09 Haziran 2011, Perşembe 11:05:38

SKYWARDS 8 ÖDÜL KAZANDI

Emirates’in ödül kazandıran sık uçuş programı Skywards, yılın programı ile lider havayolu ödül programını kazandı...
 Emirates’in ödül kazandıran sık uçuş programı Skywards, yakın zamanda gerçekleşen World Travel Awards ödülleri’nde Ortadoğu’nun Lider Havayolu Programı olarak oy topladı. Skywards, bu ödülü, 2011 Sık Seyahat Eden Yolcular Ödülleri’nde Orta Doğu, Asya ve Okyanusya bölgesinde En Kazançlı Promosyon (Emirates’in aylık mil kampanyası- Miles Accelerator), En Elit Program, En İyi Müşteri Servisi ve Yılın Genel Programı kategorilerinde aldığı dört önemli ödülün hemen ardından elde etti. Buna ek olarak, 2011 Sadakat Konferansı’nda özel Skywards Miles Accelerator ve Ortadoğu Gezi Dergisi’nde En İyi Sadakat Programı dalında iki ödül daha aldı.
 
Ocak 2010’da, program yapısı iş çevresini geliştirmek amacıyla ve üyelerden aldığı geri dönüş ve tavsiyelerin sonucunda genişletilen Skywards programı, üyeleri için daha modern, ödüllendirici ve kişisel bir programa dönüşüyor. 
 
İstisnasız tüm fiyat seviyelerinde mil kazandırması, Business ve First Class için sırasıyla yüzde 75 ve yüzde 150 oranında ek bonuslar sunması ile Skywards, endüstrinin en çok ödüllendiren sadakat programı arasında yer alıyor.
SKYWARDS 8 ÖDÜL KAZANDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000