20 Eylül 2012, Perşembe 08:21:52

SORUN ORTADAN KALKTI

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Havaalanı’na lojistik kargo kurulduğunu söyledi...
  • Sn Mazıcıoğlu yıllardır hava kargo sektöründe sorun olan büyük bir meseleyi başarıyla çözmüştür hakikaten Gaziantep kargolarının çıkışı çok yüksek tonajlardadır ve tamamiyle Adana ya gider ordan gidecek yerlere dağılır ve genellikle İstanbul geçişi ile yurt dışına çıkar. Sn Milletvekilim konu ile ilgili güzel araştırmalar yapmış ve sorunun kaynağına direkt inmiştir. Bir kez daha kendisini kutluyorum Gaziantep İş Camiaa sına bu tür girişimlerin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Saygılarımla DGRCy

Mazıcıoğlu yaptığı açıklamada, sanayici ve vatandaşların daha önceleri lojistik kargolarını Adana’dan almak için zahmete girdiğini belirterek, Gaziantep Havaalanı’na açılan lojistik kargo ile bu sorunun ortadan kalktığını dile getirdi. Mazıcıoğlu, "Gaziantep’te bundan önce uçak kargoyla ilgili olan malzemeleri Adana’ya gönderiyorlardı. Uçak kargoyla ithalat ve ihracat yapılması için lojistik kargomuz kuruldu. Artık sanayicimizin makine parçasının direkt Gaziantep'e gelmesi veya buradan direkt ihracat etmesi mümkündür. Bu konuda da ben sanayicimizin, esnafımızın, üreticimizin Gaziantep Havaalanı'ndaki lojistik kargodan yararlanmalarını istiyorum. Şu anda kargomuz faaliyette resmi açılışı ise bakanlarımızla birlikte yapacağız" dedi.

Öte yandan, son zamanlarda artan terör olaylarından dolayı duyduğu üzüntüyü de ifade eden Milletvekili Mazıcıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"İçimizi burkan, vatandaşlarımızı üzen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan yine olaylar oldu. Dün yine silahsız askerlerimizi şehit ettiler. Ayrıca 70’in üzerinde askerimiz yaralandı. İnşallah yaralılardan da vefat eden olmasın diye dua ediyoruz.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Türkiyemizin başı sağ olsun. Bu terör belasının biran önce güvenlik güçlerimizle, hükümetimizle, devletimizle, askerimizle, polisimizle el birliği vererek bitmesi için uğraş veriyoruz. Bugüne kadar sorunların üzerine nasıl giderek çözdüysek, bunu da çözeceğimize eminim."

SORUN ORTADAN KALKTI

Yorumlar

AKP M.vekiline Teşekkürler ~ 12 yıl önce
Sn Mazıcıoğlu yıllardır hava kargo sektöründe sorun olan büyük bir meseleyi başarıyla çözmüştür hakikaten Gaziantep kargolarının çıkışı çok yüksek tonajlardadır ve tamamiyle Adana ya gider ordan gidecek yerlere dağılır ve genellikle İstanbul geçişi ile yurt dışına çıkar. Sn Milletvekilim konu ile ilgili güzel araştırmalar yapmış ve sorunun kaynağına direkt inmiştir. Bir kez daha kendisini kutluyorum Gaziantep İş Camiaa sına bu tür girişimlerin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Saygılarımla DGRCy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000