26 Ekim 2010, Salı 11:52:49

Son 5 yılda filoya 108 uçak eklediler

İran Yol ve Ulaştırma Bakanı Hamid Behbahani’nin yaptığı açıklamaya göre, İran’da son beş yılda yolcu uçağı filosuna toplam 108 uçak eklendi.
  • Bunca ambargolarla bu filo sahip olmak,paranın yapamayacağı iş yok.Ambargonun özelliğide bu galiba koy ambargoyu,dolaylı yollardan para ve iş geliştirme.Bu bana göre bir nevi Yahudi düşmanlığı intikamı olmasın?
  • arkadaşlar burada özel,kişisel mesajlar atmamalıyız.görüşlerimizi bildirmeliyiz..buradaki yorumlar sadece yıpratıyor siteyi ve biz yorumcuları..konu hakkında bilgisi olmayan yazmasın!!! bizde olmayan boeing 747 onlarda vardır,ve amerikanın birçok destinasyonuna bizden daha fazla uçuyorlar...
  • diğer yorumcu arkadaşlara katılıyorum. o kadar ambargoya rağmen bunları yapabiliyor olmaları takdire değer. eğer iran yerine yunanistan olsaydı sinbad methiyeler döktürürdü herhalde. adamlar uzaya insan çıkarmayı bile planlıyorlar.zavallı sinbad cım...
  • siyaset yapacaksan baska kapiya!!airporthaber i de kiniyorum böyle konu disi yorumlari yayinlamayin!!!
  • Sinbad isimli sahis , sen kendini dev aynasinda görüyorsun galiba. Senin begenmedigim o halkin %80 meslek olarak Dr. gerisini sen düsün geri kalan %20´side senin gibidir kesin.
  • sındbad denilen arkadaşın yorumu saçma bir yorum , milletleri aşağılamaya gerek yok . İnsancıl olmak lazım
  • Kardeşim mantıksız düşünmeyelim Aynı ambargo bizim ülkeninde başına gelirse daha beter olur emin ol :)) Burasi bi havacılık sitesi böle saçma mantıksız yorumları en azından profesyonel bi sitede yapmayın!
  • Herhalde yobazlarin cogunlugu hali tercih ettikleri icin daha fazla ucaga ihtiyac duymadilar !!! ........ Zaten tanri insanin ucmasini isteseydi, insanlari kanatli yaratirdi diye düsünenler cogunlukda olsa gerek !

Sekizinci hükümetten 97 uçak teslim aldıklarını belirten Hamid Behbahani, 7. ve 8. hükümetlerde toplam 13 yolcu uçağı havayollarına eklendiğini söyledi.

İran Yol ve Ulaştırma Bakanı Hamid Behbahani, son beş yılda yolcu uçağı filosuna toplam 108 uçağın eklenmesinni, İran için büyük bir başarı olduğunu da sözlerine ekledi.

Bakan Behbahani, ancak 9. ve 10. hükümetin toplam beş yıllık hizmet süresinde bu rakamın 108 uçağa ulaştığını bildirdi.

Behbahani ayrıca İran’da 86 havaalanının faaliyet yürüttüğünü de sözlerine ekledi.

Son 5 yılda filoya 108 uçak eklediler

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bunca ambargolarla bu filo sahip olmak,paranın yapamayacağı iş yok.Ambargonun özelliğide bu galiba koy ambargoyu,dolaylı yollardan para ve iş geliştirme.Bu bana göre bir nevi Yahudi düşmanlığı intikamı olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar burada özel,kişisel mesajlar atmamalıyız.görüşlerimizi bildirmeliyiz..buradaki yorumlar sadece yıpratıyor siteyi ve biz yorumcuları..konu hakkında bilgisi olmayan yazmasın!!! bizde olmayan boeing 747 onlarda vardır,ve amerikanın birçok destinasyonuna bizden daha fazla uçuyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
diğer yorumcu arkadaşlara katılıyorum. o kadar ambargoya rağmen bunları yapabiliyor olmaları takdire değer. eğer iran yerine yunanistan olsaydı sinbad methiyeler döktürürdü herhalde. adamlar uzaya insan çıkarmayı bile planlıyorlar.zavallı sinbad cım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
siyaset yapacaksan baska kapiya!!airporthaber i de kiniyorum böyle konu disi yorumlari yayinlamayin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sinbad isimli sahis , sen kendini dev aynasinda görüyorsun galiba. Senin begenmedigim o halkin %80 meslek olarak Dr. gerisini sen düsün geri kalan %20´side senin gibidir kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sındbad denilen arkadaşın yorumu saçma bir yorum , milletleri aşağılamaya gerek yok . İnsancıl olmak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardeşim mantıksız düşünmeyelim Aynı ambargo bizim ülkeninde başına gelirse daha beter olur emin ol :)) Burasi bi havacılık sitesi böle saçma mantıksız yorumları en azından profesyonel bi sitede yapmayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Herhalde yobazlarin cogunlugu hali tercih ettikleri icin daha fazla ucaga ihtiyac duymadilar !!! ........ Zaten tanri insanin ucmasini isteseydi, insanlari kanatli yaratirdi diye düsünenler cogunlukda olsa gerek !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000