28 Ekim 2008, Salı 10:50:07

Spanair uçağı kalkamadı!

İspanyol havayolu şirketi Spanair’e ait Airbus A320-200 tipi yolcu uçağı kalkış denemelerinde başarılı olamayınca uçuş iptal edildi. Yolcular büyük panik yaşadı...
  • ya arkadaşlar proxy çok güzel bir noktaya değinmiş kimse farkında değil bu kadar beceriksiz pilotlarla ve organizasyon eksikliği ile spanair nasıl olur da staralliance a üye olabildiği konusu tartışılmalı... hoş frenleme konusunda acaba inişi düşünerek mi vazgeçildi orası meçhul ama ihtimaller arasında yer almakta eğer böyle düşünerek vazgeçildiyse galiba olaydaki tek iyi yapılan iş bu olsa gerek...
  • ispanya kanyagı mı mesur sarabı ı
  • Dün Spanairle Teneriferden geri döndük. Gidis icin Madrit hava alaninda yaklasik 2 saat kadar gecikme yasadik. Personel(!) bekledik. 4 pilotla esliginde enteresan bir ucustu.kisacasi düzensizliklerin bini bir paraya. Gecen kaza ve ardinda yasadiklarim ve bu haberden sonra Spanair'in nasil olurda Staralliance a bagli olabildigini anlayamiyorum.
  • frenleme sorunu derken belkide frenlerin otomatikmen kendiliginden devreye girmesi diye bi ihtimal sunsam mantikli olurmu acaba??
  • bu spain airin kalkma sorunu var galiba!!!
  • hızlı yapılmış bir haber.. frenlerde sorun olduğu için kalkıştan vazgeçmek belki olabilir ama, frenleme sorunundan dolayı kalkışta başarılı olamamak çok saçma.. haksızmıyım..
  • sevgili airport haber dilbilgisi hatanızdan anlayabildiğim kadarıyla frenleme sorunundan dolayı kalkıştan vazgeçtiğini yazmışsınız, birde kalkışa hazırlanan uçağın fren ile ne işi olduğunu yazarsanız daha iyi anlayacağız saygılarımla..
  • Havacilikta Olur Boyle Durumlar.Karar Suratinde vazgecmisler.Normal....

Spanair Havayolları’na ait Airbus A320-200 tipi yolcu uçağı, JK8621 sefer sayılı Tenerife-Sevilla uçuşunu yapacağı sırada istenmedik gelişmeler meydana geldi.

Sevilla’ya gitmek üzere 74 yolcusuyla birlikte Sur Reina Havaalanı’ndan kalkışa hazırlanan uçak 2 kez kalkıştan vazgeçmek zorunda kaldı. İspanyol kanyaklarına konuşan yolcular, uçağın iki sefer kalkışa hazırlandığı sırada keskin frenleme yaptığı ve uçuş ekibinin kalkıştan vazgeçtiğini ifade ettiler. Uçuş ekibi iste frenleme sorunu yasadıklarını, bu yüzden de kalkışta başarılı olamadıklarını belirttiler.

Yetkililer, uçuşun iptal edildiğini ve yolcuların başka uçaklara yönlendirildiğini açıkladı.

Spanair uçağı kalkamadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

The Habu Rider ~ 15 yıl önce
ya arkadaşlar proxy çok güzel bir noktaya değinmiş kimse farkında değil bu kadar beceriksiz pilotlarla ve organizasyon eksikliği ile spanair nasıl olur da staralliance a üye olabildiği konusu tartışılmalı... hoş frenleme konusunda acaba inişi düşünerek mi vazgeçildi orası meçhul ama ihtimaller arasında yer almakta eğer böyle düşünerek vazgeçildiyse galiba olaydaki tek iyi yapılan iş bu olsa gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gork ~ 15 yıl önce
ispanya kanyagı mı mesur sarabı ı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Proxy ~ 15 yıl önce
Dün Spanairle Teneriferden geri döndük. Gidis icin Madrit hava alaninda yaklasik 2 saat kadar gecikme yasadik. Personel(!) bekledik. 4 pilotla esliginde enteresan bir ucustu.kisacasi düzensizliklerin bini bir paraya. Gecen kaza ve ardinda yasadiklarim ve bu haberden sonra Spanair'in nasil olurda Staralliance a bagli olabildigini anlayamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IBO ~ 15 yıl önce
frenleme sorunu derken belkide frenlerin otomatikmen kendiliginden devreye girmesi diye bi ihtimal sunsam mantikli olurmu acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pliot ~ 16 yıl önce
bu spain airin kalkma sorunu var galiba!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mix ~ 16 yıl önce
hızlı yapılmış bir haber.. frenlerde sorun olduğu için kalkıştan vazgeçmek belki olabilir ama, frenleme sorunundan dolayı kalkışta başarılı olamamak çok saçma.. haksızmıyım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 16 yıl önce
sevgili airport haber dilbilgisi hatanızdan anlayabildiğim kadarıyla frenleme sorunundan dolayı kalkıştan vazgeçtiğini yazmışsınız, birde kalkışa hazırlanan uçağın fren ile ne işi olduğunu yazarsanız daha iyi anlayacağız saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MD88 ~ 16 yıl önce
Havacilikta Olur Boyle Durumlar.Karar Suratinde vazgecmisler.Normal....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000