23 Haziran 2009, Salı 09:04:21

SPEKÜLASYONLARIN ADAMI...

Havacılık ile ilgili her türlü olumsuz görüşlerin altında en çok onun imzasına rastlandı. Isparta’daki uçak kazasından tutun Kahramanmaraş’taki helikopter kazası dâhil her türlü olayda başrolde olmanın yolunu arayan tek pilot Altunbulak idi.
  • bence bu adam vatanını mılletını seven bır ınsan ucak kazası oluyor en basta fevzı beye soruluyor bu adam bılgısız bırıde neden soruluyorr şimdiye kadar fevzı altunbulak iyi bırıydı sımdı neden bu kadar kotu oldu cunku kısa yoldan ınsan canını hıce sayıp para kazanan ınsanların fayalarını ortaya cıkardı onun için dıyoırumkı allah dogruya yardım etsın
  • fevzi kaptanım sen benım gozumde sadece kısa yoldan zengın olan buyuk bas hayvanların işini bozuyorsun onun için haklı olamazsın ben senın yerınde olsam bunlarla hıç tartışmaya gırmez onların yaptığı gıbı saman altın dan su yuruturum çünkü onlar buyuk baslarr
  • Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ne yalancılar gördük. Hepsinin mumu yatsıya kadar yandı.
  • Bu Feyzi Kaptanı,alıp havalara uçuranlara soruyorum: 1-) Bu adam madem bu kadar bilgili,madem bu kadar tecrübeli neden çalıştığı her şirketten kovuluyor yada çalıştığı şirketlerde neden sadece uçuculuk görevinde kalıyor. 2-)Isparta kazasında Devletin birimlerine güvenmeyerek gayrı resmi uçak parçalarını ve o söz konusu parayı alıpta şimdi neden Devlet kapısını tırmalıyor. 3-)Madem bu kadar profosyenel biri bu insan neden derdini mahkeme yoluyla değilde böyle ekranlarda polemik yaratarak kuru gürültü şeklinde kargaşa yaratıyor. 4-)Bu adamı destekleyen insanlar kimler? Bu Pilota güveniniz tamsa neden RUMUZ kullanıyorsunuz.Gaz vermek kolay dimi,madem davanızda haklısınız nerde bu insanlar? 5-)Herkez yanlış da o mu doğru sadece bu camiada?
  • fevzi kaptanla bazı bilir kisi raporlarında beraber calıstık.kendisi az bulunan nadir kisilerdendir.degerlı ve azımsanmıcak bılgı ve tecrubesı umarım bosa gıtmez.saygılarımla.
  • bu dörtbin pilotun biriyle uğraşmaya kimsenin gücü yetmiyor ya geride kalan 3999 pilotun sesi çıkarsa ne yapacaksınız.Adam shgm özel sektör hepsinin ipliğini pazara çıkarmış durumda.Birde 4000 pilot deyip pilotları küçümsemeniz kişiliğinizi ortaya koyuyor. Fevzi kaptanla beraber uçmamıza rağmen kendisine saygınlığım daha da arttı
  • İnanınki bu adamı mansete çekmeye değmezdi. Siz güya bu adamın nasıl biri olduğunu inlatmaya çalışırken adam reklamını yapıyor. Yani siz aslında tuzağa düşüyorsunuz. Bahadır altanla fevzi kaptan aynı psikolojik durum arz etmekteler. Onlar bu tür haberleri severler sizlerde onlara istemeden yardımcı oluyorsunuz.
  • Kaptanım yapılan hertürlü baskılara rağmen susturulamadı.One Minute diyerek tüm gerçekleri ortaya dökmeye devam etti.Koca koca adamları perişan etti.İnşallah senin gibi vatanını milletini seven insanları meclisimizde de görürüz.
  • İyiki varsın kaptanım.senin sayende havacılık camiasında dönen dolapları öğreniyoruz.Kimlerin kimlere nasıl baskı yaptığını.Basın dahil herkez karşında olmasına rağmen yılmadan vermiş olduğun mücadeleyi takdir ediyoruz.Shgm dikkat Feyzi kaptan geliyor.
  • Arkadaşlar bu Feyzi kaptan ipliğimizi pazara çıkarmadan yoketmenin tam zamanı

Isparta kazasında “uçak parçaları çalınıp satılacak” diyerek enkaz parçalarını devletin hiçbir birimine teslim etmeyen Fevzi Altunbulak, çok sayıda uçak parçasını İstanbul’a kaçırdı. Ne savcıya ne jandarmaya nede polise güvenmeyen Fevzi Altunbulak olay yerinde bulunan parayı da kendi uhdesine alarak adeta yeddi emin gibi davranmaya başladı. Isparta’da devlete güvenmeyen Fevzi Altunbulak son çalıştığı Best Havayolları’nda işten kovulunca bu kez devletin kapısını çaldı. Peki, onca olayda devlete güvenmeyen Fevzi Altunbulak bu kez neden devletin kapısını çaldı ve hangi gerekçe ile bunu yaptı? Devletin en üst kademesine kadar şikâyet mektupları gönderen Fevzi Altunbulak’ın hedefinde Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru vardı. Altunbulak’a göre işten çıkartılmasını Ali Arıduru istemişti.

Fevzi Altunbulak, bu şikâyetlerinin yanında medyada da gündem yaratmak için aynı düşüncesini basın mensupları ile paylaşmayı da ihmal etmedi. Medyada yer alan bu haberlere Best Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Bahtışen Tunca’dan yalanlama gelirken, dün akşam saatlerinde de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden bir basın açıklaması geldi. Özenle yazılan açıklamada Fevzi Altunbulak isminin kullanılmamasına dikkat edilmiş ve bu tür olayların gerçekle bağdaşmadığı ifade edilmişti.

AirportHaber, Fevzi Altunbulak’ın son çalıştığı iki şirketin genel müdürlerine sordu. Fevzi Altunbulak’ı neden işten çıkarttınız? Size Fevzi Altunbulak’ın işten çıkartılması için herhangi bir baskı yapıldı mı? İşte bu sorulara verilen cevap?

Best Havayolları Genel Müdürü Teoman Tosun: “Allah şahidim ki, dört çocuğumun üzerine yemin ederim, ne bugün neden bundan önce böyle bir talep gelmedi. Fevzi Altunbulak’ı Bosphorus Havayolları’nda işten atan bendim, FLY Havayolları’nda da işten atan bendim. Keza Best Havayolları’nda da işten atan benim. Hiçbir zaman şirket kurallarına uygun hareket etmedi. Aslında bu arkadaşı işe de ben almadım. Yurtdışında idim. Ben yurtdışında iken Uçuş İşletme ve personel ile görüşüp işe girmiş. Sözleşmesinin altında benim imzam bile yok. İşten çıkarılmasını ben istedim. Bu kaptanın sivil havacılık ile ilgili görüş verecek ne bilgiye nede yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum. Fevzi Altunbulak Türkiye’de dört bin tane pilot varsa o dört bin pilottan birisi sadece”

Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu: “Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü herhangi bir personelin işe alınmasını veya işten çıkartılmasını talep edemez. Böyle bir durum söz konusu değildir. Bizde Fevzi Altunbulak’ın işine son verilmesi Uçuş İşletme Başkanlığı tarafından takip edilen bir konudur. Biz bile alınan kaptanların neden alındığını neden çıkartıldığını bilmeyiz. Her işi biz yapacak değiliz. Her işi biz yapacak olsak değişik departmandaki arkadaşlara ne gerek var?”

©AirportHaber Özel

UYARI

SPEKÜLASYONLARIN ADAMI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
bence bu adam vatanını mılletını seven bır ınsan ucak kazası oluyor en basta fevzı beye soruluyor bu adam bılgısız bırıde neden soruluyorr şimdiye kadar fevzı altunbulak iyi bırıydı sımdı neden bu kadar kotu oldu cunku kısa yoldan ınsan canını hıce sayıp para kazanan ınsanların fayalarını ortaya cıkardı onun için dıyoırumkı allah dogruya yardım etsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
fevzi kaptanım sen benım gozumde sadece kısa yoldan zengın olan buyuk bas hayvanların işini bozuyorsun onun için haklı olamazsın ben senın yerınde olsam bunlarla hıç tartışmaya gırmez onların yaptığı gıbı saman altın dan su yuruturum çünkü onlar buyuk baslarr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ne yalancılar gördük. Hepsinin mumu yatsıya kadar yandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu Feyzi Kaptanı,alıp havalara uçuranlara soruyorum: 1-) Bu adam madem bu kadar bilgili,madem bu kadar tecrübeli neden çalıştığı her şirketten kovuluyor yada çalıştığı şirketlerde neden sadece uçuculuk görevinde kalıyor. 2-)Isparta kazasında Devletin birimlerine güvenmeyerek gayrı resmi uçak parçalarını ve o söz konusu parayı alıpta şimdi neden Devlet kapısını tırmalıyor. 3-)Madem bu kadar profosyenel biri bu insan neden derdini mahkeme yoluyla değilde böyle ekranlarda polemik yaratarak kuru gürültü şeklinde kargaşa yaratıyor. 4-)Bu adamı destekleyen insanlar kimler? Bu Pilota güveniniz tamsa neden RUMUZ kullanıyorsunuz.Gaz vermek kolay dimi,madem davanızda haklısınız nerde bu insanlar? 5-)Herkez yanlış da o mu doğru sadece bu camiada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
fevzi kaptanla bazı bilir kisi raporlarında beraber calıstık.kendisi az bulunan nadir kisilerdendir.degerlı ve azımsanmıcak bılgı ve tecrubesı umarım bosa gıtmez.saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu dörtbin pilotun biriyle uğraşmaya kimsenin gücü yetmiyor ya geride kalan 3999 pilotun sesi çıkarsa ne yapacaksınız.Adam shgm özel sektör hepsinin ipliğini pazara çıkarmış durumda.Birde 4000 pilot deyip pilotları küçümsemeniz kişiliğinizi ortaya koyuyor. Fevzi kaptanla beraber uçmamıza rağmen kendisine saygınlığım daha da arttı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İnanınki bu adamı mansete çekmeye değmezdi. Siz güya bu adamın nasıl biri olduğunu inlatmaya çalışırken adam reklamını yapıyor. Yani siz aslında tuzağa düşüyorsunuz. Bahadır altanla fevzi kaptan aynı psikolojik durum arz etmekteler. Onlar bu tür haberleri severler sizlerde onlara istemeden yardımcı oluyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kaptanım yapılan hertürlü baskılara rağmen susturulamadı.One Minute diyerek tüm gerçekleri ortaya dökmeye devam etti.Koca koca adamları perişan etti.İnşallah senin gibi vatanını milletini seven insanları meclisimizde de görürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İyiki varsın kaptanım.senin sayende havacılık camiasında dönen dolapları öğreniyoruz.Kimlerin kimlere nasıl baskı yaptığını.Basın dahil herkez karşında olmasına rağmen yılmadan vermiş olduğun mücadeleyi takdir ediyoruz.Shgm dikkat Feyzi kaptan geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar bu Feyzi kaptan ipliğimizi pazara çıkarmadan yoketmenin tam zamanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000