19 Temmuz 2018, Perşembe 08:52:23

SoloTürk'e uluslararası ödül

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Gösteri Ekibi SOLOTÜRK, "En İyi Solo Jet Gösteri Uçuşu" ödülünü aldı.
  • Solotürk pilotları böyle ödüller alıp bademleri rahatsız etmeyin. Bak başlamışlar korkmaya.
  • Kazasız belasız nice uçuşlar
  • NEden iclerinde 1 tane kadin pilot yok? Cunku cogu beceriksiz. Havacilik kadinlara gore degil. Aci gercek ama boyle, objektif olun.
  • Biz o uçakları sizler vatanı koruyun diye aldık, bu yüzden vergi ödedik..Evlere ateş düşmesin, sınırlarımız güvende olsun, batıdan - doğuya herkes huzur içerisinde nefes alabilsin - aile kurabilsin, torununun mürvetini görebilsin diye..Gösteri yapın diye değil. Ne zaman ki şehit haberi kesilir, o zaman gösteri yaparsınız. Çünkü o araçlara o an zaten gerek kalmamıştır.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Gösteri Ekibi SOLOTÜRK, "En İyi Solo Jet Gösteri Uçuşu" ödülünü aldı.

Havada yaptıkları gösterilerle harikalar yaratan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Gösteri Ekibi SOLOTÜRK, geçtiğimiz günlerde İngiltere'de düzenlenen Royal İnternational Air Tattoo (RİAT) 2018 Airshow'da "En İyi Solo Jet Gösteri Uçuşu" ödülüne layık görüldü. 

 

SoloTürk'e uluslararası ödül

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Badem ~ 6 yıl önce
Solotürk pilotları böyle ödüller alıp bademleri rahatsız etmeyin. Bak başlamışlar korkmaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merandes ~ 6 yıl önce
Ne bademi, ne korkusu, iyimisin sen? Türkiye bunun keyfini çıkartıyor ama senin saçma yorumuna ne demeli?
T e b r i k l e r ~ 6 yıl önce
Kazasız belasız nice uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 6 yıl önce
NEden iclerinde 1 tane kadin pilot yok? Cunku cogu beceriksiz. Havacilik kadinlara gore degil. Aci gercek ama boyle, objektif olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 6 yıl önce
Burda play kadin erkek ayrimciligi degil. Bende katiliyorum. Havacilik genel anlamda stresli anlik karar verme yetenegi gerektiriyor. Maalesef kendi tecrubelerimden dolayi bu is onlara gore degil.
Objektif ~ 6 yıl önce
Konu ile ne ilgisi var, ama belli ki kardeşim sende bir psikolojik sorun var. Kadınlar pilot oldu, F-16 bile uçurdu, ama sen bu ruh hali ile bisiklet kullanma ehliyetie bile sahip olmamalısın. Bu arada ben de erkeğim ama ezik değilim.
Sanalpilot ~ 6 yıl önce
Biz o uçakları sizler vatanı koruyun diye aldık, bu yüzden vergi ödedik..Evlere ateş düşmesin, sınırlarımız güvende olsun, batıdan - doğuya herkes huzur içerisinde nefes alabilsin - aile kurabilsin, torununun mürvetini görebilsin diye..Gösteri yapın diye değil. Ne zaman ki şehit haberi kesilir, o zaman gösteri yaparsınız. Çünkü o araçlara o an zaten gerek kalmamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poison ~ 6 yıl önce
Bu yorumu yapmanız sizin “psikolojik harekat” ve “propaganda” kavramlarından bihaber olduğunuzu gösteriyor. Bayrağımızın yabancı ülke topraklarında bu şekilde dalgalandırılması gurur ve onur kaynağıdır. Bu da yukarıda sözünü ettiğim kavramların bir parçasıdır.
Saanaaala ~ 6 yıl önce
O gosteriler yapabileceklerinin ve eğitimin gostergesi olmasin??! dosta guven dusmana korku salıyor olmasın ??!!ucakları pilot ucurur sanal çoban salata ...sanamı kaldı bunların kararı ...bunun hakkında karar verecek insan yokmu sanıyorsun memlekette ...
Sanalpilot ~ 6 yıl önce
Bu kadar korkacak birşey yok. Merak etmeyin. Vergilerimizle yapılan yollara köprülere bakın siz. Bunlar bademlere zarar vermez. Psikolojik bir harekat bu.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000