05 Ekim 2016, Çarşamba 09:47:33

Slovakya'da küçük uçak düştü

Ülkenin doğusunda iki kişilik bir uçağın düşmesi sonucu 65 yaşındaki pilot hayatını kaybetti
  • 60 yaş ve üstü hava aracı ucurmamali yaşlılıktan havaalanini göremeyen pilotlar gördüm. Bırakın işi yatın evinizde gençlerin önünü açın. Adam ölene kadar uçuyor arkadaş.

Slovakya'nın doğusunda iki kişilik bir uçağın düşmesi sonucu 65 yaşındaki pilotun hayatını kaybettiği bildirildi.

Presov Bölge Polis Sözcüsü Daniel Dzobanik, Slovakya Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Jakubovany köyü yakınlarındaki ormanlık alanda, iki kişilik uçağa ait enkazın bulunduğunu ve uçağın Romanya'dan İsveç'e gittiğini belirtti.

Uçağın neden düştüğüne ilişkin bilgi edinemediklerini bildiren Dzobanik, kazada Romanya uyruklu 65 yaşındaki pilotun hayatını kaybettiğini doğruladı.

Uçağın İsveç'e ait olduğunu belirten Dzobanik, çalışmaların sürdüğünü ve uçakta başka birinin olup olmadığının araştırıldığını ifade etti.

Slovakya'da küçük uçak düştü

Yorumlar

Yaş ~ 7 yıl önce
60 yaş ve üstü hava aracı ucurmamali yaşlılıktan havaalanini göremeyen pilotlar gördüm. Bırakın işi yatın evinizde gençlerin önünü açın. Adam ölene kadar uçuyor arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahçıvansın biberin yok ~ 7 yıl önce
Adamlar tabi ki uçacak, ticari olarak mı uçtuğunu düşünüyorsun adamların. Bu isi senin gibi para icin yapmıyorlar. Bende ne pilotlar gordum 60 yasını gecmiş tahta planorle 2000 km mesafe yapmis. Sana versek termik donmeyi bırak iniş yapamayacağın aletlerle bahçıvan.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000