13 Haziran 2011, Pazartesi 13:20:56

SKY'DAN KIZDIRACAK İLAN!

Antalya merkezli havayolu şirketi Sky Airlines, gazeteleri de süslemeye başladı.
  • Her ay 1 mil dollar bu hoşıuma getti pgs ile kimse boy ölçüşemez işte o kadar garii de gariii
  • Sikayetler Pegasus icin musteri sikayetlerinin neredeyse %80 e yakini Pegasus sikayeti. Bu kadar adam bosa sikayette bulunmamis yani. Parola paranla rezil ol cok tuttum.
  • Acentelrı bır dolasın hangı sırketle yolculuk yapan yolcular daha cok sıkayetcı dınleyınHavalımanına gıdın yolcular arasına karısın 2 ucus yapın bakalım dusuncelerınız ne olacak. Çamur atmak kolayHersey para degıldır kalıtelı hızmettır.kım bınerse bınsın ucaga hızmetın onemlıdır. Internet chk in, iş başvurusu, ılac ıceceksın su paralı acenteler 1 bılet satıcagız elımızden alınmak uzere heryer bılet satar olduBızım ıstedıgımız kısı sky da olsa bakın bakalım o zaman sky ı kım tutar Bız acentelere deger veren sorunlarımızı cozen telefon actıgımızda ırım kırım etmeyen her sorunumuza care bulan eskı acenta muduremız gelse onun yanında oluruz tam destek verırız nerde onun gıbıleri havacılıgı bılen kısıler kaldımı?
  • siz butun pgs yolcuları nızı sky a vermeye devam edin.. sky in her ay iç hatlardan zarari 1 milyon euro. doluluk oranları inanilmaz dusuk. dun aksamki izmir seferi bile iptal edildi. çabalarınız boşuna cidden pgs nin onunu kesmeniz şimdlik mumkun gorunmuyor. ama zaten size gerek thy ve shgm elinden geleni ardina koymuyor.
  • Pegasusta internet check in bile parali asil yuh ke yuh buna. Sistem kendisi otomatik bir B veya E koltugu atiyor yani orta sira ve bir de utanmadan para aliyor. Asil buna YUUUUUUHHHH
  • bir acente olarak tüm pgs yolcularımı sky a divert ettim :) yeter artık her binen pgs ye gelip bana şikayet ediyor sanki babamın uçağıymış gibi..TEBRİKLER SKY
  • 1. bir uçak günde 8 bacak ucuyorsa ılk ucusu gecıkme ıle baslamıssa bu dıger ucuslarıda etkıleyecektır 2. Iç hatlarda basarı ucagı pazarlama ıle ılglıdır . Acentalarla ıyı ılıskıler ıcınde olmak musterı memnunıyetı herseyden onemlıdır. Tarıfelı seferler charter dan daha onemlıdır. Adı ustunde tarıfeli saatı gunu emegı malıyetı profesyonellık bellı bunun ıcınde havacılıgı ıyı bılen bır ekıp gerektırır. Havalımanında kı operasyon , acentalar ıle olan calısmalar , chk ın desk dekı yolcu hızmetlerı , ucaktakı hosteslerın yolcuyu karsılamaları ucusta yolculara verılen hızmet kısacası havacılık bır zıncır ısıdır.
  • Bin Pegasusa paranla rezil ol, akli olan binmesi alternatifleri tercih edin gitsin. Cok begendim reklami, yuh diyen de kendine baksin cok memnunsa devam etsin ucan beygire...Bize ne.
  • evet mesale bir lira smsedir mesele ücretli ikramdır mesele ücretli koltuk seçimidir mesele dar koltuklardır mesele iş başvurularında ücret talep etmektir çok memnun olan devam eder
  • konu 1 tl sms lerde ise pegasusun 3 saati aşan rotarlarda bilet iadesini neden sölemiyorsunuz. PEGASUS un Uçak yaş ortalaması 2-3 Sky ın sanırım 16-17 .yani PEGASUS u Sky ile karşılaştıranlara ancak yuhhh yanii derim.
'Bazıları parasıyla rezil olur bazıları ise bizde vezir olur' diyen SKY Havayolları gazetede verdiği reklam ile adından söz ettireceğe benziyor.
 
Yüzde yüz Türk sermayeli olan Antalya merkezli özel havayolu şirketlerimizden olan SKY Havayolları, gazeteye verdiği reklamla tercih edilmesindeki püf noktaları ifade etmiş.
 
Koltuk aralarını genşleterek yolcuların konforunu ön planda tuttuğu ifade eden şirket, bunun yanı sıra gökyüzündeki ikramlarından Avrupa yılın en iyi charter havayolu şirketi seçilmesine kadar olan başarılarını da sayfalar taşımış.
 
İşte o reklam sayfası:


SKY'DAN KIZDIRACAK İLAN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Misafir ~ 13 yıl önce
Her ay 1 mil dollar bu hoşıuma getti pgs ile kimse boy ölçüşemez işte o kadar garii de gariii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sikayetler Pegasus icin musteri sikayetlerinin neredeyse %80 e yakini Pegasus sikayeti. Bu kadar adam bosa sikayette bulunmamis yani. Parola paranla rezil ol cok tuttum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Acentelrı bır dolasın hangı sırketle yolculuk yapan yolcular daha cok sıkayetcı dınleyınHavalımanına gıdın yolcular arasına karısın 2 ucus yapın bakalım dusuncelerınız ne olacak. Çamur atmak kolayHersey para degıldır kalıtelı hızmettır.kım bınerse bınsın ucaga hızmetın onemlıdır. Internet chk in, iş başvurusu, ılac ıceceksın su paralı acenteler 1 bılet satıcagız elımızden alınmak uzere heryer bılet satar olduBızım ıstedıgımız kısı sky da olsa bakın bakalım o zaman sky ı kım tutar Bız acentelere deger veren sorunlarımızı cozen telefon actıgımızda ırım kırım etmeyen her sorunumuza care bulan eskı acenta muduremız gelse onun yanında oluruz tam destek verırız nerde onun gıbıleri havacılıgı bılen kısıler kaldımı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
siz butun pgs yolcuları nızı sky a vermeye devam edin.. sky in her ay iç hatlardan zarari 1 milyon euro. doluluk oranları inanilmaz dusuk. dun aksamki izmir seferi bile iptal edildi. çabalarınız boşuna cidden pgs nin onunu kesmeniz şimdlik mumkun gorunmuyor. ama zaten size gerek thy ve shgm elinden geleni ardina koymuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasusta internet check in bile parali asil yuh ke yuh buna. Sistem kendisi otomatik bir B veya E koltugu atiyor yani orta sira ve bir de utanmadan para aliyor. Asil buna YUUUUUUHHHH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir acente olarak tüm pgs yolcularımı sky a divert ettim :) yeter artık her binen pgs ye gelip bana şikayet ediyor sanki babamın uçağıymış gibi..TEBRİKLER SKY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1. bir uçak günde 8 bacak ucuyorsa ılk ucusu gecıkme ıle baslamıssa bu dıger ucuslarıda etkıleyecektır 2. Iç hatlarda basarı ucagı pazarlama ıle ılglıdır . Acentalarla ıyı ılıskıler ıcınde olmak musterı memnunıyetı herseyden onemlıdır. Tarıfelı seferler charter dan daha onemlıdır. Adı ustunde tarıfeli saatı gunu emegı malıyetı profesyonellık bellı bunun ıcınde havacılıgı ıyı bılen bır ekıp gerektırır. Havalımanında kı operasyon , acentalar ıle olan calısmalar , chk ın desk dekı yolcu hızmetlerı , ucaktakı hosteslerın yolcuyu karsılamaları ucusta yolculara verılen hızmet kısacası havacılık bır zıncır ısıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bin Pegasusa paranla rezil ol, akli olan binmesi alternatifleri tercih edin gitsin. Cok begendim reklami, yuh diyen de kendine baksin cok memnunsa devam etsin ucan beygire...Bize ne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet mesale bir lira smsedir mesele ücretli ikramdır mesele ücretli koltuk seçimidir mesele dar koltuklardır mesele iş başvurularında ücret talep etmektir çok memnun olan devam eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
konu 1 tl sms lerde ise pegasusun 3 saati aşan rotarlarda bilet iadesini neden sölemiyorsunuz. PEGASUS un Uçak yaş ortalaması 2-3 Sky ın sanırım 16-17 .yani PEGASUS u Sky ile karşılaştıranlara ancak yuhhh yanii derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000