02 Ağustos 2016, Salı 09:16:00

Solotürk ve Türk Yıldızları uçuşları iptal

Türk Yıldızları ve SOLO TÜRK'ün, Türkiye'nin bazı il ve ilçeleri ile Avusturya’da yapmayı planladığı 2016 yılı hava gösteri uçuşlarının iptal edildiği bildirildi.
  • Zaten her şeyi bahane edip adamları uçurtmuyordunuz, şimdi bahanenin kralı var. Kaldırın kardeşim solotürk yıldızlar mıldızlar... (zaten o filoların lağvedilmesi yakındır). Bize fazla; gerçek anlamda medeni ülkelerde olacak işler bunlar. "Darbeciler var" bahanesiyle oralara nasıl yerleştirildikleri de alenen ortada olan pisliklerin yanında masum ve temiz olanları da ateşe atarak ordusunu külliyen çöpe atmaya çalışan, birliklerin önüne dışarı çıkmasınlar diye çöp kamyonu park eden ülkelerde olacak işler değil.
  • Havacilikla ilgili her haberi paylasiyorsunuzda neden Viyana h.limanindaki Turkiyeye tatile gitmek Erdogani desteklemektir gibi yuz karasi bir yaziyi dile getirmiyorsunuz !?

Türk Yıldızları ve SOLO TÜRK'ün, Türkiye'nin bazı il ve ilçeleri ile Avusturya’da yapmayı planladığı 2016 yılı hava gösteri uçuşlarının iptal edildiği bildirildi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Türk Yıldızları'nın 7 Ağustos'ta Yozgat, 13 Ağustos'ta Beyşehir/Konya, 19 Ağustos'ta Yalova, 21 Ağustos'ta Akşehir/Konya, 02-03 Eylül 2016 tarihlerinde ise Avusturya'da icra edilmesi planlanan gösteri uçuşlarını “görülen lüzum” üzerine iptal ettiğini duyurdu.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan, gösterilerin yapılacağı duyurulan ilgili valiliklere ve komutanlıklara gönderilen yazıda, diğer hava uçuşları iptalleri ile ilgili olarak da, "SOLO TÜRK tarafından 16 Ağustos'ta Gümüşhane, 18 Ağustos'ta Vakfıkebir/Trabzon, 20 Ağustos'ta Rize, 22 Ağustos'ta Arhavi/Artvin, 31 Ağustos'ta HHO/İstanbul’da icra edilmesi planlanan gösteri uçuşları ile Muh.Hv.Kv. ve Hv.Fz.Svn.K.lığı tarafından 27 Ağustos'ta Afyonkarahisar'da icra edilmesi planlanan uçak geçişi, Türk Yıldızları ve SOLO TÜRK ile Muh.Hv.Kv. ve Hv.Fz.Svn.K.lığı tarafından 28-30 Ağustos tarihlerinde Ankara’da icra edilmesi planlanan zafer bayramı etkinlikleri kapsamındaki gösteri uçuşu ve pasaj geçişleri iptal edilmiştir" denildi.

Solotürk ve Türk Yıldızları uçuşları iptal

Yorumlar

Mağdur ~ 8 yıl önce
Zaten her şeyi bahane edip adamları uçurtmuyordunuz, şimdi bahanenin kralı var. Kaldırın kardeşim solotürk yıldızlar mıldızlar... (zaten o filoların lağvedilmesi yakındır). Bize fazla; gerçek anlamda medeni ülkelerde olacak işler bunlar. "Darbeciler var" bahanesiyle oralara nasıl yerleştirildikleri de alenen ortada olan pisliklerin yanında masum ve temiz olanları da ateşe atarak ordusunu külliyen çöpe atmaya çalışan, birliklerin önüne dışarı çıkmasınlar diye çöp kamyonu park eden ülkelerde olacak işler değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mecburen ~ 8 yıl önce
Yani orduda darbe yapmadan rahat duramıyor arkadaş. Ata sporu olmuş bir nevi. 1960-62-69-71-80-97, 2007 e-muhtıra ve en son 15 temmuz. Modern bir ülkede böyle saçmalıklara yer yoktur. Bu şekilde devam ederse ülke geri ve fakir kalmaya mahkumdur. O yüzden orduya iyi bir çeki düzen verilmesi şarttır. Ordunun üstüne vazife olmayan şeylere karışmaması için yapılan tüm düzenlemeleri destekliyorum. Türk yıldızlarıda şu günleri atlatana kadar biraz uçmayıversin.
Neden !? ~ 8 yıl önce
Havacilikla ilgili her haberi paylasiyorsunuzda neden Viyana h.limanindaki Turkiyeye tatile gitmek Erdogani desteklemektir gibi yuz karasi bir yaziyi dile getirmiyorsunuz !?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur ~ 8 yıl önce
Geçmişe doğru bakın, o haber de yayınlandı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000