş gerçekleştirecek. SunExpress,  bu yeni uçuşlarıyla beraber, Türkiye’den Avrupa’ya gerçekleştirdiği haftalık uçuş sayısını geçen yıla göre yüzde 18 artırarak 478’e çıkardı.

Uçuşlarİlk Uçuş TarihiUçuş Günleri
Ordu Giresun - Düsseldorf1 Ağustos 2017Salı ve Perşembe
Ordu Giresun - Hannover1 Ağustos 2017Salı
Ordu Giresun -  Stuttgart3 Ağustos 2017Perşembe
Ordu Giresun - Frankfurt4 Ağustos 2017Pazartesi ve Cuma

 

SunExpress Ordu-Giresun'u Almanya'ya bağlayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Okan ~ 7 yıl önce
Hep ucuyoz hiç ertelenmedi ucak bence süper havalimani yol üzeri manzarasi inerken müthiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fırat ~ 7 yıl önce
Ooh süperucuclar 36 ya cikmiş Ben uctum hersey on numara ulasim kolay ve rotar yok bence süper havalimani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Davut ~ 7 yıl önce
Evet süper oldu bu bir baslangiç Devami gelicek bence on numara havalimani Giresun bir baska cok temiz hijyenik Günde 36 ucusa rastladim Cok hareketli havalimani süper

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agt69 ~ 7 yıl önce
Düsseldorf-Ordu ucagina paket program yapmislar.Önce otelde yatirip sonra Orduya ucuruyorlar.Dün kalmasi gereken Ucak ancak bugün, 2 Agustos Saat 07:00 olarak gerceklesecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu-Giresun ~ 7 yıl önce
Boş konuşmayın bilip bilmeden önüne gelen SZF kapandığı için geçici süre ile uçuşlar diyor Ordu ve Giresun'un Avrupa da yaşayan bir çok vatandaşı var geçmişte Samsun üzerinden ulaşım sağlanıyordu bir şekilde fakat şuan durum öyle değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF ~ 7 yıl önce
Sakin olun SZF kapandığından geçici süreyle bu uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atif senel ~ 7 yıl önce
Bir sefer daha söylendi ve biletimi giresun hava alanina almistim malesef ucusu samsuna degistirmislerdi.Eger bu seferde ucusu kaldirirlarsa devamli olmuyacaksa hic gelmesinler giresuna.Ucuslar düzenli olacaksa baska sehire kacirilmiyacaksa gelsinler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000