20 Nisan 2015, Pazartesi 16:25:15

SOLOTÜRK'TEN KORKUTAN UÇUŞ

Manisa’da, 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında yarın gösteri yapacak olan Solo Türk uçağı, Manisa semalarında gerçekleştirdiği provayla yürekleri ağıza getirdi.
  • niye korktunuz türk askeri dosta güven DÜŞMANA KORKU VERİR demekki korkanlar dost değil düşman
  • dua edinki o uçak türk uçağı türk uçağından bile korkan yurdum insanı var bu ülkede. ya düşman uçağı olsaydı altınıza yapardınız heralde
  • Kahramanlar , büyük insanlar çook büyük emek var bunların üzerinde , merak ettiğim nZaman sivile geçecek:))
  • Bu da korkutmamış sigircik kuşlarını
  • Sahin kartal atmaca kerkenez denince super. Takla guvercini desek neden asker dusmani oluyoruz ???
  • bugün kendisiyle konferansta tanışma fırsatım oldu ve hayranlığım kat kat daha arttı. Allah yar ve yardımcınız olsun. Türkün gücüsünüz. Barşarılarınızın devamını dilerim Yusuf Yüzbaşım.
  • Nesine yorum yapacağız onların ? Şayet pohpoh istiyorsanız olur. Helal olsun aslanlar kaplanlar kahramanlar. Iyi mi ?
  • Yusuf Kaptanim hemsehrim. Allah nazarlardan saklasin
  • Gururumuz Solotürk.
  • Gerek Yurtiçinde gerek yurtdışında Türkiye Cumhuriyetini başarı ile temsil eden Solo Türk ve Türkyıldızları ekiplerine sonsuz teşekkürler. Sizleri yurt dışında izleme şerefine nail olan bir Türk vatandaşı olarak o an bizlere yaşatmış olduğunuz duyguların tarifi imkansızdır.İyi ki varsınız.Ve inşallah hep olursunuz.

Manisa semalarında öğle saatlerinde prova uçuşu yapan Solo Türk F-16 savaş uçağının gösterisi, bazı vatandaşları korkuttu. Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi Solo Türk 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Salı günü (yarın) saat 19.00’da Cumhuriyet meydanında gösteri uçuşu gerçekleştirecek.

Gösteri uçuşundan önce prova niteliğinde Manisa semalarında uçan Solo Türk uçağı, Manisalıların ilgi odağı olurken, provadan haberi olmayan bazı vatandaşlar korku dolu anlar geçirdi. İlk kez böyle bir durumla karşı karşıya kalan Manisalılar, uçağın Mesir Festivali nedeniyle prova yaptıklarını duyunca rahat nefes aldı.

Prova sırasında yaptığı manevralarla izleyenleri kendisine hayran bırakan Solo Türk, heyecan dolu anlar yaşattı. Yapılan prova sonrası Manisalı vatandaşlar Solo Türk’ün yer ekibiyle fotoğraf çektirdi.

Gösteri hakkında açıklama yapan Solo Türk Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Üsteğmen Emrah Bayri, şöyle konuştu: “Yarın akşam saat 19.00’da yine burada Cumhuriyet meydanında Demet Akalın konseri öncesi bir gösteri uçuşumuz olacak. Yerden 30 metre yükseklikte 5 kilometreye dik tırmanacağız. 20 farklı manevramız olacak. Manevra sırasında saatteki hızımız 200 kilometre ile bin 200 kilometre arası değişecek. Bunlar tabii ki F16’nın limitleri değil, sizlerin sadece emniyetli bir şekilde izleyebilmeniz için hava kuvvetlerimizin dünya standartları tarafından konulan kurallara uyması sonucunda elde ettiğimiz veri. Manisa’da ilk defa gösteri yapıyoruz. O yüzden çok mutluyuz. 475’inci Mesir Festivali kapsamında buradayız. Yine 23 Nisan’da Soma’da bir gösteri uçuşumuz olacak. Tüm Manisalılara şimdiden bir armağan olsun. Ben de bir Manisalıyım. O yüzden memleketimde Solo Türk’ü görüyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Solo Türk pilotları oldukça tecrübeli. O yüzden hiç kimsenin korkmasına gerçekten gerek yok. Bu konuda Türk Hava Kuvvetleri’nin 104 yıllık tecrübesinden güç alıyor ve geleceğe güvenle kanatlanıyoruz.” 

SOLOTÜRK'TEN KORKUTAN UÇUŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

karamanlı ~ 9 yıl önce
niye korktunuz türk askeri dosta güven DÜŞMANA KORKU VERİR demekki korkanlar dost değil düşman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karamanlı ~ 9 yıl önce
dua edinki o uçak türk uçağı türk uçağından bile korkan yurdum insanı var bu ülkede. ya düşman uçağı olsaydı altınıza yapardınız heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kahramanlar , büyük insanlar çook büyük emek var bunların üzerinde , merak ettiğim nZaman sivile geçecek:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu da korkutmamış sigircik kuşlarını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sahin kartal atmaca kerkenez denince super. Takla guvercini desek neden asker dusmani oluyoruz ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyer ~ 9 yıl önce
bugün kendisiyle konferansta tanışma fırsatım oldu ve hayranlığım kat kat daha arttı. Allah yar ve yardımcınız olsun. Türkün gücüsünüz. Barşarılarınızın devamını dilerim Yusuf Yüzbaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nesine yorum yapacağız onların ? Şayet pohpoh istiyorsanız olur. Helal olsun aslanlar kaplanlar kahramanlar. Iyi mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hsk ~ 9 yıl önce
sana mailmi geldi telefon mu geldi lütfen yorum yap diye !uzaa
Arap ~ 9 yıl önce
Arap kafalı ve arap özentisi olan ezikler neden yorum yapıyor ki ? Bunların sizlere izahı zor, izah etsek anlamanız zor.
pilot ~ 9 yıl önce
Yusuf Kaptanim hemsehrim. Allah nazarlardan saklasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
Gururumuz Solotürk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gerek Yurtiçinde gerek yurtdışında Türkiye Cumhuriyetini başarı ile temsil eden Solo Türk ve Türkyıldızları ekiplerine sonsuz teşekkürler. Sizleri yurt dışında izleme şerefine nail olan bir Türk vatandaşı olarak o an bizlere yaşatmış olduğunuz duyguların tarifi imkansızdır.İyi ki varsınız.Ve inşallah hep olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000