11 Mart 2018, Pazar 23:20:41

Son fotoğrafları oldu...

İran’da düşen Başaran Holding’e ait iş jetinde hayatını kaybeden kabin memuru Eda Uslu’nun uçağın pilotu Melike Kuvvet ile üç gün önce Dubai’de çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.
  • Kalbimizdesin Eda uslu
  • Anlamadığım nokta şu. Harp okulunda psikomotor testinde erkeklerden istenen puan 180 üzerinden 90, kadınlarda ise 45. İkimizde aynı uçağı kullanıyoruz. Her şeyde pozitif ayrımcılığa evet ama ikimizde aynı savaş uçağını veya yolcu uçağını kullanıp aynı canı taşırken bu testlerdeki bu ayrımcılık neden? Amacım kesinlikle cinsiyet ayrımcılığı yapmak değil. Benden iyi araba/uçak kullanan kadınlar da vardır. Bu kazadaki kadın pilotlarımızı doğrudan tanımıyorum ama sistemin kendini gözden geçirmesi gerektiğine inanıyorum. Cinsiyet ayrımı gözetmeksizin kadın erkek olan değil en iyi olan pilot olsun. Havacılıkta cinsiyete göre pozitif ayrımcılığın sonu maalesef ölümdür.
  • Erkek olunca noluo durumu idare edecekmiş .mal hepimiz aynı eğitimden geçioruz snn ne özelliğin var acaba?sen git önce bi beyin yapını değiştir
  • Maalesef cogu kadin thy’ye torpie giriylr ve kendilerini instagram fenomeni olmaya adiyor
  • Maalesef 2 kadin, kadinlarin buyuk kismi erkek meslekdaslari Himayesinde ucar, hakkadenlere lafim yok, reklam yap ta kardesim ucus emniyetinin taviz verilirmi!
  • rabbim gunahlarını affeylesin her ucuakta bir erkek olmalıydı en azından durumu idare edecek
  • Arkadaşlar, insanlar hayatlarını kaybetmiş. Analar Babalar canlarını kaybetmiş. Sizlerin bu acımasız yorumları hiç doğru değil. Lütfen biraz saygılı olun. Burası ıçinizdeki kini akitmaniz için yanlış platform.
  • Masul Kaptan Beril Gebes tir. Melike Kuvvet f.o. dur bu ucusta. Ikiside isiklar icinde yatsin
  • Thy kadın pilotları eğitime almalı düşüncesine burdan nasıl kapıldın acaba sivri zekalı
  • Melike hocam canim hocam sizin ogrenciniz oldugum icin okadar sansliyim ki. Siz hic unutmayacagiz.Mekaniniz cennet olsun yiktiniz bizi. :(

İran’da düşen Başaran Holding’e ait iş jetinde hayatını kaybeden kabin memuru Eda Uslu’nun uçağın pilotu Melike Kuvvet ile üç gün önce Dubai’de çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.

Başaran Holding’e ait Challenger 604 tipi özel iş jeti Birleşik Arap Emirlikleri'nin Şarika kentinden İstanbul'a gitmek üzere havalanmış ve bu akşam saatlerinde İran'ın güneyine düşmüştü. Uçakta bulunan iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşının yanı sıra,  Kaptan Pilot Beril Gebeş, İkinci Pilot Melike Kuvvet ve uçağın kabin memuru Eda Uslu hayatını kaybetmişti.


Yaşanan kazanın ardından uçağın kabin memuru Eda Uslu’nun üç gün önce Dubai’de iş jetinin ikinci Pilotu Melike Kuvvet ile birlikte akşam yemeği yerken fotoğraf çektirdiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı anlaşıldı.

Kabin memuru Eda Uslu’nun yaklaşık 10 yıl TAV Havalimanları yer hizmetlerinde çalıştığı, bir süredir de Başaran Holding bünyesinde görev yaptığı öğrenildi. 

Son fotoğrafları oldu...

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Kartal ~ 6 yıl önce
Kalbimizdesin Eda uslu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkek PLT gözünden ~ 6 yıl önce
Anlamadığım nokta şu. Harp okulunda psikomotor testinde erkeklerden istenen puan 180 üzerinden 90, kadınlarda ise 45. İkimizde aynı uçağı kullanıyoruz. Her şeyde pozitif ayrımcılığa evet ama ikimizde aynı savaş uçağını veya yolcu uçağını kullanıp aynı canı taşırken bu testlerdeki bu ayrımcılık neden? Amacım kesinlikle cinsiyet ayrımcılığı yapmak değil. Benden iyi araba/uçak kullanan kadınlar da vardır. Bu kazadaki kadın pilotlarımızı doğrudan tanımıyorum ama sistemin kendini gözden geçirmesi gerektiğine inanıyorum. Cinsiyet ayrımı gözetmeksizin kadın erkek olan değil en iyi olan pilot olsun. Havacılıkta cinsiyete göre pozitif ayrımcılığın sonu maalesef ölümdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadın fo ~ 6 yıl önce
Erkek olunca noluo durumu idare edecekmiş .mal hepimiz aynı eğitimden geçioruz snn ne özelliğin var acaba?sen git önce bi beyin yapını değiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Analiz ~ 6 yıl önce
Genelde kadin FO’larin kendini kaf daginda gordugu hatta sorumlu kaptan pilot bile sandiklari soylenir.
ekstra ~ 6 yıl önce
size ekstra lazim.
Torpil ~ 6 yıl önce
Maalesef cogu kadin thy’ye torpie giriylr ve kendilerini instagram fenomeni olmaya adiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAN BU CAN! ~ 6 yıl önce
Burda insanlar hayatini kaybetmis sizin derdiniz ne? Thy ye mi giremediniz? Ne alaka boyle bir haberin alttina sacma sapan yorumlar yapmak. Can bu CAN!
:( ~ 6 yıl önce
Sende bi bıkmadın bozuk plak gibi her haberin altına bu saçmalığı yazmaktan!
Sercan ~ 6 yıl önce
Haklisiniz, sosyal medya kullanmalari yasaklanmali pilotlarin. Allah rahmet eylesin pilotlarimiza
2 kadin ~ 6 yıl önce
Maalesef 2 kadin, kadinlarin buyuk kismi erkek meslekdaslari Himayesinde ucar, hakkadenlere lafim yok, reklam yap ta kardesim ucus emniyetinin taviz verilirmi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkekler ~ 6 yıl önce
Erkeklerden de çooook reklam kokan hareketler görülebilir o şekilde görmek istiyorsan. Onlara da laf et , ayırımcı olma!
.... ~ 6 yıl önce
Ve beyin evrimini tamamlayamamış bir tür daha konuştu.... Alkış alalım lütfen sayın oksijen israfçısına.... Hadsiz !!!
rabbim ~ 6 yıl önce
rabbim gunahlarını affeylesin her ucuakta bir erkek olmalıydı en azından durumu idare edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmaladin ~ 6 yıl önce
Erkek olsa nolucakti acaba ucagi tutup kaldiricak miydi? Bu ne beyinsizce bi yorumdur
Nasıl?! ~ 6 yıl önce
Tanrı aşkına bi anlat o iş nasıl olacaktı... oksijen israfı tayfa klavye başında!
ertug ~ 6 yıl önce
bir lafim var size CAHIL
Rabbime cevap ~ 6 yıl önce
beyin bedava az nasiplen
Yazık ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar, insanlar hayatlarını kaybetmiş. Analar Babalar canlarını kaybetmiş. Sizlerin bu acımasız yorumları hiç doğru değil. Lütfen biraz saygılı olun. Burası ıçinizdeki kini akitmaniz için yanlış platform.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt. / F.O. ~ 6 yıl önce
Masul Kaptan Beril Gebes tir. Melike Kuvvet f.o. dur bu ucusta. Ikiside isiklar icinde yatsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isik? ~ 6 yıl önce
Ne isigi? Nur icinde yatsin’a ne oldu?
ne isigi ~ 6 yıl önce
bu da yeni moda heralde. isiklar icinde yatmak ne ya. nur demeye korkuyorsun. nur desen de bi sey olmaz. neticede Allah rahmet eylesin. ya da Rest in peace senin anladigin dille.
. ~ 6 yıl önce
isikli kaptan
Kimin ne dediği seni ilgilendirmez ~ 6 yıl önce
İster ışık diler ister nur, kimin kime ne dileyeceğine de mi karışıyorsunuz? Bu hakkı nerden alıyorsunuz?
Pilot ~ 6 yıl önce
Thy kadın pilotları eğitime almalı düşüncesine burdan nasıl kapıldın acaba sivri zekalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Melike hoca ~ 6 yıl önce
Melike hocam canim hocam sizin ogrenciniz oldugum icin okadar sansliyim ki. Siz hic unutmayacagiz.Mekaniniz cennet olsun yiktiniz bizi. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000