14 Haziran 2017, Çarşamba 16:31:11

SunExpress Genel Müdürü Bischof: "Çok büyük bir aile olduk"

Her yıl bütün base’lerinde iftar yemeği düzenleyen SunExpress, 13 Haziran’da Antalya’da düzenlenen iftar yemeği rekor bir katılım ile gerçekleşti.
  • Allah SunExpress'e zeval vermesin, inşallah. Memleketimize de SXS gibi daha nice faydalı firmalar diliyorum. Hayırlı Ramazanlar.
  • İlk resimdeki erkeklerin hepsi top sakallı, üçüncü resimdeki büyüklerimizin hepsi sinek kaydı. Bu bir tesadüf mü? Tabikide değil.
  • Bursa'yı da base yapın da görelim bakalim ne başarmışsınız bugune kadar? Her base'de her sene iftar yemeği verirlermişmiş falan filan..
  • Afiyet olsun
  • Kalıbımı basarım yüzde 99 u oruç değidir kaç yıldır havacılık sektöründemiyim bu sektör kadar dinden uzak insanlar görmedim namaz oruç zekat hak getire yapanı garipserler uzaylı gibi bakarlar gerici yobaz derler ama iyi içiyorsan gelene gidene sapıklık boyutunda asılıyorsan paranı fakire fukaraya değilde şaraba viskiye yatırıyorsan senden iyisi yoktur keşke iftarı fakire fukaraya verseydiniz yazık olmuş
  • Eyy thy senden de bekliyorum bi iftar

Her yıl bütün base’lerinde iftar yemeği düzenleyen SunExpress, 13 Haziran’da Antalya’da düzenlenen iftar yemeği rekor bir katılım ile gerçekleşti. SunExpress’in sıradaki iftar 19 Haziran’da Ankara, 20 Haziran’da İstanbul ve 21 Haziran’da Frankfurt var.  Antalya’da iftar yemeği,  eşleri ile birlikte toplam 600 SunExpress çalışanı, Genel Müdür Jens Bischof, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ve Antalya’daki havacılık otoritelerinin ve havaalanı temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

İftar yemeğinde konuşma yapan Genel Müdür Jens Bischof, “Önceki yıllara göre kıyaslandığında bu akşam rekor bir katılım var. Bu da SunExpress’in geçen bu 27 yılda ne kadar büyük bir aile olduğunun kanıtı” dedi ve ekledi: “27 yıl önce bir uçak 57 çalışan ile başladık. Bugün geldiğimiz nokta da ise 3900’ün üzerinde çalışanımız, 70 uçaklık filomuz, Türkiye, Avrupa, Kuzey Afrika ve Kızıl Deniz’de 80’nin üzerinde uçuş noktamızla çok büyük bir aile olduk. Bu, 3900 çekirdek aileden oluşan bir SunExpress ailesi. Bu sizin başarınız; bu sizin SunExpress’iniz.”

Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ise,  SunExpress’in Antalya ile büyüdüğünü belirterek, “Antalya bizim evimiz, Antalya ile büyüyoruz, Antalya da bizimle büyüyor.  Bu durumun bu şekliyle devam etmesi en büyük arzumuz. Sıkıntılar olmuyor mu? Tabi ki oluyor ama bizi başarılı kılacak olan bu zorluklara karşı verdiğimiz mücadeledir.  O yüzden mücadeleye devam, inşallah yakın zamanda her şey yoluna girecek ve Antalya turizmi en üçlü günlerine devam edecektir.  Yapmamız gereken tek şey birlik ve beraberlik için mücadeleye devam etmek.”





SunExpress Genel Müdürü Bischof: "Çok büyük bir aile olduk"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

SXS ~ 7 yıl önce
Allah SunExpress'e zeval vermesin, inşallah. Memleketimize de SXS gibi daha nice faydalı firmalar diliyorum. Hayırlı Ramazanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kral ~ 7 yıl önce
İlk resimdeki erkeklerin hepsi top sakallı, üçüncü resimdeki büyüklerimizin hepsi sinek kaydı. Bu bir tesadüf mü? Tabikide değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 ~ 7 yıl önce
Top sakalsız teknisyenmi olur.
Biri ~ 7 yıl önce
Müdürlerini örnek alıyorlardır, büyüyecekler de onu ezmek istemiyorlar.
Bursa ~ 7 yıl önce
Bursa'yı da base yapın da görelim bakalim ne başarmışsınız bugune kadar? Her base'de her sene iftar yemeği verirlermişmiş falan filan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sxs ~ 7 yıl önce
Afiyet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbadet? ~ 7 yıl önce
Kalıbımı basarım yüzde 99 u oruç değidir kaç yıldır havacılık sektöründemiyim bu sektör kadar dinden uzak insanlar görmedim namaz oruç zekat hak getire yapanı garipserler uzaylı gibi bakarlar gerici yobaz derler ama iyi içiyorsan gelene gidene sapıklık boyutunda asılıyorsan paranı fakire fukaraya değilde şaraba viskiye yatırıyorsan senden iyisi yoktur keşke iftarı fakire fukaraya verseydiniz yazık olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xq ~ 7 yıl önce
Ucusa oruc tutarak mi geldigini deneme cabalari yok mu cok fena. Resmen cadi avi :)
Fnd ~ 7 yıl önce
Ufak bir hatirlatma;bizim dinimizde ibadet gizlidir.basimizi tutturmayiz allah yolunda ibadet ederken.reklam etmez manset etmeyiz.bu bizi islamdan cikarir. Umarim bunu dusunup yazarken orucunuz bozulmamistir. Allah ibadetlerinizi kabul etsin , insallah.
İbadetler gizli diyen ~ 7 yıl önce
Ne demek istiyorsun arkadaş o zaman ezanı da gizli okuyalım farz ibadetleri de gizli yapalım sen laiklik tarifi yaptın galiba ayrıca resimlerde tesettürlü hanımlardan çok dekolteli hanımların katıldığı bir iftar yemeği rezalet rezillik
İbadetler gizli diyen ~ 7 yıl önce
Ne demek istiyorsun arkadaş o zaman ezanı da gizli okuyalım farz ibadetleri de gizli yapalım sen laiklik tarifi yaptın galiba ayrıca resimlerde tesettürlü hanımlardan çok dekolteli hanımların katıldığı bir iftar yemeği rezalet rezillik
Takılma ~ 7 yıl önce
Oruç veya değiller. Niye bu kadar dert ettin ki? Maksat hep birlikte olmakmış. Onuda başarmışlar. Kıskanma
Çomar ~ 7 yıl önce
Herkesin dini kendinedir sanane milletin ne yaptığından
Gorki ~ 7 yıl önce
Milletin saçından başından sana ne.. İbadetinden orucundan sana ne. Herkes hesabını Allah'a verir. Senin ne haddine.. Biz fotoğrafa bakınca iftar yemeğinde biraraya gelmiş çalışanları ve ailelerini görüyoruz senin ise aklın nerelerde... Allah ıslah etsin ne diyeyim.
Fo ~ 7 yıl önce
Yaziklar olsun sizin gibi zihniyete!! Havaciligi tutup inancsizlikla bagdastirmak yazik gercekten!! Herkesi ayni kefeye koymamaniz gerektigini ogrendiginiz de sizde insan gibi dusunebilmeye baslayacaksiniz
Thyde yapacakmı ~ 7 yıl önce
Eyy thy senden de bekliyorum bi iftar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000