16 Şubat 2015, Pazartesi 11:37:05

SUNEXPRESS BERLİN'E ÖZEL UÇAK KALDIRACAK

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, turizm pazarına yön veren ITB Berlin Fuarı’na bu yıl da özel uçak kaldıracak.
  • Bu seferler zaten tarifeli, SXS'in her gün uçtuğu seferler değil mi ? Özel bir planlamadan çok güzel bir PR çalışması olmuş gibi :)

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, turizm pazarına yön veren ITB Berlin Fuarı’na bu yıl da özel uçak kaldıracak. Akdeniz ve Ege Bölgesi’ne tarifeli seferlerle en fazla turist taşıyan SunExpress, bu yaz da Akdeniz turizmi ile olan paralel büyümesini sürdürüyor.

Bu yıl ziyaretçilerini 4-8 Mart 2015 tarihleri arasında ağırlayacak ITB Berlin Fuarı’na katılmak isteyen turizm sektörü profesyonelleri, SunExpress’in özel uçuşlarından gidiş/dönüş her şey dahil 171,98 €’luk özel fiyatla yararlanabilecek. SunExpress’in Antalya’dan Berlin-Tegel’e yapacağı gidiş uçuşu 4 Mart 2015’te, Berlin-Tegel’den Antalya yönüne yapacağı dönüş seferi de 07-08 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ziyaretçi sayısıyla dünyanın en büyük turizm pazarı unvanına sahip olan ITB Berlin, destinasyonlardan tur operatörlerine, havayolu şirketlerinden otellere, turizm sektörünü oluşturan tüm oyuncuları her yıl Mart ayında Berlin’de bir araya getiriyor. Türkiye’nin en büyük turizm pazarını oluşturan Almanya’nın başkentinde düzenlenen fuar, yaz sezonu rezervasyonlarının kesinleştirilmesi anlamında da büyük önem taşıyor.  SunExpress, kurulduğundan bu yana her yıl ITB Berlin Fuarı’ndaki yerini alıyor, ürünlerini ve başta Antalya olmak üzere tüm turistik destinasyonlarını tanıtıyor.

Özel ITB uçuşunda yer almak isteyen turizm profesyonellerinin [email protected] e-mail adresinden, +90 232 455 57 77 no.’lu telefon numarasından ya da +90 232 455 57 01 no’lu fax numarasından SunExpress’le bağlantıya geçmeleri yeterli olacak.

SUNEXPRESS BERLİN'E ÖZEL UÇAK KALDIRACAK

Yorumlar

Tarifeli ~ 9 yıl önce
Bu seferler zaten tarifeli, SXS'in her gün uçtuğu seferler değil mi ? Özel bir planlamadan çok güzel bir PR çalışması olmuş gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000