08 Kasım 2008, Cumartesi 08:02:29

ŞOK ŞOK... PİLOT HAVADA KÖR OLDU!

İngiltere'de uçuş sırasında kör olan pilot, buna rağmen uçağı sorunsuz bir şekilde indirmeyi başardı...
  • bence bu isin yasla alakasi yok,böyle birsey herkesin basina gelebilir,özel kendin kulandigin ucaklarda yas siniriyok, yas siniri yolcu ucaklarinda avrupada 60 yas, asyada ise 65 yas.
  • bir şirkete baglı çalışırsan yaş limiti var eger bu tarz şeylerde yaş limiti olsaydı yaşlılar yolcu olamazdı :))
  • Böyle bir sektöre yönelik haberler verirken zamanının Star Gazetesi gibi manşetler atmak yerine (şok şok şok!) daha düzgün ve magazinsel olmayan başlıklar kullansanız...
  • 65 Yaşında ne işi varmış havada? Nerde yaş limiti?

İngilltere’nin Essex Bölgesi’nde Cessna uçağıyla tek başına uçarken havada geçirdiği inme sonucunda kör olan pilot, telsizle yardıma çağırdığı hava kuvvetleri uçağının rehberliğinde uçağını yere sağ salim indirmeyi başardı. Prestwick havaalanından havalanan 65 yaşındaki Jim O’Neill, Colchester’a giderken 4 bin 500 metre yükseklikteyken aniden gözleri karardı. Yere indikten sonra gittiği hastanede beyin damarındaki tıkanıklığın optik sinirlere baskı uygulaması sonucunda görme yetisini kaybettiği anlaşıldı. O’Neill, "Şu an yaşamıyor olacaktım. Hayatımı hava kuvvetlerine borçluyum" dedi.

ŞOK ŞOK... PİLOT HAVADA KÖR OLDU!

Yorumlar

yasla alakasi yok ~ 15 yıl önce
bence bu isin yasla alakasi yok,böyle birsey herkesin basina gelebilir,özel kendin kulandigin ucaklarda yas siniriyok, yas siniri yolcu ucaklarinda avrupada 60 yas, asyada ise 65 yas.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaan ~ 15 yıl önce
bir şirkete baglı çalışırsan yaş limiti var eger bu tarz şeylerde yaş limiti olsaydı yaşlılar yolcu olamazdı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 15 yıl önce
Böyle bir sektöre yönelik haberler verirken zamanının Star Gazetesi gibi manşetler atmak yerine (şok şok şok!) daha düzgün ve magazinsel olmayan başlıklar kullansanız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
65 Yaşında ne işi varmış havada? Nerde yaş limiti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000