26 Eylül 2017, Salı 11:19:07

SunExpress kış sezonuna bomba gibi giriyor

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2017/18 kış sezonunu geçen yılın kış sezonuna göre toplamda yüzde 7’lik bir kapasite artışı ile satışa açıyor.
  • Turkiyedeki istikrarlı tek şirket olarak gösterilebilir.
  • En cok avrupada Mardinli var yine direkt ucus yok
  • Lufthansa'nın bile ankara'dan direkt almanya'ya uçuşu varken, Lufthansa'nın Ankara'dan Batı ve güney bölgesi iç hat aktarması olabilecek Sunexpress neden ESB'ye gir(e)miyor. Anadolujet'in ankara'daki tekeli kırılmasın diye değil mi? Neyse ki artık pegasus var :)
  • Havaciligi iyi ve kurallarina göre yapiyorlar bu sebepten basarililar adamlar.
  • Olmasan da olurdu valla. Bugüne kadar bu ülke için ne yaptın
  • Gecen sene bu zamanlarda KABİN ilani acmisti. Daha o zamandan beri ne bir geri donus ne de sinavla alim yapti. Birde bu destinasyonlar fazlalastikca insan bi heveslenmiyor degil. E hak verin ahali alım acilmiyor alım. Artik metrobuste ki Thy kabin memur abi ablalarimiza sinav ne zaman açılacak diye sormaktan biz yılmadık onlarda bizden bıkmadı. Yükselişler iyi hos guzel daimleeeer olsun. Ama kimle ucuyosunuz. Çıkarımlarda olmadi mi abilerim ablalarim ? Artık beklerken dil ustune dil koyuyoruz arastiriyoruz falan. Mutluyum tabi ama bunlari faydalandırdığımız yer yok. Ben gibi kaaaac arkadasim oyle -ki arkadan gelenleri Saymıyorum. Ah su bende ki HAVACILIK ASKI olmasa ... bekle bekle purser olarak gireceğiz valla :)
  • Neden yarı yarıya ortak olan bir şirketin yöneticileri hep alman. Bizim Türklerden bu kapasitede kimse yok mu dönüşümlü yapılamaz mı?
  • Haftada bir Amsterdam-Ankara daha ne bekliyorsunuz artık münih,istanbul ve kiev aktarmalarından bıktık Ülkenin başkentine 1seferi bari çok görmeyin
  • Şimdi doluşurlar buraya. Onlar gelmeden çayları hazırlayın:))
  • Ne zaman ki Sunexpress haci sayi paketledi, o gunden bu yana yukseliste..

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2017/18 kış sezonunu geçen yılın kış sezonuna göre toplamda yüzde 7’lik bir kapasite artışı ile satışa açıyor. SunExpress, Ekim sonu itibariyle başlayacak olan kış sezonunda, Türkiye ile Avrupa arasında uçuşlarını artırarak, merkezi Antalya ve aktarma merkezi İzmir’in yanı sıra, Anadolu’nun 6 şehrinden en fazla direkt uçuş gerçekleştiren lider havayolu konumu güçlendirmiş olacak.

SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, bu kış sezonunda kapasite artışının yanı sıra uçuşlarına yeni destinasyonlar da eklediklerini belirterek, “Türkiye’ye olan uçuşlarda, geçen kış sezonuna göre toplamda yüzde 7 kapasite artışı gerçekleştirdik. Bu kış da her zaman olduğu gibi Almanya, Avusturya ve İsviçre’den en fazla uçuşu Türkiye’ye gerçekleştireceğiz” dedi.

“2017/18 kış sezonunda merkezimiz Antalya’dan Avrupa’da 16 havalimanına direkt tarifeli sefer düzenleyeceğiz. Geçen kış sezonuna oranla Antalya’ya bu sene yüzde 15 daha fazla koltuk arz edeceğiz” diyen Bischof, şöyle konuştu: “Kış sezonunda Antalya’dan Avrupa’daki 16, iç hatlarda ise 9 kente haftada 150 karşılıklı sefer düzenleyeceğiz. İzmir’i tarifeli seferlerle hem iç hatlarda hem dış hatlarda en fazla destinasyona bağlayan hava yolu olarak, kış sezonunda İzmir operasyonumuzu Basel, Ordu-Giresun ve Zürih uçuşlarıyla güçlendiriyoruz. İzmir’den iç hatlarda 14, dış hatlarda ise 12 noktaya haftada karşılıklı 164 sefer düzenleyeceğiz.”

Anadolu’dan Avrupa’ya yüzde 37 kapasite artışı

Avrupa’dan Anadolu şehirlerine olan kapasitesini geçen kış sezonuna göre yüzde 37’den fazla artıran SunExpress, Anadolu’nun 6 kenti; Adana, Kayseri, Ankara, Gaziantep, Samsun ve Trabzon’dan Avrupa’da 6 kente haftada 26 uçuş gerçekleştirecek. Kayseri ve Gaziantep’ten Avrupa’da Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt, Münih ve Stuttgart kentlerine, Adana’dan Düsseldorf, Frankfurt, Hanover ve Stuttgart’a direkt tarifeli uçuş imkanı sunacak.

Bischof, bu kış sezonunda en fazla kapasite artışının Anadolu kentlerinden Avrupa’ya olan uçuşlarda gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yaz sezonunda başlattığımız Adana – Hannover ve Kayseri – Amsterdam uçuşlarına bu kış sezonunda da devam edeceğiz. Bunun yanı sıra Kayseri – Münih arasında da yeni uçuş başlatıyoruz. Ankara’dan Düsseldorf’a gerçekleştirdiğimiz uçuşların sayısını artırıyoruz. Gaziantep’ten ise Frankfurt ve Stuttgart’a da direkt uçuşlar başlatacağız” dedi. 

SunExpress kış sezonuna bomba gibi giriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Pilot ~ 7 yıl önce
Turkiyedeki istikrarlı tek şirket olarak gösterilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mardinli ~ 7 yıl önce
En cok avrupada Mardinli var yine direkt ucus yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB'ye giremiyor! ~ 7 yıl önce
Lufthansa'nın bile ankara'dan direkt almanya'ya uçuşu varken, Lufthansa'nın Ankara'dan Batı ve güney bölgesi iç hat aktarması olabilecek Sunexpress neden ESB'ye gir(e)miyor. Anadolujet'in ankara'daki tekeli kırılmasın diye değil mi? Neyse ki artık pegasus var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Havaciligi iyi ve kurallarina göre yapiyorlar bu sebepten basarililar adamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Il ??? ~ 7 yıl önce
Hayirdir senden pek bir positif yorum gelmezdi
Germania sesiz ~ 7 yıl önce
Germanianin türkiye satis mdr bu aralari sesiz bir haber cikmiyor hayirdir? Bilen varmi 2017/2018 ne yapacaklar?
Sunex ~ 7 yıl önce
Olmasan da olurdu valla. Bugüne kadar bu ülke için ne yaptın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah su bendeki havacilik aski olmasa ~ 7 yıl önce
İlla herkes bu ulke icin birseyler yaparak mi is sahibi olucak. Degerlerimize ilkelerimize uymak sahip cikmak saygi duymak gorevlerimizin en basinda gelir. Ki bunu da yapiyorum merak etme :) ama sen torpile iyi alismissin sanirim bir meslek sahibi olmak icin okumak arastirmak bilgiye bilgi eklemek degilde ne yaptin kimi taniyorsun der gibisin :) merak ettim kimsin nesin fakat her ne mertebedeysen inan sen ne yaptin cok merak ettim. Kurtulus savasinda on taraftaydin heralde
Ah su havacılık aski olmasa ... ~ 7 yıl önce
Gecen sene bu zamanlarda KABİN ilani acmisti. Daha o zamandan beri ne bir geri donus ne de sinavla alim yapti. Birde bu destinasyonlar fazlalastikca insan bi heveslenmiyor degil. E hak verin ahali alım acilmiyor alım. Artik metrobuste ki Thy kabin memur abi ablalarimiza sinav ne zaman açılacak diye sormaktan biz yılmadık onlarda bizden bıkmadı. Yükselişler iyi hos guzel daimleeeer olsun. Ama kimle ucuyosunuz. Çıkarımlarda olmadi mi abilerim ablalarim ? Artık beklerken dil ustune dil koyuyoruz arastiriyoruz falan. Mutluyum tabi ama bunlari faydalandırdığımız yer yok. Ben gibi kaaaac arkadasim oyle -ki arkadan gelenleri Saymıyorum. Ah su bende ki HAVACILIK ASKI olmasa ... bekle bekle purser olarak gireceğiz valla :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 7 yıl önce
Geçen sene kış ve bu sene bahar dahil kabin alımı yapıldı. Belkide şartlarınız yeterli değildir.
Yolcu ~ 7 yıl önce
Neden yarı yarıya ortak olan bir şirketin yöneticileri hep alman. Bizim Türklerden bu kapasitede kimse yok mu dönüşümlü yapılamaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 7 yıl önce
Yok kardesh
Yönetici ~ 7 yıl önce
Yav Türk’de var var da.Ne işe yarıyorlar bir sor.THY adına atanan adamın daha önceki işi marangozluk.
Alpha ~ 7 yıl önce
Sunexpressi sunexpress yapan alman zihniyetidir anan diyim en azindan bu sirkette bu boyle kalsin ki calisanlar huzurla calismaya devam etsin
.. ~ 7 yıl önce
Var mı?
AG1910 ~ 7 yıl önce
Haftada bir Amsterdam-Ankara daha ne bekliyorsunuz artık münih,istanbul ve kiev aktarmalarından bıktık Ülkenin başkentine 1seferi bari çok görmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mülakatzedeler ~ 7 yıl önce
Şimdi doluşurlar buraya. Onlar gelmeden çayları hazırlayın:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 7 yıl önce
Ne zaman ki Sunexpress haci sayi paketledi, o gunden bu yana yukseliste..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı Say ~ 7 yıl önce
Bu şirketin çok önemli bir değeriydi.
Emin misin? ~ 7 yıl önce
Sunexpress bunyesinde kurulusundan bu yana gorev yapmis degerli nice kaptanlarin sirketten ayrilmasina vesile oldugu gibi THY'ye alinmalarina engel olmus, donemin bas pilotu A.T. ile bir olup sirketten ayrilan ikinci pilotlarin onay icin teslim ettigi log defterlerine el koyup "sirkete olan borcunu odemezsen log defterini asla alamazsin" diyen sahsiyettir senin "deger" dedigin. Ayrilan calisandan borcu alavere dalavere ile degil hak hukuk ile kanun ile alinir, ayrica kimsenin ekmegine mani olunmaz. Kendisi ayrilisi ile Sunexpress'e bir deger katti orasi net..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000