12 Ekim 2018, Cuma 22:01:39

Şok... THK'da Kürşat Atılgan aday olmuyor mu?

Türk Hava Kurumu'nda yarın yapılacak genel kurul öncesi THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, aday olmayacağını açıkladı. Delegelerin baskısı ile Atılgan'ın kararını değiştirip değiştirmeyeceği merak konusu oldu
  • Şimdi delegeler neden göz yaşı dökmüş anlamadım? Adam o kadar imkansız bir durumda bıraktı ki Kurumu, borçlar arttı, mallar satıldı, bilmem hangi taahhütlerle Hava oyunları alındı. Ama akıllı adammış sonu görmeyince gider tabii. Bu noktada yerine geçmek isteyenlere Allah sabır versin.
  • Thy’nin, dolar yukseldigi icin pilotlarina yaptigi maas zammi cok yuksek ve su an dolar da dusmeye basladi. Thy nin pilotlarina yaptigi zam geri alinsin. Eger alinamiyorsa o zaman pilotlar zamli maaslarindan vergi versinler. Hem devletimiz kalkinmis olur. Millet ac ac. Pilotlar cok para aliyor.
  • çocuk gençliğinde cesaret edip böyle birşey yapmış. bütün hayatını hangi hakla 5 dakikalık bir show içinde degerlendirirsiniz. bu yazıyı edit eden arkadaşın kendisi ne kadar çaplı acaba. eski başkan atıp tutuyordunuz adam yeniden başkan seçilecek başka aday çıkmazsa. bu çocuğun cesaretini öyle yada böyle bel altı vurarak neden kırıyorsunuz.
  • Secilsin.
  • Ciftlige cevirdiniz Ataturk'ün mirasini,yaziklar olsun hepinize;nedir bu şaklabanlik,yiyelim icelim gezelim baska numaraniz yok;Allah bildigi gibi yapsin hepinizi;Butun Turk Halkinin iki eli yakanizda olacak obur tarafta.

THK'da yarın yapılacak olağan genel kurul öncesi mevcut Genel Başkan Kürşat Atılgan'ın aday olmayacağını açıklaması  delegeler arasında şok etkisi yarattı. 

Eski THK Genel Başkanı Osman Yıldırım ile birlikte Öğretim görevlisi Erdal Dursun'un aday olduğu genel kurulda Kürşat Atılgan'ın aday olmak istememesi btyük şaşkınlığa neden oldu. Kürşat Atılgan'ın, eski Balyoz hükümlüsü Ahmet Bertan Nogaylaroğlu'nun aday olarak değerlendirilmesi yönünde tavsiyesine rağmen birçok delege Atılgan'ı yeniden başkan görmek istediklerini söyledi. Atılgan'ın ikna edilme çalışmaları sırasında duygusal anlar yaşandığı ve bazı delegelerin gözyaşı döktüğü de kaydedildi.

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANINDAN ZİYARET

Bu arada bugün THK Genel Merkezi'ne gelen Hava Kuvvetleri Komutanı Hasan Küçükakyüz, kurumda 4 saat boyunca THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan ile sohbet etti. Atılgan'ın adaylığını destekleyen Küçükakyüz'ün, yeniden adaylık konusunda mevcut başkana telkinde bulunduğu ancak Atılgan'ın kendisinin yerinde Ahmet Bertan Nogaylaroğlu'nu görmek istediğini ilettiği kaydedildi.

Genel kurul gününde Atılgan'ın adaylık konusunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Şok... THK'da Kürşat Atılgan aday olmuyor mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kaçak ~ 6 yıl önce
Şimdi delegeler neden göz yaşı dökmüş anlamadım? Adam o kadar imkansız bir durumda bıraktı ki Kurumu, borçlar arttı, mallar satıldı, bilmem hangi taahhütlerle Hava oyunları alındı. Ama akıllı adammış sonu görmeyince gider tabii. Bu noktada yerine geçmek isteyenlere Allah sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot zammi ~ 6 yıl önce
Thy’nin, dolar yukseldigi icin pilotlarina yaptigi maas zammi cok yuksek ve su an dolar da dusmeye basladi. Thy nin pilotlarina yaptigi zam geri alinsin. Eger alinamiyorsa o zaman pilotlar zamli maaslarindan vergi versinler. Hem devletimiz kalkinmis olur. Millet ac ac. Pilotlar cok para aliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot değilim ~ 6 yıl önce
Yav gardaş size ne bu maaşlardan ,sizin cebinizden alıp adamlara vermiyorlar sizene kardeşim.Kendi işinize,maaşınıza bakın.
ne var bunda! ~ 6 yıl önce
çocuk gençliğinde cesaret edip böyle birşey yapmış. bütün hayatını hangi hakla 5 dakikalık bir show içinde degerlendirirsiniz. bu yazıyı edit eden arkadaşın kendisi ne kadar çaplı acaba. eski başkan atıp tutuyordunuz adam yeniden başkan seçilecek başka aday çıkmazsa. bu çocuğun cesaretini öyle yada böyle bel altı vurarak neden kırıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ibrahim zübük zade. ~ 6 yıl önce
Secilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaziklar Olsun ~ 6 yıl önce
Ciftlige cevirdiniz Ataturk'ün mirasini,yaziklar olsun hepinize;nedir bu şaklabanlik,yiyelim icelim gezelim baska numaraniz yok;Allah bildigi gibi yapsin hepinizi;Butun Turk Halkinin iki eli yakanizda olacak obur tarafta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000