23 Haziran 2018, Cumartesi 09:56:18

SunExpress bir A320 daha getirdi

SunExpress tarafından kiralanan 5 adet Airbus A320'den sonuncusu da filoya katıldı.
  • 70 kusur Boeing icinde, 5 Airbus? Saçma oldu! Alayi bozuk zaten, ucuramiyoruz. AOG oldu mu, ki surekli AOG yatiyor ucaklar yerde.
  • Otelciyi sirket muduru yaparsan sezonluk ne oldugu belirsiz sacma sapan sirketlerle ekiplerle ucar. Sonra da bakin kisin adam calistirmaya gerek yok der sizi kapinin onune koyar. Siz de siaremi en fazla sirketimiz diye koyun gibi ucarsiniz. Bu arada yonetim tl ye gecince” super dogru karar diye “ de eklersiniz.
  • Farklı tip uçağı denetleyecek altyapı yoksa sıkıntı
  • Sun express 3.havaalanı açılmadan izmir çorlu arasına bir hat açsanız çok iyi olacak avcılar beylikdüzünden ulaşım işkence olacak çūnkü
  • Ya ben o uçaklardan birisine bindim ve çok sıkışıktı
  • Filonunu tamamı Boing’ken.Yeni bir marka filoya sokmak ne kadar akıllıca ? Weatlease olduğu için maintance ve ekip dahildir. Peki yoğun sezonda uçak arıza yaptı,320’nin alternatifi boing olduğunda kalan yolcuyu ne yapacağız?
  • Kendi Filosunda sadece Boeing kullanan Şirket Airbus kiralıyor ! Tamam,Yüksek Sezon için ama Filo Uyumlu değil ayrıca Uçaklar yaklaşık 20 Yaşında her biri ! Hayırlısı ile Kazasız Belasız Sezonu Atlatsın gerisi sadece ANI olarak kalsın.
  • sen de pegasus gibi dogru yolu bulup eirbasa gec artik bizde thyden kurtulup izmir antalya sana gelelim bunu bekliyoruz
  • şükür kavuşturana,bi de arıza olmaz uçurabilirlerse helal deriz

SunExpress tarafından kiralanan 5 adet Airbus A320'den sonuncusu da filoya katıldı.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığında faaliyetlerini yürüten SunExpress, yoğun geçmesi beklenen 2018 yaz sezonu için Litvanya merkezli Avion Express'ten 5 adet uçak kiralamıştı. Şirket tarafından kiralanan uçaklardan 5'incisi de Antalya’ya geldi.

Geçtiğimiz gün Shannon'dan havalanan LY-VEW kuyruk tescilli A320-200 tipi uçak Antalya'ya iniş yaptı. Uçağın SunExpress adına ilk ticari uçuşu ise XQ232 sefer sayısıyla Antaya'dan Hannover'e yapıldı.

Litvanyalı Avion Express ile gerçekleştirilen anlaşma kapsamında toplam 5 adet Airbus A320'i filosuna katacak olan SunExpress, uçaklarını Antalya merkezli uçuşlarında kullanacak.

SunExpress bir A320 daha getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Penguen ~ 6 yıl önce
70 kusur Boeing icinde, 5 Airbus? Saçma oldu! Alayi bozuk zaten, ucuramiyoruz. AOG oldu mu, ki surekli AOG yatiyor ucaklar yerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otelci ~ 6 yıl önce
Otelciyi sirket muduru yaparsan sezonluk ne oldugu belirsiz sacma sapan sirketlerle ekiplerle ucar. Sonra da bakin kisin adam calistirmaya gerek yok der sizi kapinin onune koyar. Siz de siaremi en fazla sirketimiz diye koyun gibi ucarsiniz. Bu arada yonetim tl ye gecince” super dogru karar diye “ de eklersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 6 yıl önce
Farklı tip uçağı denetleyecek altyapı yoksa sıkıntı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 6 yıl önce
Sun express 3.havaalanı açılmadan izmir çorlu arasına bir hat açsanız çok iyi olacak avcılar beylikdüzünden ulaşım işkence olacak çūnkü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ege ~ 6 yıl önce
Ya ben o uçaklardan birisine bindim ve çok sıkışıktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 6 yıl önce
Filonunu tamamı Boing’ken.Yeni bir marka filoya sokmak ne kadar akıllıca ? Weatlease olduğu için maintance ve ekip dahildir. Peki yoğun sezonda uçak arıza yaptı,320’nin alternatifi boing olduğunda kalan yolcuyu ne yapacağız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 6 yıl önce
Yolculara tip egitimi gerekmiyor kenk, uzulme.
Koltuk ~ 6 yıl önce
A320 180Y , B738 189Y olduğunu belirtiyor sanırım.9 yolcuyu ilgili dert sanırım.Wet lease ile olarak da ben ihtimal vermiyorum bunu Sxs de düşünmüştür öncelikli olarak B738 kiralamayı.Ancak B738 ile A320 kiralamasında acaba arasında ciddi fiyat farkı mı var da A320 kiralandı? Bunu da sormadan edemiyorum.
Tezat ! ~ 6 yıl önce
Kendi Filosunda sadece Boeing kullanan Şirket Airbus kiralıyor ! Tamam,Yüksek Sezon için ama Filo Uyumlu değil ayrıca Uçaklar yaklaşık 20 Yaşında her biri ! Hayırlısı ile Kazasız Belasız Sezonu Atlatsın gerisi sadece ANI olarak kalsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski ucak ~ 6 yıl önce
Uçakların ortalama yaşı,35! Zaten 1 tanesi antalya da günlerce arızalı kaldı bir tanesi de münster de arızalı olup günlerce grund oldu. Sxs yine yapıcağını yaptı yolcularina
sanekspires ~ 6 yıl önce
sen de pegasus gibi dogru yolu bulup eirbasa gec artik bizde thyden kurtulup izmir antalya sana gelelim bunu bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Sabiha gökçen'den uçuşları bir anda kaldırdı. Sunexpress'e güvenerek özellikle yüksek sezon için bilet alınmaz.
:) ~ 6 yıl önce
Hahahah sen nerede kaldın öyle ya.O operasyon 2012 yılında yapıldı.Yani 7 yıl önce....
oh be ~ 6 yıl önce
şükür kavuşturana,bi de arıza olmaz uçurabilirlerse helal deriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000