06 Kasım 2018, Salı 16:31:56

SunExpress çalışanlarından örnek davranış

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in “Guardian Angels” komitesi, bu kez de İzmir’deki Mersinli Ortaokulu’ndan gelen yardım talebi üzerine harekete geçti.
  • merhametli, şevkatli ve yüreği güzel kabin memurlarımızı tebrik ederim. Havada, karada hep insana dokunuşlarıyla hep güzellik ve değer katıyorlar.
  • Ya kuralları uygula, ya da prosedürü değiştir sayın direktör. Kurumsal kimliğimize yakısmayan hareketlerde bulunma. Bugünün yarını var bunu sakın unutma.
  • Sunexpress öncelikle kendine çeki düzen versin sonra başkalarına yardım etsin.
  • Sirketimiz calisanlariyla gerek kabin gerek kokpit g(THY) yedi yila yakin zamandir sosyal sorumluluk projeleri gerceklestiriyoruz.Turkiyede gitmedik il birakmadik desek yalan soylemis sayilmayiz diue dusunuyorum.Bizler hakkinda da paylasimlarda bulunup havacilik camiasindaki insanlara ulasmamizi saglarsaniz seviniriz.Facebookta IYILIGE UCANLAR sayfasından bize ulaşabilirsiniz
  • Bu kadar kurumsal kimligi olan sirketin HR mudurunun tek basina yonetmesi cok uzucu
  • Ne büyük, ne güzel bir aile. Yüreği kocaman insanlar? Her birinizi ayrı ayrı selamlıyorum.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in “Guardian Angels” komitesi, bu kez de İzmir’deki Mersinli Ortaokulu’ndan gelen yardım talebi üzerine harekete geçti. Gönüllü SunExpress çalışanlarından oluşan Guardian Angels ekibi, yenileme çalışmaları kapsamında öğretmenler ile birlikte okul boyama faaliyetine katıldı.

SunExpress çalışanlarından oluşan, tamamen gönüllük esasına dayalı olan ve yardım taleplerini değerlendirip ihtiyaç sahiplerine ihtiyacı olan yardımı ulaştırmayı amaçlayan “Guardian Angels/Yardım Melekleri” komitesi, 2015 yılından bu yana yardım faaliyetlerinde aktif olarak rol almaya devam ediyor. Bu kapsamda yardım faaliyetlerine destek olabilecek kişi ve kurumların belirlenmesi, yardımların toplanması ve bu yardımların en etkili şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan Guardian Angels, Mersinli Ortaokulu’ndan gelen yardım talebi üzerine 3 Kasım 2018 tarihinde gönüllü SunExpress çalışanlarından oluşan ekibiyle, tüm masrafları üstlenerek okulun sınıflarını boyadı.

Guardian Angels ekibi, Mersinli Ortaokul öğrencilerinin daha temiz ve daha güzel bir ortamda eğitim görmelerine destek olmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler.





SunExpress çalışanlarından örnek davranış

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

sevgi ~ 5 yıl önce
merhametli, şevkatli ve yüreği güzel kabin memurlarımızı tebrik ederim. Havada, karada hep insana dokunuşlarıyla hep güzellik ve değer katıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prosedur ~ 5 yıl önce
Ya kuralları uygula, ya da prosedürü değiştir sayın direktör. Kurumsal kimliğimize yakısmayan hareketlerde bulunma. Bugünün yarını var bunu sakın unutma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 5 yıl önce
Sunexpress öncelikle kendine çeki düzen versin sonra başkalarına yardım etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 5 yıl önce
Ne yazık ki reklamda çok iyidirler. İçi beni dışı sizi yakar.
Sinem Guldal ~ 5 yıl önce
Sirketimiz calisanlariyla gerek kabin gerek kokpit g(THY) yedi yila yakin zamandir sosyal sorumluluk projeleri gerceklestiriyoruz.Turkiyede gitmedik il birakmadik desek yalan soylemis sayilmayiz diue dusunuyorum.Bizler hakkinda da paylasimlarda bulunup havacilik camiasindaki insanlara ulasmamizi saglarsaniz seviniriz.Facebookta IYILIGE UCANLAR sayfasından bize ulaşabilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurumsal ~ 5 yıl önce
Bu kadar kurumsal kimligi olan sirketin HR mudurunun tek basina yonetmesi cok uzucu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sefil Bülo ~ 5 yıl önce
Hala orada mı?
Prosedur ~ 5 yıl önce
Bu arada melekelrimizle gurur duyduk.
Aile ~ 5 yıl önce
Ne büyük, ne güzel bir aile. Yüreği kocaman insanlar? Her birinizi ayrı ayrı selamlıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000