29 Ocak 2012, Pazar 08:04:36

SOW ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA!

F.Bahçe’nin yeni golcüsü Sow’un yolculuğu, transferinden bile daha olaylı oldu...
  • ekvator ginesinde uçağa binerken siyahi olan futbolcunun İstanbula indiğinde Micheal Jacksondan daha beyaz olduğu gözlendi..
Ekvator Ginesi’nden İstanbul’a gelen genç oyuncu, hava muhalefetleri nedeniyle uçakta bir sağa bir sola savruldu. Adeta kâbus gibi geçen havadaki 11 saate Moussa Sow’un korku dolu bağırışları damga vurdu.
 
Büyük takımların sakin geçirdiği devre arası transfer döneminin en sansasyonel hamlesi olmayı başaran F.Bahçeli Moussa Sow’un İstanbul yolculuğu sırasında korku dolu anlar yaşadığı ortaya çıktı. Ekvator Ginesi’nden özel uçakla Türkiye’ye getirilen Senegalli yıldızın yaklaşık 11 saat süren uçak macerası ona hayatı boyunca unutamadığı anlar yaşatırken, Sow'un uçakta çığlık çığlığa kaldığı iddia edildi. İşte havada çığlıkların uçuştuğu o korku dolu yolculukta yaşananlar..

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Sabiha Gökçen Havaalanı’na inen uçak, hava muhalefetleri nedeniyle birçok kez türbülansa girerken, şiddetli tipi yağışından dolayı zor bir iniş gerçekleştirdi. Pilotların sakin tavırlarına rağmen 5 dakikalık sarsıntı boyunca beti benzi atan gol makinesi, bu esnada bir sağa bir sola savruldu. Yaşadığı bu korkuya tepkisini çığlık atarak ve bağırarak gösteren Sow, 34 derecedeki sıcaklıktan gelip, eksi derecelerde seyreden İstanbul’a adapte yaşamakta oldukça zorlandı.

3 gün yaşadıklarından dolayı gözü korkan ve dönüşü kafasında büyüten Sow, yanındakilere sürekli olarak Ekvator Ginesi’ne yapacağı yolculuğun da böylesine zorlu geçip geçmeyeceğini sorunca yöneticiler “Acaba hep uçaktan korkuyor mu? Takım seyahatlerinde de böyle mi?” demekten kendilerini alamadılar.
SOW ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ekvator ginesinde uçağa binerken siyahi olan futbolcunun İstanbula indiğinde Micheal Jacksondan daha beyaz olduğu gözlendi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000