04 Mart 2009, Çarşamba 09:00:48

Southwest Airlines'in başı dertte!

Amerikan Havayolu şirketi Southwest Airlines'in başı İsrailli manken Bar Refaeli'nin yer aldığı reklamlar nedeniyle dertte.
  • AMERİKALILAR GENELDE OBEZ ÜSTÜ YARATIKLAR OLDUĞUNDAN KISKANMIŞLARDIR BENCE.BU REKLAMDAKİ MANKEN GİBİ KİŞİLER SADECE SAHİL GÜVENLİK FİLMİNDE VE MİAMİ PLAJLARINDA VAR. BAŞKA YERDE GÖREMEZSİNİZ AMERİKADA BU ÇITIR ÖLÇÜLERİ.
  • Reklamı "fazla erotik" bulduğu için rezervasyonlarını iptal ettirenler kadar, "erotik olduğu için" rezarvasyon yaptıranlar vardır :)

Amerikan Havayolu şirketi Southwest Airlines'in başı İsrailli manken Bar Refaeli'nin yer aldığı reklamlar nedeniyle dertte. Şirket Boeing 737 model bir uçağın üzerini ünlü mankenin bikinili fotoğrafıyla kaplayınca, reklamı 'fazla erotik' bulan bir çok aile biletlerini iptal ettirdi.


Soutwest

Southwest Airlines'in başı dertte!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
AMERİKALILAR GENELDE OBEZ ÜSTÜ YARATIKLAR OLDUĞUNDAN KISKANMIŞLARDIR BENCE.BU REKLAMDAKİ MANKEN GİBİ KİŞİLER SADECE SAHİL GÜVENLİK FİLMİNDE VE MİAMİ PLAJLARINDA VAR. BAŞKA YERDE GÖREMEZSİNİZ AMERİKADA BU ÇITIR ÖLÇÜLERİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Reklamı "fazla erotik" bulduğu için rezervasyonlarını iptal ettirenler kadar, "erotik olduğu için" rezarvasyon yaptıranlar vardır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000