14 Şubat 2017, Salı 09:12:56

Solotürk'ten "Bir Ölür, Bin Diriliriz" mesajı

Gösteri pilotlarının aynı zamanda harekat görevleri icra ettiği dünyanın sayılı akrobasi timlerinden SOLOTÜRK gösteri ekibi, şehit silah arkadaşlarından aldığı emanete sahip çıkacaklarını ifade eden bir klip hazırladı.
  • bu tip haberlerden etkilenen ya da vayyyy be! diyen ağır cahildir. Her işte olduğumuz gibi bu işte de ŞEKİL meraklısıyız ne yazık ki. Sen üret teknolojiyi sen dünyaya hakim ol. 2 dünya savaşı geçirmiş ülkeler Atom bombası yiyen ülkeler nerdeeeee, biz neredeyiz.
  • Emek veriliyor fedakarlıklaklar yapılıyor.Memleket zor günlerden geçiyor ve adamlar bize güven kazandırmaya çalışıyor altta yorum atanlarda boş iş yakıt israfı amerikan ürünü diye yazıp karalıyor.Keşke gösteri ekiplerimizin misyonu ne açıp araştırsanızda öyle yorumlasanız
  • Ülkemizde zengin "doğal" Gaz :) yatakları var aslında, bu millete ver gazı yeter... bilim, teknik, eğitim, kültür, hoşförü, saygı! Nerede? Hepsi kuru gürültü, dininiz imanınız para, makam ve şov yapmak... Aman dikkatli uçun F16'ya Ankara'da taş atmış millet :) pofpoflamazsanız taşlanırsınız bak sonra :)
  • Savaş çıkarsa herhalde solo türk tek başına kurtarır ülkeyi, hava kuvvetlerinde doğru dürüst adam kalmadı çünkü.
  • 2 gün sonra line a kaçar gider bu gazların hepside boşa çıkar...yazık milletin verğilerine boşa yakıt harcamayın barim
  • BİN DİRİLİRİZ!!!
  • Artık Kabak tadı verdi
  • Abd uçaklarına bakımını, desteğini, parçalarını kesse görürüm ben. Bir metre bile öteye gidemez. Uçak fabrikalarımızı kapatanlara lanet olsun
  • "Yerden kesildiğimiz her uçuşta" ne demek? Yerdeki uçuşlar taksi yapıp pist başından döndüklerimiz mi oluyor?
  • Gazla çalışan bir millet olduğumuz için önemli tabii....

Konya'da 3. Ana Jet Üssünde konuşlanan, savaşma gücünü izleyicisine akrobasi hareketleriyle sunan SOLOTÜRK gösteri ekibi, hazırladıkları video ile şehit silah arkadaşlarını andı.

SOLOTÜRK'ün çektiği, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) "İleri Marşı" eşliğinde başlayan klipte, pilotlar Yüzbaşı Erhan Günar ve Yüzbaşı Serdar Doğan'ın kullandığı F-16 uçaklarında, uçuş öncesi son hazırlıkların yapıldığı görülüyor.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından havalanan pilotlar, uçaklarıyla çeşitli akrobatik hareketler yaparak gökyüzünde süzülüyor.

Daha sonra klipte pilot Günar ve Doğan'ın telsizden; "Yurdu yaşatmak için can veren aziz şehitlerimiz; sizin kanlarınızla yoğruldu bu kutsal topraklar, sizin kanlarınızla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar. Gözünüz arkada kalmasın kahramanlar. Yerden kesildiğimiz her uçuşta, şehit düşen yiğitlerimizin kanını yerde bırakmayacağımıza söz veriyoruz. Bir ölür, bin diriliriz." sözleri yer alıyor.

Solotürk'ten "Bir Ölür, Bin Diriliriz" mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

hayrullah vatansever ~ 7 yıl önce
bu tip haberlerden etkilenen ya da vayyyy be! diyen ağır cahildir. Her işte olduğumuz gibi bu işte de ŞEKİL meraklısıyız ne yazık ki. Sen üret teknolojiyi sen dünyaya hakim ol. 2 dünya savaşı geçirmiş ülkeler Atom bombası yiyen ülkeler nerdeeeee, biz neredeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-300ER ~ 7 yıl önce
Emek veriliyor fedakarlıklaklar yapılıyor.Memleket zor günlerden geçiyor ve adamlar bize güven kazandırmaya çalışıyor altta yorum atanlarda boş iş yakıt israfı amerikan ürünü diye yazıp karalıyor.Keşke gösteri ekiplerimizin misyonu ne açıp araştırsanızda öyle yorumlasanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zangin "Doğal" Gaz yatakları ~ 7 yıl önce
Ülkemizde zengin "doğal" Gaz :) yatakları var aslında, bu millete ver gazı yeter... bilim, teknik, eğitim, kültür, hoşförü, saygı! Nerede? Hepsi kuru gürültü, dininiz imanınız para, makam ve şov yapmak... Aman dikkatli uçun F16'ya Ankara'da taş atmış millet :) pofpoflamazsanız taşlanırsınız bak sonra :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal :) ~ 7 yıl önce
Savaş çıkarsa herhalde solo türk tek başına kurtarır ülkeyi, hava kuvvetlerinde doğru dürüst adam kalmadı çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeco ~ 7 yıl önce
2 gün sonra line a kaçar gider bu gazların hepside boşa çıkar...yazık milletin verğilerine boşa yakıt harcamayın barim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Ölür - ~ 7 yıl önce
BİN DİRİLİRİZ!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Püff ~ 7 yıl önce
Artık Kabak tadı verdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baydı ~ 7 yıl önce
hatta baydı değil mi!! ama bu hafta f16 pilotu haberi çıkmadı:)
Abdnin f16sıyla ~ 7 yıl önce
Abd uçaklarına bakımını, desteğini, parçalarını kesse görürüm ben. Bir metre bile öteye gidemez. Uçak fabrikalarımızı kapatanlara lanet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
"Yerden kesildiğimiz her uçuşta" ne demek? Yerdeki uçuşlar taksi yapıp pist başından döndüklerimiz mi oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferim ~ 7 yıl önce
Aferim sana be ne yorum yapmışsın helal olsun seviye çok yüksek.
Afterburn ~ 7 yıl önce
Gazla çalışan bir millet olduğumuz için önemli tabii....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000