30 Ocak 2009, Cuma 20:03:28

Sorun Cevaplasın Şahâbettin Bolukçu ile başladı

Onur Havayolları Genel Müdürü Şâhabettin Bolukçu konuk olduğu, Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık'ın hazırlayıp sunduğu Sorun Cevaplasın programı başladı.
  • Acaba Onur Air in kabin ekiplerinin maaşlarının neden bu kadar düşük olduğu ve paraszlık yüzünden bütün kaliteli ve deneyimli personelin TK ya geçmesini neden maaş arttırıp engellemediğini ve neden kötü otellerde odalarda 2 kişi kalındığını sorucakmı acaba sayın sunucu...saygılarımla.

Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık'ın hazırlayıp sunduğu Sorun Cevaplasın programı, Onur Havayolları Genel Müdürü Şâhabettin Bolukçu'yu ağırlıyor.

Bolukçu'ya sormak istediğiniz soruları "air" yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra tüm GSM operatörlerinden 2030'a gönderebilirsiniz.

Airport TV'yi internet üzerinden de online olarak izleyebilirsiniz...

ONLINE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

Sorun Cevaplasın Şahâbettin Bolukçu ile başladı

Yorumlar

attendant ~ 15 yıl önce
Acaba Onur Air in kabin ekiplerinin maaşlarının neden bu kadar düşük olduğu ve paraszlık yüzünden bütün kaliteli ve deneyimli personelin TK ya geçmesini neden maaş arttırıp engellemediğini ve neden kötü otellerde odalarda 2 kişi kalındığını sorucakmı acaba sayın sunucu...saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000