03 Aralık 2015, Perşembe 11:35:10

ŞOK! Bir bakım kuruluşu kapısına kilit vurdu

Antalya merkezli bakım şirketi kapısına kilit vuruyor.
  • Allah sadece belasını versin diyorum bu Saçkesen için, bu adamla çalışmayın ve çalıştırtmayın. Camiyanın gördüğü en düzenbaz heriflerden birisi! Hepimizin hakkını çatır çutur yedi!
  • arkadaşlar ben 5 aylık alacağımı bugün itibariyle tahsil ettim..tşkler...
  • MATS'da İse baslarken bize kar-zarar ortagi da oldugumuz soylenmemisti. Zarar ettim maas yok. Hadi be. duydugumuza gore senin keyfin yerindeymis.
  • bu kadar yazılan şeylerin hepsi yalan oldu.gerçek ortaya çıktı.nordwınd küçülmeye gidiyor. pegass 200 tane personel çıkarmış. ramses ay sonuna kadar tekniği kapatıyor. tayland da bulunan teknik geri geliyormuş . rus teknisyenlere devretmişler.çok değil bundan 1 ay önce yönetici bazında bazı istifalar olmuştu. işte o zaman ramazan bey bişeyler yapmalıydı. sanki mats yeni maaş ödemiyormuş. yeni batıyormuş dhmiile sözleşme yenilemiyormuş gibi eski haberleri şimdi servis ederek pegass ranses ve nordwınde yaşanan olumsuzlukları başka şirketlerin üzerine atarak isimlerini temize çıkarmaya çalışmaları hiç hoş değil.bakın burda nordwınd pegas ramses mats td team ut air olarak 6 tane şirketin ismi geçiyor.yazık.bu tür haberlerle şirketler lekeleniyor.özellikle airport haber yetkilileri: yaptığınız haberin kaynağı ve doğruluğu çok önemli.dikkat diyorum. sivil havacılık yetkilileri sizde karşıdan seyredin.........
  • Ben'i uyku tutmamış ki, gece 0:39'da; Basınıza MATS kadar tas düşsün diye mesaj atmış. Allah da seni iflah etsin kızım
  • Mats ne zaman nordwind ten para alacaktır. Bilen varsa yazsın bizde öğrenelim.
  • Mats kadar başınıza taş düşsün ya.. Daha ne istiyorsunuz MATS dan. Aldığı hizmetin parasını ödemeyene tek laf yok. Tüm laflar MATS a . Kimse bir yere de kaçmadı. Mats da yerinde . Mats kendi isteğiyle yetkisini dondurdu. Yeni haber gibi , batmış gibi haber yapıyorsunuz.
  • MATS'dan 6 aylık alacağım var. Gecen ay eşime tiroit kanseri teşhisi kondu. Ne yapacagımı şaşırdım. Onlar bu akşam Turkmen hizmetçilerinin pişirdiği nefis Özbek pilavinı kaşıklarken ben arabamı satmak için pazarlık yapıyordum. İnşallah SHGM bunları görür.
  • Ya anlamıyorum şirket batırmaya ne kadar heveslisiniz.Allah herkesin yardımcısı olsun.Hep jurnal başka bişey bilmesmisiniz.
  • Ehh, O zaman kiz kedinin memleketine (Eskisehir) donup cigborekcilik yapsinlar. Bu is olmadi belki orada basarili olurlar.

Antalya merkezli bakım şirketi kapısına kilit vuruyor. Aylardır maaşlarını alamayan personelin yanında hiçbir gider kalemine ödeme yapamayan MATS, iflasın eşiğinde. Şirketin DHMİ ile sözleşmesi bitmesine rağmen yeni sözleşme de imzalanmadı.

Merkezi Antalya’da bulunan Akdeniz Havacılık Çözümleri ve Teknik Destek şirketi zor günler yaşıyor. Aylardır çalışanların maaşları ödenemiyor. Onlarca çalışan perişanlık çekerken şirketin sahibi Fatih Saçkesen’den de haber çıkmıyor. Özellikle Rus uçaklara hizmet veren MATS, uzun süredir de Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne kira ödemelerini yapamıyor.

Borç batağına saplanan şirketin Ekim ayında biten sözleşmesi DHMİ tarafından yenilenmedi. Şirketin kapına kilit vuracağı iddia ediliyor.

Airporthaber’in edindiği bilgilere göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, MATS’ın kiracısı olduğu yeri boşaltmasını istedi.

MATS, şu sıralarda eşyalarını almak için hazırlık yapıyor. Bazı teknik malzemelerin de yok pahasına satışa çıkarıldığı kaydedildi.
Öte yandan yaklaşık 50 kişinin  üzerinde çalışanı bulunan MATS’ın aylardır kimseye para ödemediği ifade edildi.

Bu arada MATS'ın yetkilerinin de SHGM tarafından askıya alındığı öğrenildi

©Airporthaber.com

ŞOK! Bir bakım kuruluşu kapısına kilit vurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

yok ~ 8 yıl önce
Allah sadece belasını versin diyorum bu Saçkesen için, bu adamla çalışmayın ve çalıştırtmayın. Camiyanın gördüğü en düzenbaz heriflerden birisi! Hepimizin hakkını çatır çutur yedi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ricardoo ~ 8 yıl önce
arkadaşlar ben 5 aylık alacağımı bugün itibariyle tahsil ettim..tşkler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
MATS'da İse baslarken bize kar-zarar ortagi da oldugumuz soylenmemisti. Zarar ettim maas yok. Hadi be. duydugumuza gore senin keyfin yerindeymis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalem ~ 8 yıl önce
bu kadar yazılan şeylerin hepsi yalan oldu.gerçek ortaya çıktı.nordwınd küçülmeye gidiyor. pegass 200 tane personel çıkarmış. ramses ay sonuna kadar tekniği kapatıyor. tayland da bulunan teknik geri geliyormuş . rus teknisyenlere devretmişler.çok değil bundan 1 ay önce yönetici bazında bazı istifalar olmuştu. işte o zaman ramazan bey bişeyler yapmalıydı. sanki mats yeni maaş ödemiyormuş. yeni batıyormuş dhmiile sözleşme yenilemiyormuş gibi eski haberleri şimdi servis ederek pegass ranses ve nordwınde yaşanan olumsuzlukları başka şirketlerin üzerine atarak isimlerini temize çıkarmaya çalışmaları hiç hoş değil.bakın burda nordwınd pegas ramses mats td team ut air olarak 6 tane şirketin ismi geçiyor.yazık.bu tür haberlerle şirketler lekeleniyor.özellikle airport haber yetkilileri: yaptığınız haberin kaynağı ve doğruluğu çok önemli.dikkat diyorum. sivil havacılık yetkilileri sizde karşıdan seyredin.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BEN ~ 8 yıl önce
Ben'i uyku tutmamış ki, gece 0:39'da; Basınıza MATS kadar tas düşsün diye mesaj atmış. Allah da seni iflah etsin kızım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mats ne zaman nordwind ten para alacaktır. ~ 8 yıl önce
Mats ne zaman nordwind ten para alacaktır. Bilen varsa yazsın bizde öğrenelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
412binusd ~ 8 yıl önce
uzun zamandır dostum uzuuuun zamandır alacağımız var
emek ~ 8 yıl önce
bunun cevabını soruyorsan demekki nordwindde çalışmıyorsun..çünkü onlar borcunu biliyor ama ödemiyor.
ben ~ 8 yıl önce
Mats kadar başınıza taş düşsün ya.. Daha ne istiyorsunuz MATS dan. Aldığı hizmetin parasını ödemeyene tek laf yok. Tüm laflar MATS a . Kimse bir yere de kaçmadı. Mats da yerinde . Mats kendi isteğiyle yetkisini dondurdu. Yeni haber gibi , batmış gibi haber yapıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 8 yıl önce
Bakım müdürü gitmiş. Kalite müdürü gitmiş. Teknisyen sayın düşmüş. Hangisini haber verdin acaba SHGM'ye? Kalite müdürüne ulaşmaya çalışan SHGM yetkilisine adamın istifa ettiği "kazara" söylenmese acaba başvuracakmıydın yetkimi askıya alın diye? Birde MATS erkeklik yapmış gibi konuşmayın burda şimdi.
Alacak ~ 8 yıl önce
Asıl sizin başınıza alacak kadar taş düşsün. Alacak diye bir türkü tutturdunuz gidiyorsunuz. sırf çalışanlarının biriken maaşlarını ödesen o alacak dediğin paranın kaç katı tutar. Hala sağa sola çamur atma peşindesiniz, bir kendinize bakın önce
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
MATS'dan 6 aylık alacağım var. Gecen ay eşime tiroit kanseri teşhisi kondu. Ne yapacagımı şaşırdım. Onlar bu akşam Turkmen hizmetçilerinin pişirdiği nefis Özbek pilavinı kaşıklarken ben arabamı satmak için pazarlık yapıyordum. İnşallah SHGM bunları görür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 8 yıl önce
Ya anlamıyorum şirket batırmaya ne kadar heveslisiniz.Allah herkesin yardımcısı olsun.Hep jurnal başka bişey bilmesmisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Ehh, O zaman kiz kedinin memleketine (Eskisehir) donup cigborekcilik yapsinlar. Bu is olmadi belki orada basarili olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Catwalk ~ 8 yıl önce
Ama bu yanlış tahmin:/
Gora ~ 6 yıl önce
Nedemek bu

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000