27 Mayıs 2009, Çarşamba 14:56:25

Stuttgart-Trabzon uçağı havada arızalandı

Almanya'da Stuttgart havaalanından Trabzon'a gitmek üzere kalkan bir yolcu uçağı teknik arıza nedeniyle Stuttgart'a dönmek zorunda kaldı.
  • bu aslında bır facıanın esıgınden dönmektır hepımız ölebılırdık ucakta zaten bır arıza vardı 1saat ucakta bekledık arıza gıderıldı dedıler ama daha ılk kalkıs anından berı mazot kokusu ve asırı cırkın bır ses vardı ve bır sürü kücük cocuk ve bebek bızımcektıgımız ezıyetın faturasını sorumlular ödesın
  • EN GUZEL HABER BU ASLINDA.TURKUN 737-400 LERINE UCAN ESSEK DERLER VE AVRUPADA VEDE OZELLIKLE ALMANYADA HER ALANDA BASINA KONTROL GONDERIRLER.ONLARIN UCAN ESSEKLERININDE BIZIM ALANLARA INMESINE BAKAR DURURLAR.TAM OLARAK YAZMAMISSINIZ AMA BU 737 NEYMIS VE KAC YASINDAYMIS ACABA? TURK SIRKETLERI UCARKEN AVRUPADA BUNLAR ESKI UCAK DEYIP ALMANLARI ALKISLAYIP BIZIMKILERIN ARKASINDAN NEREDEYSE TENEKE CALAN ARKADAS BU UCAKLARI NASIL KIRALAYIPTA UCUYOR ACABA ? BIZIM TURK SIRKETLERINDEN BIRININ AVRUPALI TASIRKEN BOYLE BIR PROBLEMI CIKSA TAMDA SEZON ONCESI TELEVIZYONLARDA BIR ANTI PROPOGANDA BASLATIRLARKI GORURSUNUZ...DESTEKLEYICISIDE BU ALMAN UCAN ESSEGINI UCURANLAR BASI CEKER.
  • İşte bu. Budur. Günün en önemli haberini airport atlamamış. Tebrikler Ali Bey'e, aferim. Nasıl da yakalamış günün bu en önemli haberini.
  • ne olmaz??
  • olmaz bisey

Germania havayolu şirketine ait Boeing-737 tipi yolcu uçağının Trabzon'a gitmek üzere havalandıktan kısa süre sonra pilotun yakıt sisteminde teknik arıza tespit ettiği ve uçağın Stuttgart havaalanına dönerek zorunlu iniş izni istediği bildirildi.

İçinde 140'ın üzerinde yolcu ve mürettebat bulunan uçağın Stuttgart havaalanına güvenli şekilde iniş yaptığı belirtildi.

Yolcuların Berlin'den Stuttgart'a gönderilen başka bir uçakla Türkiye'ye götürüleceği kaydedildi.

 

Stuttgart-Trabzon uçağı havada arızalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
bu aslında bır facıanın esıgınden dönmektır hepımız ölebılırdık ucakta zaten bır arıza vardı 1saat ucakta bekledık arıza gıderıldı dedıler ama daha ılk kalkıs anından berı mazot kokusu ve asırı cırkın bır ses vardı ve bır sürü kücük cocuk ve bebek bızımcektıgımız ezıyetın faturasını sorumlular ödesın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EN GUZEL HABER BU ASLINDA.TURKUN 737-400 LERINE UCAN ESSEK DERLER VE AVRUPADA VEDE OZELLIKLE ALMANYADA HER ALANDA BASINA KONTROL GONDERIRLER.ONLARIN UCAN ESSEKLERININDE BIZIM ALANLARA INMESINE BAKAR DURURLAR.TAM OLARAK YAZMAMISSINIZ AMA BU 737 NEYMIS VE KAC YASINDAYMIS ACABA? TURK SIRKETLERI UCARKEN AVRUPADA BUNLAR ESKI UCAK DEYIP ALMANLARI ALKISLAYIP BIZIMKILERIN ARKASINDAN NEREDEYSE TENEKE CALAN ARKADAS BU UCAKLARI NASIL KIRALAYIPTA UCUYOR ACABA ? BIZIM TURK SIRKETLERINDEN BIRININ AVRUPALI TASIRKEN BOYLE BIR PROBLEMI CIKSA TAMDA SEZON ONCESI TELEVIZYONLARDA BIR ANTI PROPOGANDA BASLATIRLARKI GORURSUNUZ...DESTEKLEYICISIDE BU ALMAN UCAN ESSEGINI UCURANLAR BASI CEKER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşte bu. Budur. Günün en önemli haberini airport atlamamış. Tebrikler Ali Bey'e, aferim. Nasıl da yakalamış günün bu en önemli haberini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne olmaz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
olmaz bisey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000