15 Temmuz 2016, Cuma 10:54:24

Skyjet teknisyen arıyor

İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum ve Ankara’da teknik bakım hizmeti vermeye hazırlanan Skyjet, yetkili teknisyenler aradığını duyurdu.
  • Arkadaşlar yuh diyorum !! Sizin içinizden biri için seviyesiz yorumlarınızı kınıyorum. Yarın aynı cesareti siz gösterebilirmisiniz merak ediyorum...
  • Buraya yorum olsun diye aleyhte yazı yazanlar skyjetin ne iş yaptığını, nelerle iştigal ettiğini bilmeden yazıyor heralde...
  • Buraya çıkan her paylaşımı eleştirmek, itibarsızlaştırmak, hakir görmek kendi hırsına yenik düşmüş, kimsenin yanında değer bulamamış kısıtlı bir sayıya aittir. Tabiki hepimiz kişisel ve kurumsal olumlu değerler kazandıracak eleştirilere açığız bundan memnun oluruz. Tekrar burada çıkan haberleri karalama adına doğru-yanlış, bilir-bilmez yazan şahısları kınıyorum. Sektörde hızlı büyüme ve nitelikli personel açığı giderek artış gösterirken kurumları karalamak yerine yapıcı-doğru eleştiriler, bulunduğunuz yer her neresiyse yapacağınız katma değerler,kin-öfke-intikam-hırs'ı bir kenara bırakıp daha güzel günlere azimle taşımayı diliyor saygılar sunuyorum.
  • SKYJET'in ödemiş olduğu toplam vergiyi ve 116 çalışanı bilmiyorsunda kasamızı nereden gördün? Siyasi desteğimiz olduğunu yazan arkadaşım, burada kuru kuru karalamak delikanlılık değil gel bizimle konuş soracağın bilmediğin bir konu varsa ve seviyeyi düşürme! SKYJET bir havacılık faaliyetleri yürüten firmadır iş yapmayacakmı? yaptığı işleri eleştiriyorsun. Son üç yıldır faaliyetleri apron dışında yürüten firma, kamuya ait hiç bir kurumla iş-sözleşme imzalamadı ve dışarıda faaliyet yürütürken bir çok insanı zan altında bırakmak burada sergilemeye çalıştığın imaja yakışmaz. Kendini piyasanın sahibiymiş gibi sanan arkadaşlarım ve teknisyen olduğunu söyleyen şahıslar; benim sizin gibi arkadaşım yok siz kendi dünyanızda kalın lütfen. Benim o kadar çok teknisyen arkadaşım ve destek veren insanlar var ki sizin varlığınız o klavyeden öte gidemez.
  • Burası hepimizin yakından takip ettiği bir haber portalı; Buraya beni kastederek yazılan yazıları esefle takip ediyorum kınıyorum. B1-B2 lisansımla 26 yıllık bir emeğim, post holder, Form-4, bakım müdürlüğü dahil yapmış, mevzuatların ve mesleğin korundan gelen birisine husumetin olsada bunları yazamazsınız.Karalama ve işi gücü olmayan klavye başında, ağzına alamayacakları pozisyondaki örneğin milli havayolu, özel havayolu, SHGM gibi kuruluşları bile itibarsızlaştırmaya çalışan şahıslar burada kendine yer bulabiliyor. Biri çıkmış paramı verrr yazmış, 20 gün çalışıp başka şehirde, başka bir kurumda işbaşı yapmış aradan bir yıl geçmiş SKYJET'te bir yıl çalıştım diye amatörce dava açıyor ve bir firma hariç tek davasıdır SKYJET'in araştırabilirsiniz.Bunu bile buraya taşımaktan kendi ayıbından utanmıyor. Alacağın varsa herşey çalışanın lehine buyur gel alabilirsin. Biri cebinde paran yok demiş;SKYJET 2015 iibarı ile 850.000 SGK primi(116 çalışan)ve 1.230.000 vergi ödedi.
  • arkadaşlar öyle demeyin. onun asistanı var. güzel mi gizel. kendi görüntüsü var. özel mi özel. basarsa parayı gider mi gider. malesef şansı yok. ha ha ha. çok güldüm ya . arkadaşlar boş boş kuru gürültü. ya biri böyle bişey yaptığı zaman gizli saklı olurdu eskiden. hani engelleme olabilir. birileri bana kıl olabilir. bu piyasada adın çıkacağına canın çıksın derler ya kimse duymazdı. ya madem sen kuracaksın neden davul zurnayla dellal çağırıyorsun. bu piyasa seni biliyor. kaç işde battığını biliyor. hangi işin ucundan tutduysan elinde kaldığını biliyor. teknisyenliğini de biliyor. boş tenekesin boş. iş adamıymış. ya biz tanıyoruz seni. kime ne parası vereceksin. sonra iş var mı diye cv doldurmayasın. bu gibi işler seni aşar . öyle iki tanıtık. bir akp. onlar bilmez ama biz biliriz seni. biz olduğumuz müddetçe sen bu piyasade tutunamazsın . biz kimmiyiz.sen bizi tanıyorsun. biziz biz teknisyenler. hani senin arkadaşların. hani bizi kullanarak para kazanmaya çalışan biz.teknisyenler.
  • acaba zincirlikuyuya ilan astınız mı? kalkabilecek durumda olan var mı? bir sorarmısınız? malum orada internet yok.
  • Bakele nazaman?
  • iyi iyi piyasa canlansın kaç para veriyormuş. bilen var mı ? benim lisansımı canlandırabilirmiyiz. bir telefon numarası yazarmısın. kim ilgileniyorsa.
  • otorite boş otorite. arkadaşlar herkez duysun burdan sesleniyorum. benim bu arkadaşdan alacağım var.mahkemelik. paramı ver paramı ver paramı verrrrr. iş adamıymış. yuh... yuhhh sana. insan utanır. ayıptır ya ayıp

İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum ve Ankara’da teknik bakım hizmeti vermeye hazırlanan Skyjet, yetkili teknisyenler aradığını duyurdu.

İşadamı Mehmet Sait Yılmaz’a ait Skyjet, bakım ve eğitim hizmetleri vermek için kolları sıvadı. Atatürk Havalimanı genel havacılık apronunda kuruluş çalışmalarını sürdüren Skyjet, Airbus 320-321 ve Boeing 737 tipindeki uçaklara teknik bakım hizmeti verecek.

Kuruluş çalışmaları devam eden şirket, B1 ve B2 yetkisi bulunan teknisyenler aradığını duyurdu. Başvuruların info @skyjetim.com adresine mail atmaları istendi.

Skyjet’in İstanbul Atatürk Havalimanı dışında Sabiha Gökçen, Ankara, Antalya, İzmir ve Bodrum’da da teknik bakım faaliyeti vereceği belirtildi.

Skyjet teknisyen arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Davut ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar yuh diyorum !! Sizin içinizden biri için seviyesiz yorumlarınızı kınıyorum. Yarın aynı cesareti siz gösterebilirmisiniz merak ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyare ~ 8 yıl önce
Buraya yorum olsun diye aleyhte yazı yazanlar skyjetin ne iş yaptığını, nelerle iştigal ettiğini bilmeden yazıyor heralde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKYJET ~ 8 yıl önce
Buraya çıkan her paylaşımı eleştirmek, itibarsızlaştırmak, hakir görmek kendi hırsına yenik düşmüş, kimsenin yanında değer bulamamış kısıtlı bir sayıya aittir. Tabiki hepimiz kişisel ve kurumsal olumlu değerler kazandıracak eleştirilere açığız bundan memnun oluruz. Tekrar burada çıkan haberleri karalama adına doğru-yanlış, bilir-bilmez yazan şahısları kınıyorum. Sektörde hızlı büyüme ve nitelikli personel açığı giderek artış gösterirken kurumları karalamak yerine yapıcı-doğru eleştiriler, bulunduğunuz yer her neresiyse yapacağınız katma değerler,kin-öfke-intikam-hırs'ı bir kenara bırakıp daha güzel günlere azimle taşımayı diliyor saygılar sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKYJET ~ 8 yıl önce
SKYJET'in ödemiş olduğu toplam vergiyi ve 116 çalışanı bilmiyorsunda kasamızı nereden gördün? Siyasi desteğimiz olduğunu yazan arkadaşım, burada kuru kuru karalamak delikanlılık değil gel bizimle konuş soracağın bilmediğin bir konu varsa ve seviyeyi düşürme! SKYJET bir havacılık faaliyetleri yürüten firmadır iş yapmayacakmı? yaptığı işleri eleştiriyorsun. Son üç yıldır faaliyetleri apron dışında yürüten firma, kamuya ait hiç bir kurumla iş-sözleşme imzalamadı ve dışarıda faaliyet yürütürken bir çok insanı zan altında bırakmak burada sergilemeye çalıştığın imaja yakışmaz. Kendini piyasanın sahibiymiş gibi sanan arkadaşlarım ve teknisyen olduğunu söyleyen şahıslar; benim sizin gibi arkadaşım yok siz kendi dünyanızda kalın lütfen. Benim o kadar çok teknisyen arkadaşım ve destek veren insanlar var ki sizin varlığınız o klavyeden öte gidemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKYJET ~ 8 yıl önce
Burası hepimizin yakından takip ettiği bir haber portalı; Buraya beni kastederek yazılan yazıları esefle takip ediyorum kınıyorum. B1-B2 lisansımla 26 yıllık bir emeğim, post holder, Form-4, bakım müdürlüğü dahil yapmış, mevzuatların ve mesleğin korundan gelen birisine husumetin olsada bunları yazamazsınız.Karalama ve işi gücü olmayan klavye başında, ağzına alamayacakları pozisyondaki örneğin milli havayolu, özel havayolu, SHGM gibi kuruluşları bile itibarsızlaştırmaya çalışan şahıslar burada kendine yer bulabiliyor. Biri çıkmış paramı verrr yazmış, 20 gün çalışıp başka şehirde, başka bir kurumda işbaşı yapmış aradan bir yıl geçmiş SKYJET'te bir yıl çalıştım diye amatörce dava açıyor ve bir firma hariç tek davasıdır SKYJET'in araştırabilirsiniz.Bunu bile buraya taşımaktan kendi ayıbından utanmıyor. Alacağın varsa herşey çalışanın lehine buyur gel alabilirsin. Biri cebinde paran yok demiş;SKYJET 2015 iibarı ile 850.000 SGK primi(116 çalışan)ve 1.230.000 vergi ödedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurs var mı? ~ 8 yıl önce
arkadaşlar öyle demeyin. onun asistanı var. güzel mi gizel. kendi görüntüsü var. özel mi özel. basarsa parayı gider mi gider. malesef şansı yok. ha ha ha. çok güldüm ya . arkadaşlar boş boş kuru gürültü. ya biri böyle bişey yaptığı zaman gizli saklı olurdu eskiden. hani engelleme olabilir. birileri bana kıl olabilir. bu piyasada adın çıkacağına canın çıksın derler ya kimse duymazdı. ya madem sen kuracaksın neden davul zurnayla dellal çağırıyorsun. bu piyasa seni biliyor. kaç işde battığını biliyor. hangi işin ucundan tutduysan elinde kaldığını biliyor. teknisyenliğini de biliyor. boş tenekesin boş. iş adamıymış. ya biz tanıyoruz seni. kime ne parası vereceksin. sonra iş var mı diye cv doldurmayasın. bu gibi işler seni aşar . öyle iki tanıtık. bir akp. onlar bilmez ama biz biliriz seni. biz olduğumuz müddetçe sen bu piyasade tutunamazsın . biz kimmiyiz.sen bizi tanıyorsun. biziz biz teknisyenler. hani senin arkadaşların. hani bizi kullanarak para kazanmaya çalışan biz.teknisyenler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kilit ~ 8 yıl önce
acaba zincirlikuyuya ilan astınız mı? kalkabilecek durumda olan var mı? bir sorarmısınız? malum orada internet yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bakın ~ 8 yıl önce
Bakele nazaman?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 8 yıl önce
iyi iyi piyasa canlansın kaç para veriyormuş. bilen var mı ? benim lisansımı canlandırabilirmiyiz. bir telefon numarası yazarmısın. kim ilgileniyorsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
takım ~ 8 yıl önce
otorite boş otorite. arkadaşlar herkez duysun burdan sesleniyorum. benim bu arkadaşdan alacağım var.mahkemelik. paramı ver paramı ver paramı verrrrr. iş adamıymış. yuh... yuhhh sana. insan utanır. ayıptır ya ayıp

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000