28 Aralık 2017, Perşembe 17:37:26

SON DAKİKA | ABD ile vize krizi çözüldü

ABD ile Türkiye arasında yaklaşık 2,5 aydır süren vize krizinde önemli bir gelişme yaşandı. ABD Büyükelçiliği randevu kısıtlamasını kaldırdı.
  • Amerikaya işte böyle diz çöktürürüz! İçimizdeki Türkiye düşmanları kudurun!
  • Nasil yani anlayamadim simdi elcilik personeli karimiza kizimiza tecavuz etse iceri girmeyecek mi?
  • Harekat 58e lagaluga yapan zat.Balık yenince zekimi olunuyor yoksa senin gibi haysiyetsizmi senin gibi olunuyorsa ben makarnaya razıyım çünkü biz kuru ekmek yeriz vatanımızı sizin gibi satmayız zevklerimiz uğruna hadi bak sen şimdi işine
  • amerika'ya gidecek para var sanki. en büyük derdimiz çözüldü inanmıyorum çok mutluyum şu an.hemen abd başkanını bağlayın bana telefonda teşekkür edeceğim açız la açız ne abd si
  • Yani eskiye döndük , yani Türkler vize alabilmek için elli evrak toplayacak bulunduğu şehirden Ankara veya İstanbula gidecek , belki vize alabilecek , çoğunlukla red yiyecek , Amerikalı uçaktan iner inmez geçecek , evet normalimiz buydu ve normalimize döndük, dünya da bizi kıskanmaya kaldığı yerden devam etsin .
  • 2019 ocak demiştik ama yanlış anlaşıldı.Aslında 2018 ocak diyecektik de elemanımız hata yaptı,yanlış tuşa basmış.Excuse me...US.Em.
  • rusları sattılar yine:):)
  • Reis başta olduğu sürece böyle çok daha tükürük yalattırırız.Türkiye güçlenerek gümbür gümbür gidiyor.
  • rusya ve ulusalcılar yine satıldınız:)
  • kac kere gıtmıssınız acaba abd ye orada vatandasın yasam sartlarını gördün mü, düzeni,kuralı, adamlar ülke ülke görmeden sallamayın bi git bi bak ,ver mehteri demekle olmuyo o işler..

ABD’nin Türkiye Büyükelçiliği krizin ardından geçtiğimiz dönemde vize başvurularını tekrar açmış fakat randevu almak isteyenler için Ocak 2019’u göstermişti.

Bugün ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada vize krizinin çözüldüğü belirtildi. ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nin Türkiye’yle vize krizini kaldırdığı resmi olarak duyuruldu.

Reuters’ın aktardığı haberde, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, “Tutuklu yerel misyon çalışanlarımıza yönelik mevcut iddialara ilişkin kaygılarımız sürmektedir” açıklamasını yaptı. Reuters’ın son dakika şeklinde geçtiği haberde, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nin Türkiye’deki muhattapları ve mevkidaşlarıyla görüşmelere devam ederek ABD vatandaşlarının durumu konusunda çözüme ulaşılması için çalışmalara devam edeceği belirtildi.

Yapılan açıklamada, ABD Büyükelçiliği çalışanlarına başka bir soruşturma açılmaması konusunda Ankara’dan üst seviyede garanti aldıkları belirtildi.

SON DAKİKA | ABD ile vize krizi çözüldü

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

1453 ~ 6 yıl önce
Amerikaya işte böyle diz çöktürürüz! İçimizdeki Türkiye düşmanları kudurun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 6 yıl önce
Nasil yani anlayamadim simdi elcilik personeli karimiza kizimiza tecavuz etse iceri girmeyecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
08 ~ 6 yıl önce
Harekat 58e lagaluga yapan zat.Balık yenince zekimi olunuyor yoksa senin gibi haysiyetsizmi senin gibi olunuyorsa ben makarnaya razıyım çünkü biz kuru ekmek yeriz vatanımızı sizin gibi satmayız zevklerimiz uğruna hadi bak sen şimdi işine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanki para var ~ 6 yıl önce
amerika'ya gidecek para var sanki. en büyük derdimiz çözüldü inanmıyorum çok mutluyum şu an.hemen abd başkanını bağlayın bana telefonda teşekkür edeceğim açız la açız ne abd si

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam ~ 6 yıl önce
Yani eskiye döndük , yani Türkler vize alabilmek için elli evrak toplayacak bulunduğu şehirden Ankara veya İstanbula gidecek , belki vize alabilecek , çoğunlukla red yiyecek , Amerikalı uçaktan iner inmez geçecek , evet normalimiz buydu ve normalimize döndük, dünya da bizi kıskanmaya kaldığı yerden devam etsin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Announcement ~ 6 yıl önce
2019 ocak demiştik ama yanlış anlaşıldı.Aslında 2018 ocak diyecektik de elemanımız hata yaptı,yanlış tuşa basmış.Excuse me...US.Em.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruslar ~ 6 yıl önce
rusları sattılar yine:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SunExpress ~ 6 yıl önce
Reis başta olduğu sürece böyle çok daha tükürük yalattırırız.Türkiye güçlenerek gümbür gümbür gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusya ~ 6 yıl önce
rusya ve ulusalcılar yine satıldınız:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bak sen ~ 6 yıl önce
kac kere gıtmıssınız acaba abd ye orada vatandasın yasam sartlarını gördün mü, düzeni,kuralı, adamlar ülke ülke görmeden sallamayın bi git bi bak ,ver mehteri demekle olmuyo o işler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000