21 Kasım 2017, Salı 17:10:34

SunExpress ilanına rekor başvuru!

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığında faaliyet gösteren SunExpress Havayolları'nın kabin memuru alımı ilanına büyük ilgi...
  • Selamlar ikinci mülakat kendini kaydetmeli olan speaking te aynı sorular mı geldi sana Yaşadığın sorundan dolayı?
  • merhaba, pratik görüşmedeki sorular neydi acaba? yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Ülkenin o eğitimlere ihtiyacı olmamasına o kadar katılıyorum ki.. Sanki deli gibi üretim yapıyoruz da bu kadar mühendise ihtiyacımız var. Gençler de İngilizce bilmedikleri sürece bu eğitimleri alarak boşa yoruluyorlar. Ya yurtdışına gideceksin ya da Türkiye'de herkesin yapabileceği işleri yapacaksın. Mühendis olmaya vb. gerek olmayan işleri..
  • Haziran geldi bana hala dönüş olmadı acaba neden?
  • Bana olumsuz dönüş yapmışlar.Pratik görüşmedeki soruların klişeliğine verecek cevap bulamamdan olsa gerek:( mülâkata çağırılanlara başarılar.
  • 22.03 kurul mülakatına girecegım bugun 15.30 gıbı mail geldi
  • Bu link mailiniz gereksiz kutusuna düşüyor genelde
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de bu haftaiçi ingilizce online testi geçtim ve 15 dk sonra pratik görüşme mailim geldi.Ona 1-2 gün sonra girdim.Kamera kaydı karşısında 5 soru yanıtladım.Soru sorulduktan sonra 1 dk düşünme süreniz oluyor sonra "start recording" sekmesine tıklayıp konuşmanızı kaydediyorsunuz.Kayıt süreniz ise 2 dk.Açıklamalarda pratik görüşme yaklaşık 15 dk. denmiş ama bütün sorularda 1 dk. düşünme hakkınızı kullanır ve 2 dk. boyunca konuşursanız anca 15 dk. oluyor.Sorular kameradaki görüntünüzün hemen üzerinde, süreler sağ tarafta (üstteki düşünme süreniz, alttaki ise kayıt süreniz oluyor) düşünme süreniz dolduğunda "start recording" sekmesine basmamış olursanız kayıt otomatik başlıyor ve kayıt bitince görüntünüzün hemen altındaki "ok" sekmesine basmazsanız da kayıt otomatik bitiyor.Ya da "stop recording"e basabilirsiniz.O zaman kayıt yetkililere iletiliyor mu bilmiyorum ama soru değişiyor, yani sıradaki soru geliyor (pas hakkınız var gini düşünmeyin:))Siz yine garantiye almak için "ok" sekmesine basın derim.Soruları okurken yani henüz "star recording"e basmamışken de kamera açık ve hareketleriniz görünüyor ama o kısımı karşı taraf görebilir mi bilmiyorum.Sorular klasik sunex hakknda ne blyrsnz, calışcağnz yrdn beklntilernz vs. Ben sorun yaşadığım için tamamlayamadım ve maille problemimi anlattım,yeni link gönderdiler.2 gün süre vermişler.Tekrar girdiğimde sorular değişir mi bilmiyorum henüz girmedim.Herkese başarılar.
  • Sms alan varmi bu ay?
  • Arkadaşlar maaşlar hakkında bilgisi olan var mı?1650 TL diyen verdi.2.aşama speaking nasıl yapılıyor?

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığında faaliyet gösteren SunExpress Havayolları'nın kabin memuru alımı ilanına rekor sayıda başvuru geldi.

SunExpress Havayolları tarafından açılan kabin memuru alımı ilanına 20 binin üzerinde başvuru yapıldı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre, toplam 140 kişinin işe alım yapılacağı ilan için bugün itibariyle toplam 21 bin 665 kişinin başvuru yaptığı öğrenildi.

Hem erkek hem de kadın kabin memuru alımı yapacak şirketin istihdam edeceği personelin yaş aralığının 20-35 olacağı duyuruldu.

İşe alım süreçlerinde gerçekleştirilecek ilk gün mülakatları çevimiçi olarak yapılacak. İkinci gün mülakatının ise yüzyüze gerçekleştirilecek.

Alım sürecinin 2018 yılının Ocak ayında gerçekleşeceği açıklandı.

©AirportHaber.com ÖZEL

SunExpress ilanına rekor başvuru!

Yorumlar Tüm Yorumlar (162)

Yakut ~ 4 yıl önce
Selamlar ikinci mülakat kendini kaydetmeli olan speaking te aynı sorular mı geldi sana Yaşadığın sorundan dolayı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mm ~ 5 yıl önce
merhaba, pratik görüşmedeki sorular neydi acaba? yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seda ~ 5 yıl önce
Ülkenin o eğitimlere ihtiyacı olmamasına o kadar katılıyorum ki.. Sanki deli gibi üretim yapıyoruz da bu kadar mühendise ihtiyacımız var. Gençler de İngilizce bilmedikleri sürece bu eğitimleri alarak boşa yoruluyorlar. Ya yurtdışına gideceksin ya da Türkiye'de herkesin yapabileceği işleri yapacaksın. Mühendis olmaya vb. gerek olmayan işleri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kübra ~ 6 yıl önce
Haziran geldi bana hala dönüş olmadı acaba neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konuyu saptırmayanlara! ~ 6 yıl önce
Bana olumsuz dönüş yapmışlar.Pratik görüşmedeki soruların klişeliğine verecek cevap bulamamdan olsa gerek:( mülâkata çağırılanlara başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kübra ~ 6 yıl önce
Nasıl iletişime geçiyorlar? Bana hiç byerden iletişim sağlanmadı da
Ugur ~ 6 yıl önce
22.03 kurul mülakatına girecegım bugun 15.30 gıbı mail geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basarilar ~ 6 yıl önce
Ugur bey kurul mulakatina girdikten sonra bilgi verebilir misiniz lutfen mulakata dair.
Ugur ~ 6 yıl önce
Kurul mulakatına gırdım. Hiç zorlamadılar yaklasık 15 20 dakıka sürdü 4dakıkası ingilizceydi
Caner ~ 6 yıl önce
Uğur bey merhaba beni 11.04 tarihinde kurul mülakatına çağırdılar Antalya base için nasıl geçti? Sorular nasıldı? Umarım güzel dönüş yapmışlardır sizin için
Pratik görüşme linki ~ 6 yıl önce
Bu link mailiniz gereksiz kutusuna düşüyor genelde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konuyu saptırmayanlara! ~ 6 yıl önce
Merhaba arkadaşlar. Ben de bu haftaiçi ingilizce online testi geçtim ve 15 dk sonra pratik görüşme mailim geldi.Ona 1-2 gün sonra girdim.Kamera kaydı karşısında 5 soru yanıtladım.Soru sorulduktan sonra 1 dk düşünme süreniz oluyor sonra "start recording" sekmesine tıklayıp konuşmanızı kaydediyorsunuz.Kayıt süreniz ise 2 dk.Açıklamalarda pratik görüşme yaklaşık 15 dk. denmiş ama bütün sorularda 1 dk. düşünme hakkınızı kullanır ve 2 dk. boyunca konuşursanız anca 15 dk. oluyor.Sorular kameradaki görüntünüzün hemen üzerinde, süreler sağ tarafta (üstteki düşünme süreniz, alttaki ise kayıt süreniz oluyor) düşünme süreniz dolduğunda "start recording" sekmesine basmamış olursanız kayıt otomatik başlıyor ve kayıt bitince görüntünüzün hemen altındaki "ok" sekmesine basmazsanız da kayıt otomatik bitiyor.Ya da "stop recording"e basabilirsiniz.O zaman kayıt yetkililere iletiliyor mu bilmiyorum ama soru değişiyor, yani sıradaki soru geliyor (pas hakkınız var gini düşünmeyin:))Siz yine garantiye almak için "ok" sekmesine basın derim.Soruları okurken yani henüz "star recording"e basmamışken de kamera açık ve hareketleriniz görünüyor ama o kısımı karşı taraf görebilir mi bilmiyorum.Sorular klasik sunex hakknda ne blyrsnz, calışcağnz yrdn beklntilernz vs. Ben sorun yaşadığım için tamamlayamadım ve maille problemimi anlattım,yeni link gönderdiler.2 gün süre vermişler.Tekrar girdiğimde sorular değişir mi bilmiyorum henüz girmedim.Herkese başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ebru ~ 6 yıl önce
Online sözlü mülakat soruları tam olarak nedir 5 adet demişsiniz. Aydınlatanilirseniz çok sevinirim
&#&# ~ 6 yıl önce
Sms alan varmi bu ay?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CCc ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar maaşlar hakkında bilgisi olan var mı?1650 TL diyen verdi.2.aşama speaking nasıl yapılıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
And ~ 6 yıl önce
Iyi seviyede ingilizce kullanabildigin ve riskli bir pozusyonun maasi icin 1650 sizce mantikli mi;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000