10 Temmuz 2013, Çarşamba 17:10:04

SORU ÖNERGESİ VERİLDİ

Havalimanlarında VIP bölümlerinden yararlananlara kılık kıyafet uyarısı yapıldığı iddia edildi. “Şikâyetler var” gerekçesiyle özellikle şortlu, askılı giysisi olanların uyarıldığı iddiaları Meclis gündemine de taşındı.
  • vipten geçiş esnasında türban ,çarşaf,adıyaman şalvarınada düzenleme gelecekmi bunuda sormak lazım ulaştırma bakanına.
  • Sayın Oran hakikaten memleket için hayati bir konuyu ! gündeme getirmiş.Ancak yanlış noktadan girmiş.Aslında Vip salonları kapatılmalı.Zira yolgeçen hanı gibi.Bir zamanlar Fatih Ürek bile kullanmıştı.Bu salonlar kompleksli tipler için uygun.Oradan geçince kendilerini önemli sanıyorlar.
  • Havalimanında VIP kullanan yolcuyu kim durduracak kim hop kural var diyecek. Havalimanında VIP kullananların yalakalığını yapmak için zaten emniyet ve devlet memurları sıraya giriyor. VIP kullanma hakkı olmayanlar VIP den geçiyor. Bu yalaka zihniyet bitmediği sürece VIP de kuralı sadece başbakan uygulayabilir.
  • yalan üretmekten başka bişeyler bulmak lazım artk beaCHParty :) elinde kanıt olmadan salla böyle haberleri sonra da yok faşistsin yok diktatörsün yok milletin arasına nefret salıyorsun, esas insanları saflara ayıran chp ve zihniyetidir, uyan Türkiye'm
  • VİP falan bilmem ama yazlığım olduğundan hafta sonları sık sık Bodrum'a gidiyorum. Bizim uçuşlarda kıyafetler baya bir şenlikli oluyor, gözümüz gönlümüz açılıyor. Kimi arkadaşlar plajdan çıkıp doğrudan uçağa geliyor gibiler. Kadın erkek ayrımı yapmıyorum bu arada. Erkek yolcularda parmak arası terlik acil bir durumda kolay çıkarmak için tercih ediliyor sanırım.
  • Senin uçuruma götürülmeye ihtiyacın yok canım böyle paranoyalar yaşıyorsan zaten uçuruma gidiyorsun.
  • chp o kadar çok yalan üretiyorki artık itibar etmiyorum. Pendikte 1+1 dairelerin yasaklanması yalanı gibi. Uçuruma yaklaşanda Türkiye değil chp bence.
  • VIP taşımadığımız sefer olmuyor bu ülkede, inanın yabancılarla uçarken dalga geçiyorlar artık. Birde doğu meydanlarında teksıra protokol selamlaması yapıyorlar yaa apronda, evlere şenlik. Acaba bir gün içeride bekleyen yolculara beklememizin sebebi VIP lerin henüz uçağa teşrif etmemeleri desem ne olur acabaa
  • Yobazlar.
  • Test

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı’na soru önergesi verdi.

Konuyu Meclis gündemine taşıyan Oran, verdiği soru önergesinde, şu sorulara yanıt istedi: “VIP’ten yararlananların kılık kıyafetleri hakkında bir düzenlemeniz var mıdır? Görevlilerinizin VIP’teki bazı yolcuları, yaz sezonu dolayısıyla tatil yöresine uygun giyinen, şortlu, tişörtlü, kısa kollu, askılı giysisi dolayısıyla uyardığı iddiaları doğru mudur? Görevlileriniz VIP’ten yararlanan kişileri kılık kıyafeti dolayısıyla uyarma yetkisini kimden almaktadır? Bu yönde yayınladığınız herhangi bir tamim, genelge, tüzelge vb. yazı var mıdır? Varsa bu yazının birebir örneği, içeriği nedir? Türkiye’deki havalimanlarında, VIP uygulamasından kimler yararlanabilmektedir? Söz konusu VIP listesi en son ne zaman güncellendi?” (Hürriyet)

SORU ÖNERGESİ VERİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

? ~ 11 yıl önce
vipten geçiş esnasında türban ,çarşaf,adıyaman şalvarınada düzenleme gelecekmi bunuda sormak lazım ulaştırma bakanına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önemli konu ~ 11 yıl önce
Sayın Oran hakikaten memleket için hayati bir konuyu ! gündeme getirmiş.Ancak yanlış noktadan girmiş.Aslında Vip salonları kapatılmalı.Zira yolgeçen hanı gibi.Bir zamanlar Fatih Ürek bile kullanmıştı.Bu salonlar kompleksli tipler için uygun.Oradan geçince kendilerini önemli sanıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartmayın!!! ~ 11 yıl önce
Havalimanında VIP kullanan yolcuyu kim durduracak kim hop kural var diyecek. Havalimanında VIP kullananların yalakalığını yapmak için zaten emniyet ve devlet memurları sıraya giriyor. VIP kullanma hakkı olmayanlar VIP den geçiyor. Bu yalaka zihniyet bitmediği sürece VIP de kuralı sadece başbakan uygulayabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolverine ~ 11 yıl önce
yalan üretmekten başka bişeyler bulmak lazım artk beaCHParty :) elinde kanıt olmadan salla böyle haberleri sonra da yok faşistsin yok diktatörsün yok milletin arasına nefret salıyorsun, esas insanları saflara ayıran chp ve zihniyetidir, uyan Türkiye'm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bodrum plajlarından ~ 11 yıl önce
VİP falan bilmem ama yazlığım olduğundan hafta sonları sık sık Bodrum'a gidiyorum. Bizim uçuşlarda kıyafetler baya bir şenlikli oluyor, gözümüz gönlümüz açılıyor. Kimi arkadaşlar plajdan çıkıp doğrudan uçağa geliyor gibiler. Kadın erkek ayrımı yapmıyorum bu arada. Erkek yolcularda parmak arası terlik acil bir durumda kolay çıkarmak için tercih ediliyor sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Senin uçuruma götürülmeye ihtiyacın yok canım böyle paranoyalar yaşıyorsan zaten uçuruma gidiyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 11 yıl önce
chp o kadar çok yalan üretiyorki artık itibar etmiyorum. Pendikte 1+1 dairelerin yasaklanması yalanı gibi. Uçuruma yaklaşanda Türkiye değil chp bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
everybody VIP ~ 11 yıl önce
VIP taşımadığımız sefer olmuyor bu ülkede, inanın yabancılarla uçarken dalga geçiyorlar artık. Birde doğu meydanlarında teksıra protokol selamlaması yapıyorlar yaa apronda, evlere şenlik. Acaba bir gün içeride bekleyen yolculara beklememizin sebebi VIP lerin henüz uçağa teşrif etmemeleri desem ne olur acabaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yobazlar. ~ 11 yıl önce
Yobazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Test

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000