20 Haziran 2012, Çarşamba 17:26:14

SOUTHWEST UÇAĞINDA İLGİNÇ OLAY

Las Vegas'tan New York'a gitmek içen uçağa binen kadın derin dekoltesi yüzünden uçaktan atıldı
  • baksana eleman sen ve senin tanıdıkların isterse hiç bişey giymeden binin uçağa ama hava alanına gelene kadarda o vaziyet gelin senin gibi kafalılardan da kurtulmuş oluruz ((((ak))))
  • türkiye'de olsa ne olaylar olur.ak şaka gibi ya.. sanane milletin dekoltesinden, ileri demokrasiye bak ak.
  • Firmanın nereye uçup uçmadığı önemli değil bence bir kural varsa o kuralı tüm şirketler uygulamalı bir firma uçaktan indirdi ise o kişi aynı şekilde tekrar uçağa binememeli ve en ilginci birde özür dilenmiş ( sanıyorum , kusura bakmayın kuralları uyguladık ve sizi uçağa almadık , diye olabilir belki ) demekki ilginçlikler ülkemiz ile sınırlı kalmıyor.
  • Haberin gerçek olup olmadığını kısa bir arama ile bulma şansınız var, businessinsider gibi bir siteye bile haber olmuş, http://www.businessinsider.com/report-southwest-wouldnt-allow-a-woman-to-board-plane-because-of-her-clevage-2012-6 ayrıca orijinal haberde direkt ucusdan bahsetmiyor, bağlantılı olabilir.
  • Yazık olmuş ben gönüllü olarak yanyana uçmak isterdim :)
  • Frequent flyer gerçek gazetecilik nasıl yapılır göstermiş :)
  • Haberiniz gerçek mi bilmiyorum. Zira, southwest Havayolları'nın sitesine girdim. Las Vegas'tan New York'taki hiç bir havaalanını uçmuyorlar....
  • Vücutlarını teşhir eden bu tipler acilen tedavi edilmeli. Bu özgürlük değildir. Adamlar doğru yapmış.
  • haberi YAPAN takvim değil mi....
  • takvimden sallama haber...bak sadece türkiyede olmuyo amarikanyalarda bile oluyo demek için...

Uçaktan attıran dekolte Amerika'da Las Vegas'tan New York'a gitmek içen uçağa binen kadın derin dekoltesi yüzünden uçaktan atıldı.

Uçaktaki yetkililer Avital isimli kadının giysisinin 'uygunsuz' olduğunu çünkü göğüslerinin büyük bölümünü ifşa ettiğini belirtti.

Avital ise bu kuralı hiçe sayarak uçağına tekrar binerek New York'a gitti. Genç kadın gazetelere verdiği ropörtajda 'Uçaktakilerin göğüslerim için hissettiklerini kendime engel olarak göremezdim' diye konuştu ve ekledi 'Hem uçak benim göğüslerim yüzünden kaza da yapmadı!'

Olayın basına yansımasından sonra uçak şirketinin Southwest Airlines yetkilileri 'iyi niyet göstergesi' olarak genç kadına bir özür yolladı. 

(Takvim)

SOUTHWEST UÇAĞINDA İLGİNÇ OLAY

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

yuhh be ye" ~ 12 yıl önce
baksana eleman sen ve senin tanıdıkların isterse hiç bişey giymeden binin uçağa ama hava alanına gelene kadarda o vaziyet gelin senin gibi kafalılardan da kurtulmuş oluruz ((((ak))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh be ~ 12 yıl önce
türkiye'de olsa ne olaylar olur.ak şaka gibi ya.. sanane milletin dekoltesinden, ileri demokrasiye bak ak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önemli mi ? ~ 12 yıl önce
Firmanın nereye uçup uçmadığı önemli değil bence bir kural varsa o kuralı tüm şirketler uygulamalı bir firma uçaktan indirdi ise o kişi aynı şekilde tekrar uçağa binememeli ve en ilginci birde özür dilenmiş ( sanıyorum , kusura bakmayın kuralları uyguladık ve sizi uçağa almadık , diye olabilir belki ) demekki ilginçlikler ülkemiz ile sınırlı kalmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frequent Flyer'a ~ 12 yıl önce
Haberin gerçek olup olmadığını kısa bir arama ile bulma şansınız var, businessinsider gibi bir siteye bile haber olmuş, http://www.businessinsider.com/report-southwest-wouldnt-allow-a-woman-to-board-plane-because-of-her-clevage-2012-6 ayrıca orijinal haberde direkt ucusdan bahsetmiyor, bağlantılı olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜH ~ 12 yıl önce
Yazık olmuş ben gönüllü olarak yanyana uçmak isterdim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Frequent flyer gerçek gazetecilik nasıl yapılır göstermiş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frequent Flyer ~ 12 yıl önce
Haberiniz gerçek mi bilmiyorum. Zira, southwest Havayolları'nın sitesine girdim. Las Vegas'tan New York'taki hiç bir havaalanını uçmuyorlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tolga ~ 12 yıl önce
Vücutlarını teşhir eden bu tipler acilen tedavi edilmeli. Bu özgürlük değildir. Adamlar doğru yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 12 yıl önce
haberi YAPAN takvim değil mi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
takvim ~ 12 yıl önce
takvimden sallama haber...bak sadece türkiyede olmuyo amarikanyalarda bile oluyo demek için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000