14 Aralık 2009, Pazartesi 11:25:25

SORULAR KARA KUTU'DA YANIT BULACAK

Airport TV’de Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Kara Kutu programı bu hafta Avukat Yaşar Öztürk’ü konuk ediyor.
  • yorumunuza katılıyorum haklısınız ancak sadece pegasus mu. koskocaman thy de aynı işi yapıyor. hatta utanmadan da dı hat bağlantılı uçağımızın havalimanımıza geç gelmesi sebebiyle ... uçağı .. dk geçikme olmuştur. diye anons bile yapıyorlar. buradaki insanların yok mu yolcu hakları
  • Yolcu hakları konusunda ilk görüşülmesi gereken kişi Ali Sabancıdır.Bir sormak lazım yurtdışı bağlantılı uçuşlardan gelen yolcular için bir uçak dolusu yolcuya hiç bir açıklama yapmadan neden uçağın içine tıkıştırıp bekletirler? Nerede o yolcu hakları ??

Uluslar arası Hava taşımacılığı kurallarının birleştirilmesi, Varşova Konvansiyonu ve Montreal Konvansiyonu arasındaki farkların ele alınacağı program 21:00’de Airport TV ekranlarında olacak.

Son dönemde ortaya çıkan ve  yolcuların da son derece merak ettiği ‘yolcu hakları nelerdir’ konusunun da detaylarıyla ele alınacağı Sefa İnan’la Kara Kutu, yine sektörün nabzını tutacak, merak edilenlere yanıt arayacak.

Sefa İnan’la Kara Kutu Programı’nı www.airporttv.tv web adresinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

SORULAR KARA KUTU'DA YANIT BULACAK

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yorumunuza katılıyorum haklısınız ancak sadece pegasus mu. koskocaman thy de aynı işi yapıyor. hatta utanmadan da dı hat bağlantılı uçağımızın havalimanımıza geç gelmesi sebebiyle ... uçağı .. dk geçikme olmuştur. diye anons bile yapıyorlar. buradaki insanların yok mu yolcu hakları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yolcu hakları konusunda ilk görüşülmesi gereken kişi Ali Sabancıdır.Bir sormak lazım yurtdışı bağlantılı uçuşlardan gelen yolcular için bir uçak dolusu yolcuya hiç bir açıklama yapmadan neden uçağın içine tıkıştırıp bekletirler? Nerede o yolcu hakları ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000