17 Ocak 2011, Pazartesi 17:36:10

SUKHOI'YE PİYANGO GİBİ SİPARİŞ

Rus-İtalyan ortaklık ürünü Sukhoi Superjet 100 tipi yolcu uçağı, Meksikalı şirketten 650 milyon dolarlık sipariş aldı.
  • Bu tür yorumları niçin yayınlıyorsonuz. Lütfen seçim yapın ve Airporthaber in kalitesinin yüksekte kalmasına yardımcı olun. Aksi takdire çok okuyucu kaybedeğiniz çok açık. Ali Bey tür yorumlayan Editör leriniz için bir uyarı yapmanız gerek.
  • maskov lions yorum yapmadı mı hala..
  • Es kaza bi 10 kaat bulur da internet cafeye gider de bu haberi okursa Moskovalı Pisicik yazmaya başlar şimdi. Efsaneler mefsaneler. Aman Ali Kıdık Beycim, güzel kardeşim bu tür haberleri nolur yayınlama... :))))))))))))))))))
  • Arkadaşın yorumunda haberle alakalı bir durum göremiyorum. Bu tarz geyik muhabbetleri yapılacaksa, bu tarzda birçok site var. İlgili sitelere girip istediği kadar geyik yapabilir. İlgili sitelerdeki arkadaşların gözleri yollarda kalmıştır kim bilir?
  • Sukhoi'nin yedek parça fabrikasınıda tokata kurun bekliyoruz yav
  • Bu haber çıktığndan beri bizim Tokat'lı ne zaman yorum yazacak "Tokat'a da Sukhoi fabrikası istiyoruz" diye bekliyorum gözlerim yollarda...

Meksika’nın ikinci büyük havayolu şirketi Mexico’s Interjet havayolu şirketi, Rus Sukhoi ve İtalyan ortağı Alenia Aeronautica’nın ürettiği Superjet 100 tipi uçaktan 15 adet sipariş verdi. Taraflar arasındaki 650 milyon dolarlık anlaşma bugün imzalandı. 98 yolcu kapasiteli Superjet 100 tipi uçaktan 5 adet de opsiyonel olarak sipariş edildi.

Meksikalı şirketle imzalanan anlaşma, 10 yıllık süreçte satış sonrası desteği de içeriyor.

Rus-İtalyan ortak yapımı Sukhoi Superjet 100, 2012’nin ikinci yarısında ilk kullanıcısına teslim edilecek.

Venedik merkezli SuperJet International, yüzde 51 italyan Alenia Aeronautica ve yüzde 49 Rus Sukhoi Holding ortaklığıyla kuruldu.

SUKHOI'YE PİYANGO GİBİ SİPARİŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tür yorumları niçin yayınlıyorsonuz. Lütfen seçim yapın ve Airporthaber in kalitesinin yüksekte kalmasına yardımcı olun. Aksi takdire çok okuyucu kaybedeğiniz çok açık. Ali Bey tür yorumlayan Editör leriniz için bir uyarı yapmanız gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
maskov lions yorum yapmadı mı hala..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Es kaza bi 10 kaat bulur da internet cafeye gider de bu haberi okursa Moskovalı Pisicik yazmaya başlar şimdi. Efsaneler mefsaneler. Aman Ali Kıdık Beycim, güzel kardeşim bu tür haberleri nolur yayınlama... :))))))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşın yorumunda haberle alakalı bir durum göremiyorum. Bu tarz geyik muhabbetleri yapılacaksa, bu tarzda birçok site var. İlgili sitelere girip istediği kadar geyik yapabilir. İlgili sitelerdeki arkadaşların gözleri yollarda kalmıştır kim bilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sukhoi'nin yedek parça fabrikasınıda tokata kurun bekliyoruz yav

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu haber çıktığndan beri bizim Tokat'lı ne zaman yorum yazacak "Tokat'a da Sukhoi fabrikası istiyoruz" diye bekliyorum gözlerim yollarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000