08 Temmuz 2014, Salı 07:45:08

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ HOSTES YETİŞTİRECEK

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM), havacılık sektörüne kalifiye eleman yetiştirecek.
  • Mufredat; - Kek dagitma - Cay dagitma - Tepsi kullanma - Yolcu anonslari - Baltayla emercensi usuller
  • Yakinda firincilarida universietede yetistirirler
  • Yasam boyu eğitim merkezleri yetki sahibi degil ki SDÜ gitsin kendisine yüksek okul açsın bu bölüm için Allahım ya
  • Yahu universite meslek erbabi yetistirmez. Lanet olsun yaa. Kasap Manav, Kundura Tamirciligi bolumlerini de acin bari. Itimat etmesin gencler bunlara. Gidin adam gibi bir sey okuyun yada bir yerlerde calisip bir is ogrenin, bir beceri kazanin.
  • Anca piyasaları mahvediyor bu Üniversiteler kafalarına göre bölüm açıyorlar ondan sonra ortaya işsiz ordusu çıkıyor kabin memuru alacak şirket kendi eğitimini veriyor bu bölüme ihtiyaç yok. Birine soruyorsun pilotum işsizim diyor şimdi bir de kabin memurları işsiz kalsın tam olsun.
  • Yakında Push Nack Üniversitesi, Jarekatçı Üniversitesi , Catering Üniversitesi, Boarding yapan memurları yetiştiren Üniversitede kurulur. Dilo Dilo yaylalar
  • Hostes demeyin kabin memuru arkadaşlar kzııyor.

184 branşta eğitim programı düzenleyen SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, istihdama yönelik alanlarda da eğitim veriyor. Merkez, ürün tanıtım elemanı eğitimi programından sonra, havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim görmüş personel yetiştirilmesi için çalışmalara başladı. SDÜ YBEM Müdürü Fatih Cebeci, yer hizmetleri, kabin memuru ve hostes yetiştirilmesine yönelik eğitim programları düzenleneceğini söyledi.

Cebeci, "Havayolu sektörünün yetişmiş eleman ihtiyacını giderecek aynı zamanda Isparta gençliğinin işsizlik sorununa çözüm üretecek konularda kurslar açacağız. Yer hizmetleri, kabin memurluğu ve hostes yetiştirilmesine yönelik programları vermeye başlayacağız. Havalimanları ve uçak şirketleri ile görüşmeler devam ediyor. Bu görüşmeler çerçevesinde bizim eğitim programlarımızdan çıkan öğrencilerimizin istihdamının garanti olmasını istiyoruz. Bu programa katılacak olanlar gelecek kaygısı taşımadan istihdam garantisini almış olacaklar" dedi.

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ HOSTES YETİŞTİRECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Bilir Kisi ~ 10 yıl önce
Mufredat; - Kek dagitma - Cay dagitma - Tepsi kullanma - Yolcu anonslari - Baltayla emercensi usuller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya ya ya ~ 10 yıl önce
işkembeden atmak kolayy
Gurbetci ~ 10 yıl önce
Yakinda firincilarida universietede yetistirirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yasam boyu eğitim merkezleri yetki sahibi degil ki SDÜ gitsin kendisine yüksek okul açsın bu bölüm için Allahım ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uni ~ 10 yıl önce
Yahu universite meslek erbabi yetistirmez. Lanet olsun yaa. Kasap Manav, Kundura Tamirciligi bolumlerini de acin bari. Itimat etmesin gencler bunlara. Gidin adam gibi bir sey okuyun yada bir yerlerde calisip bir is ogrenin, bir beceri kazanin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anca.... ~ 10 yıl önce
Anca piyasaları mahvediyor bu Üniversiteler kafalarına göre bölüm açıyorlar ondan sonra ortaya işsiz ordusu çıkıyor kabin memuru alacak şirket kendi eğitimini veriyor bu bölüme ihtiyaç yok. Birine soruyorsun pilotum işsizim diyor şimdi bir de kabin memurları işsiz kalsın tam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yakında Push Nack Üniversitesi, Jarekatçı Üniversitesi , Catering Üniversitesi, Boarding yapan memurları yetiştiren Üniversitede kurulur. Dilo Dilo yaylalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RKSI ~ 10 yıl önce
Hostes demeyin kabin memuru arkadaşlar kzııyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
vay arkadaş biri lastikçi der biri şöför der biri host der.. işiniz gücünüz birbiriniz aşağılamak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000