09 Haziran 2013, Pazar 07:55:54

SOLO TÜRK YİNE NEFES KESTİ

Türk Hava Kuvvetleri Gösteri Takımı'nın akrobasi uçağı ''Solo Türk " Tekirdağ semalarında yaptığı uçuş gösterisiyle nefesleri kesti.
  • Aşağıdaki yorumcuyla benzer düşünüyorum. Uçağı uçurmak elbette marifet ve başarı, bunu takdir ediyorum, ama uçak Türk malı olsaydı gururum kat-kat artardı. Zamanında vizyon eksiği yöneticiler sayesinde havacılıkta treni kaçırdık. Bugünün yöneticilerinin vizyonu ile de yakalama şansımız bence yok.
  • öyle başkasının yaptığı ile hava atmak bize bir atasözümüzü hatırlatır. kendi uçağını böyle uçur da görelim.

Tekirdağ sahil festival alanında binlerce vatandaşın izlediği gösteride, Avrupa'nın en iyi uçuş gösterisi ödülüne sahip Solo Türk'ün 20 dakika süren şovu büyük beğeni topladı.

Çok sayıda Tekirdağlı, gösterinin ardından pilotlarla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Solo Türk gösterilerini yerden 30 metreden 5 kilometreye kadar irtifada ve saatte 200 km ile 1150 km hız aralığında gerçekleştiriyor.

Solo Türk'ün ters uçuşa geçerek yaptığı hareketin dünya'da benzeri bulunmuyor.

Gösteriyi Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ile çok sayıda vatandaş izledi.

SOLO TÜRK YİNE NEFES KESTİ

Yorumlar

Gurur... ~ 11 yıl önce
Aşağıdaki yorumcuyla benzer düşünüyorum. Uçağı uçurmak elbette marifet ve başarı, bunu takdir ediyorum, ama uçak Türk malı olsaydı gururum kat-kat artardı. Zamanında vizyon eksiği yöneticiler sayesinde havacılıkta treni kaçırdık. Bugünün yöneticilerinin vizyonu ile de yakalama şansımız bence yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakiki f-16cı ~ 11 yıl önce
öyle başkasının yaptığı ile hava atmak bize bir atasözümüzü hatırlatır. kendi uçağını böyle uçur da görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
spann ~ 11 yıl önce
sen yap o da uçursun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000