06 Mayıs 2016, Cuma 08:30:10

Son 25 yılın en iyi fotoğrafları Esenboğa'da

Çek Cumhuriyeti, Polonya, Macaristan ve Slovakya’nın 25 yıl boyunca çekilmiş en iyi fotoğrafları TAV Galeri Ankara’da sergileniyor.
  • sergi değil, uçuş istiyoruz..! koskoca havalimanını ve dahi başkenti heder ettiniz, yeter artık..!
  • Havalimanı değil sanat galerisi mübarek...Koskoca başkentin havalimanı ancak sanat etkinlikleriyle haber olabiliyor
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Çek Cumhuriyeti, Polonya, Macaristan ve Slovakya’nın 25 yıl boyunca çekilmiş en iyi fotoğrafları TAV Galeri Ankara’da sergileniyor.

Esenboğa Havalimanı’nın kültür-sanat platformu TAV Galeri Ankara; Çek Cumhuriyeti, Polonya, Macaristan ve Slovakya’nın Avrupa Birliği çerçevesinde ekonomik, siyasi, askeri ve kültürel ilişkilerini ileriye taşımak amacıyla kurulan Visegrad Grubu (V4) kuruluşunun 25. yılına özel fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. TAV Galeri’de gerçekleşen açılış törenine Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi Pavel Kafka, Polonya Büyükelçiliği Kültür Başkanı Balazs Holocsi, Macaritan ve Slovakya Büyükelçiliği yetkilileri, Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer ile Esenboğa Havalimanı yetkilileri katıldı.

Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu “TAV ailesinin Esenboğa Havalimanı’nda düzenlemiş olduğu yeni bir sergide daha biraraya geldik. Dört Orta Avrupa ülkesinin 25 yıl önce biraraya gelerek oluşturdukları Visegrad Grubu’nun ortak kültürü ve doğal güzelliklerini bugün bu sergiyle gözlemleyebiliyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu serginin hem ülkemiz hem de Avrupa Birliği üyeleri arasındaki ilişkilerin gelişmesinde önemli bir rol oynayacağına inanıyorum“ dedi.

Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi Pavel Kafka “ Öncelikle Esenboğa Havalimanı’nda yer alan TAV Galeri Ankara’da bizlere kapılarını açarak desteklerini esirgemeyen, TAV Esenboğa yetkililerine çok teşekkür ederim. Visegrad Grubunun kuruluş amacı Orta Avrupa ülkelerini, Avrupa Birliği çerçevesinde daha ileriye taşımak, günümüzde Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne girmesi konusunda pek çok çalışma yapıldığını biliyoruz, biz de Türkiye’nin girişimleri ve çalışmalarını destekliyoruz. Bugün Esenboğa Havalimanı’nda yer alan 25 yıllık ödüllü fotoğraflarımızı ziyaret eden yolcuların, sergimizi gezdikleri sırada 5 dakika da olsa streslerinden uzaklaşıp, keyifli vakit geçireceklerine inanıyorum“ şeklinde konuştu.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer “Ankara Esenboğa Havalimanı olarak, dört Orta Avrupa ülkesinin yakın tarihine tanıklık eden bu sergiye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl 12 milyondan fazla yolcuya hizmet sunduğumuz havalimanımızda, her gün iç ve dış hatlardan çok sayıda noktaya binlerce yolcu seyahat ediyor. Uluslararası bir platform olan TAV Galeri’de sergilenen Visegrad Grubu’nun ödüllü fotoğraflarına yolcuların büyük ilgi göstereceğine inanıyorum,“ dedi.

Sergide, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Macaristan ve Slovakya’yı temsil eden ve 25 yıldan bugüne uzanan en iyi medya fotoğrafı ödülüne sahip toplam 65 eser yer alıyor. Visegrad Grubu’nun ödüllü fotoğraflarından oluşan sergi, 5-12 Mayıs tarihleri arasında TAV Galeri Ankara’da ziyaret edilebilecek.



Son 25 yılın en iyi fotoğrafları Esenboğa'da

Yorumlar

ankara... ~ 8 yıl önce
sergi değil, uçuş istiyoruz..! koskoca havalimanını ve dahi başkenti heder ettiniz, yeter artık..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 8 yıl önce
Havalimanı değil sanat galerisi mübarek...Koskoca başkentin havalimanı ancak sanat etkinlikleriyle haber olabiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonunda ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000