21 Kasım 2018, Çarşamba 11:54:25

SpaceX projesi için güvenlik soruşturması

Joe Rogan’ın internet üzerinde yayınlanan bir programında esrar içen Elon Musk’ın iyi insan figürü tersine döndü. Bu olayının gündeme gelmesinin ardından NASA SpaceX’e güvenlik soruşturması başlattı!
  • Adamın esrar içmesi iyi insan figürünü neden tersine çevirsin?? Boş haberlerle dolu boş bir site
  • Adamın esrar içmesi iyi insan figürünü neden tersine çevirsin?? Boş haberlerle dolu boş bir site
  • Elon Musk küresel bir jet Fadıl dır. Esrar içme bahane. Olay çok daha derin. Bir-çok dava ile bu şarlatan zor durumda.

Elon Musk’ın iyi insan figürü tersine döndü. Bu olayının gündeme gelmesinin ardından NASA SpaceX’e güvenlik soruşturması başlattı!

Elon Musk’ın yayında esrar içmesinden sonra, Tesla’nın hisseleri bir günde %6 oranında değer kaybetti. Hisselerin düşüş sebebinin Elon Musk’ın esrar içmesinin yanı sıra, Tesla’da çalışan iki üst düzey yöneticinin istifasının da etkili olduğu düşünülüyor.

NASA, Uluslararası Uzay İstasyonu ile anlaşma yapan SpaceX ve Boeing’e, şirketlerin yakından takip edileceğini bildirmişti. Ancak Elon Musk bir programda esrar içmesinden kaynaklı böyle bir güvenlik soruşturmasına gireceğini beklemiyordu.

NASA’nın güvenlik soruşturmasının, Musk’ın davranışları ile ilgili olmadığını söylese de, şirket sözcüsü soruşturmada, “Bizimle çalışan şirketlerin uyuşturucu olmayan bir ortama bağlı kalmak da dahil olmak üzere NASA’nın birçok işyeri güvenliği gereksinimi konusunda dikkat etmesi gerekiyor.” dedi. NASA yöneticilerinden Jim Bridenstine’da “Kültür ve liderlik zirvede başlıyor!” demişti. Her iki ifade de, Musk’a bir gönderme içerse de, soruşturma Boeing şirketini de etkileyecek gibi gözüküyor.

Shiftdelete'de yer alan habere göre; NASA’nın bu soruşturmayı başlatmasının altında, Elon Musk’ın esrar içme olayına tepkisiz kalmamak için yaptığı düşünülüyor. Biraz da basın için güzel bir yansıma olan bu soruşturma olayı, seneye başlatılacağından dolayı çok ciddi geçmeyeceğini düşünenler de var.

NASA ile birlikte, ABD Hava Kuvvetleri de “Devlet tarafından güvenlik izni olan birinin yabancı otlar da dahil olmak üzere yasa dışı uyuşturucuları kullanması yasaktır!” dedi ve Elon Musk’ın davranışlarının yakından incelendiğini bildirdi.

NASA SpaceX’in yanında Boeing şirketini de birkaç sızıntı ve bir dizi güvenlik testinde sınıfta kalmasından dolayı incelenme içerisine dahil etti. Peki, sizce Elon Musk, bu hareketinin oluşturduğu kötü imajı temizleyebilecek mi?

SpaceX projesi için güvenlik soruşturması

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Esrar ~ 5 yıl önce
Adamın esrar içmesi iyi insan figürünü neden tersine çevirsin?? Boş haberlerle dolu boş bir site

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esrar ~ 5 yıl önce
Adamın esrar içmesi iyi insan figürünü neden tersine çevirsin?? Boş haberlerle dolu boş bir site

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elien ~ 5 yıl önce
Elon Musk küresel bir jet Fadıl dır. Esrar içme bahane. Olay çok daha derin. Bir-çok dava ile bu şarlatan zor durumda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
37fo ~ 5 yıl önce
Fırlattıkları roketin gerisin geri platforma indiğini izledin değilmi?
Volvo ~ 5 yıl önce
Adamın el atıp ta beceremediği bir şey yok. Elektrikli arabalar, güneş panelleri, uzay araçları, yazılımlar vs. vs. Şimdi sana göre şarlatan oluyor öyle mi? Bir de Jet Fadıl'la aynı kefeye koymuşsun; vallahi bravo!
Kc ~ 5 yıl önce
3. Roketin okyanusa düştüğünü görmedini mi? Büyütmeyin şu adamı bu kadar
Opel ~ 5 yıl önce
Firlattiklari roketin gerisin geri inis videosunu tekrar tekrar izle. Dikkatle izle. Biraz da arastir. sahtekarligin doruktaki hali.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000