02 Mayıs 2015, Cumartesi 12:33:22

SUNEXPRESS İLK UÇUŞUNU YAPTI!

SunExpress’in İzmir’den yeni dış hat destinasyonları Milano ve Roma uçuşları başladı. Roma ve Milano’nun ilk yolcuları karanfillerle uğurlandı.
  • iyi güzel lakin mxp/milano uçuşu 3 saat rötarlı kalktı, yazık daha ilk uçuşta bu olmamalıydı.
  • Emre devam edin ist saw kullanmaya o zaman. Izmirden ucus istiyoruz diye aglarsiniz sonra. Italya 180 liradan basliyor. Sana en azindan 2 saat zamani kurtarma sansi veriyor ve buna ragmen hala aktarmayi tercih ediyorsan sorun biraz da sende. Cok merakliysan bari aegean aktarmasi yap uvey cocuk muamelesi yapan thy yerine aegean kazansin atina seferlerini artirsin.
  • Izmirden heryere biletler çok pahalı o yüzden bizde IST yada SAW kullanıyoruz. Sanki altından yapmışlar havaalanını!!!!
  • Eskisi gibi hurgada sharm el sheikh transferlerini izmirden yapsa daha iyi olacak aslinda. Hemde burdan yolcu alarak artirabilir doluluk sayisini. Bu arada senebasinda planlanan fakat acilmayan moskova ve baku hatlari sanirim seneye faaliyete girecek . Dogu avrupa ve ispanya da siradadir herhalde :)
  • Hayırlı olsun sunexpress
  • Farkında olmadan o küçük kafanız ile marangozluk gibi ustalık, emek ve tecrübe isteyen bir mesleği küçümsüyorsunuz. Başka türlü bir yorum yapın kafanız eriyor ise...
  • Sunexpress in tek rakibi thy bilin bunu daha cok yere gidicez. Saygilar
  • Marangoz bey sert icraatlarla başladı
  • Izmir moskova da bekliyoruz
  • Valla ıtalya yazın ıyı olmuş zamanlarda güzel Portekiz'de bekleriz

SunExpress İzmir’den yeni dış hat destinasyonları Milano ve Roma’ya ilk uçuşlarını gerçekleştirdi. Roma ve Milano’ya İzmir’den ilk defa direkt uçan yolcular karanfillerle uğurlandı.

İç hatlarda İzmir’i İstanbul ve Antalya’yla beraber 13 Anadolu kentine direkt bağlayan SunExpress, İzmir’den 5 yeni dış hat destinasyonun ilk ikisi olan Milano ve Roma’ya ilk uçuşu yüksek doluluk oranıyla gerçekleşti. SunExpress, hem Milano hem Roma’ya haftada iki karşılıklı seferlerle her Pazartesi ve Cuma günü karşılıklı sefer düzenleyecek.

2012 yılında İzmir’i hub ilan eden ve her geçen gün İzmir’deki uçuş ağını genişleten SunExpress, Haziran ayında Belçika’nın Brüksel ve Fransa’nın Toulouse kentine, Temmuz ayında ise İngiltere’nin başkenti Londra’ya uçmaya başlayacak.

2015 yaz sezonuyla beraber İzmir’den uçtuğu ülke sayısını 12’ye çıkaracak olan SunExpress, 30 dış hat noktasına haftada 118 tarifeli uçuş gerçekleştirecek.

SUNEXPRESS İLK UÇUŞUNU YAPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

milano mağduru ~ 9 yıl önce
iyi güzel lakin mxp/milano uçuşu 3 saat rötarlı kalktı, yazık daha ilk uçuşta bu olmamalıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Emre devam edin ist saw kullanmaya o zaman. Izmirden ucus istiyoruz diye aglarsiniz sonra. Italya 180 liradan basliyor. Sana en azindan 2 saat zamani kurtarma sansi veriyor ve buna ragmen hala aktarmayi tercih ediyorsan sorun biraz da sende. Cok merakliysan bari aegean aktarmasi yap uvey cocuk muamelesi yapan thy yerine aegean kazansin atina seferlerini artirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 9 yıl önce
Izmirden heryere biletler çok pahalı o yüzden bizde IST yada SAW kullanıyoruz. Sanki altından yapmışlar havaalanını!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Eskisi gibi hurgada sharm el sheikh transferlerini izmirden yapsa daha iyi olacak aslinda. Hemde burdan yolcu alarak artirabilir doluluk sayisini. Bu arada senebasinda planlanan fakat acilmayan moskova ve baku hatlari sanirim seneye faaliyete girecek . Dogu avrupa ve ispanya da siradadir herhalde :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun sunexpress

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Küçük kafa ~ 9 yıl önce
Farkında olmadan o küçük kafanız ile marangozluk gibi ustalık, emek ve tecrübe isteyen bir mesleği küçümsüyorsunuz. Başka türlü bir yorum yapın kafanız eriyor ise...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sunexpress in tek rakibi thy bilin bunu daha cok yere gidicez. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Sunexpress in kârından Thy ye hiç pay düşmezse olur o ama 50% Thy deyken o zor biraz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Marangoz bey sert icraatlarla başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxx ~ 9 yıl önce
Izmir moskova da bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hor ~ 9 yıl önce
Valla ıtalya yazın ıyı olmuş zamanlarda güzel Portekiz'de bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000