05 Ekim 2009, Pazartesi 07:55:56

Sorumlu Virgin Atlantic mi?

25 yaşında cilt kanserinden ölen hostes Hayley Birch’ün katili ‘işi’ mi?
  • maden kizlari kiymetli,neden kendileri uyarmamislar? kendi kendilerine de dava acsinlar da iyice sacma olsun :P
  • komik bir dava. umarım beş kuruş almazlar.. Hostes olmuş bir kadın nerde ne zaman nasıl güneşleneceğini bilmiyorsa şirket ne yapsın.
  • Para goz bir aile daha . yok efendim benim kızım neden A340 ta uctu da B747 de ucmacı o yuzden cilt kanserine yakalandı diye bile cıkar bunlar. Senin kızın (rahmetliyi) zorla mı o plajlarda guneslendirdi?aslında tam limitlerde ucuracaksın programı belli olmayacak rezervlerden ER kitleyeceksin bakalım o zaman guneslenmeye fırsatı kalıyor mu ...

Dört yıldır Virgin Atlantik Havayolları’nda çalışan Hayley’in ailesi, kızlarının her hafta dünyanın en güzel plajlarında saatlerce güneşlenmesine sebep olan havayolu şirketine dava açmaya hazırlanıyor. Anne Penny Birch, “Hayley işi sebebiyle Dubai, Avustralya, Hong Kong gibi sıcak bölgelerde boş zamanlarında bronzlaşmak için güneşleniyordu fakat kimse onu uyarmadı ve kızım öldü” diyor. Havayolları şirketlerinin çalışanlarıyla ilgili bu tür sorumlulukları yok ancak yine de dava Birch lehine sonuçlanabilir.

Radikal

Sorumlu Virgin Atlantic mi?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
maden kizlari kiymetli,neden kendileri uyarmamislar? kendi kendilerine de dava acsinlar da iyice sacma olsun :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
komik bir dava. umarım beş kuruş almazlar.. Hostes olmuş bir kadın nerde ne zaman nasıl güneşleneceğini bilmiyorsa şirket ne yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Para goz bir aile daha . yok efendim benim kızım neden A340 ta uctu da B747 de ucmacı o yuzden cilt kanserine yakalandı diye bile cıkar bunlar. Senin kızın (rahmetliyi) zorla mı o plajlarda guneslendirdi?aslında tam limitlerde ucuracaksın programı belli olmayacak rezervlerden ER kitleyeceksin bakalım o zaman guneslenmeye fırsatı kalıyor mu ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000