12 Kasım 2012, Pazartesi 10:07:14

SKY'DA İKİ UÇAK FİLODAN ÇIKTI

Antalya merkezli SKY Havayolları, kış sezonuna girilirken filosundaki iki Airbus 320 tipi uçağı gönderdi. Böylelikle SKY Havayolları filosundaki uçak sayısı 11’e indi.
  • Kardesim kimsenin umrunda degil...Haala müdürler aylıgı 600 € olan lüks arabalara binsinler aylık ödemesinler...Kurban olduğum ALLAH ım kimsenin hakkını kimsede koymaz...Bu arada Ocak maaşı da ödenmedi....
  • Yazık olmuş,böyle bir şirket bu duruma düşsün. Tabiiki düşer,Sky havayolları patronları atıp,tutacağına,işlerine baksınlar.Krediyle maaş ödeyecekmiş , daha sonrasında neyle ödeyecek acaba ? o kadar insan kış sezonunda işsiz kaldı.Hem 3 ay maaş verme birde işten çıkart tazminat ödeme ohh bee ne güzel iş bu böyle, o işten çıkardığı garibanların maaşı ile kar yapacağını zannediyor.
  • sky havayolları iç hatlara girmesinden dolayı çok büyük zarar etti. şimdi bu zararların sıkıntısını yaşıyor. bunca zamandır maaş ödenmemesi bir yana,personele somut bir açıklama bile yapılmaması çok üzücü. yönetim bu insanları nasıl motive edip güven verebilir artık.. herkes moralman çökmüş durumda.
  • Cuma günü itibaren Kayı Grup ve şirketleri Merkez Bankası kara listesine girmiştir. Yaklaşık 60 adet çekten hepsi karşılıksız çıkmasından ötürü bankalar tarafından ihbar çekilmiş; Merkez bankasına bildirilmiş ve şirket 26-30 Kasım arası ödeme tahüt etmiş. Kısacası gelecek hafta maaş yatar mı yatmaz mı bilinmez ama buralara yazıp keserim, bicerim diyenler, bekliyorum ne yapacaklarını dört gözle... Bakalım uçaklar kalkar mı kalmak mı? Benim görüşümü sorarsanız kalkar hemde hiç gecikmemiz. Bu şirketten de kimse gitmez. Herkese hayırlısı olsun.
  • Acaba Yönetim 2013 sezonunda ucuracak pilot bulamiyacaginin farkindami?
  • tekke de corbayı yapacak ne malzeme ne de kazan var artık dusunun gerısını neyı beklıyosunuz?
  • kopbit ayın 27 verilen sözü bekliyor.eger o söz gercekleşmezse gidiyoruz diyiyorlar.
  • arkadaslar içeride konusulan dedikodular ARALIK ayındada maas yatma olayı %10 ihtimal
  • Eğer bir gemi batıyorsa o gemiyi ilk olarak fareler terk eder. Bu bir varoluş mücadelesi ve hepimiz bu mücadelenin içerisindeyiz. Bize düşen fareler gibi kaçmak mı yoksa gemiyi kurtarmak için çaba sarfetmek mi? Zaten gemiyi en son kaptan terk edeceği için merak etmeyin çabanın sonunda da boğulursa kaptan boğulur. Kendine ve kariyerine güvenen her kim olursa olsun ekmeğini taştan çıkarır. Bugün dünya devi dediğimiz markalar bile 5 biner 10 biner işçi çıkartıyorlar. 100'lerce kişinin çalıştığı bir firmanın kapanması demek bir anda çok ciddi bir işsizler ordusu anlamına gelirki bunu kimse istemez. Turizm sektöründe her daim olan bir şey bu. Çoğu insan bunu kabul edip bu sektörde yer alıyor. Eminim SKY'da kısa zamanda bu zor günleri atlatacaktır.
  • Guzel gunler goreceksiniz, gunesli gunler..

Avrupa’nın üst üste iki kez en iyi charter havayolu şirketi seçilen SKY Airlines, filosundan iki uçağı çıkardı. TC-SKJ ve TC-SKK kuyruk tescilli Airbus 320 tipi uçakları Air Castle firmasına iade edildi.

İki uçağın filodan çıkarılmasıyla filodaki uçak sayısı 11’e indi. Halen SKY Havayolları filosunda bir A320, 1 A321, 4 Boeing 737-400, 3 Boeing 737-800 ve 2 de Boeing 737-900 tipi uçak bulunuyor. SKY Havayolları’nın Almanya’da kurduğu SKY Germania şirketinin filosunda ise iki adet Boeing 737-800 tipi uçak yer alıyor.

MAAŞ SIKINTISI

Öte yandan SKY Havayolları’nda bir süredir maaşlarda yaşanan gecikme personel arasında huzursuzluk yarattı. Airporthaber’e mesaj gönderen bazı SKY Havayolları çalışanları, iki aylık ödenmeyen maaşlar dolayısıyla sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

©AirportHaber.com ÖZEL

SKY'DA İKİ UÇAK FİLODAN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

işten ayrılan ~ 11 yıl önce
Kardesim kimsenin umrunda degil...Haala müdürler aylıgı 600 € olan lüks arabalara binsinler aylık ödemesinler...Kurban olduğum ALLAH ım kimsenin hakkını kimsede koymaz...Bu arada Ocak maaşı da ödenmedi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yazık olmuş,böyle bir şirket bu duruma düşsün. Tabiiki düşer,Sky havayolları patronları atıp,tutacağına,işlerine baksınlar.Krediyle maaş ödeyecekmiş , daha sonrasında neyle ödeyecek acaba ? o kadar insan kış sezonunda işsiz kaldı.Hem 3 ay maaş verme birde işten çıkart tazminat ödeme ohh bee ne güzel iş bu böyle, o işten çıkardığı garibanların maaşı ile kar yapacağını zannediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarafsız ~ 11 yıl önce
sky havayolları iç hatlara girmesinden dolayı çok büyük zarar etti. şimdi bu zararların sıkıntısını yaşıyor. bunca zamandır maaş ödenmemesi bir yana,personele somut bir açıklama bile yapılmaması çok üzücü. yönetim bu insanları nasıl motive edip güven verebilir artık.. herkes moralman çökmüş durumda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BELKİ BİRGÜN ~ 11 yıl önce
bu şirketin üç patronu var üçününde toplam aile sayısı 10 kişi bu sektörden çekilseler gayet çocuklarının ve kendilerinin hayatını düzenini saylayacak imkanı var şimdi soruyorum çalışan kesime ortalama çalışan personel sayısı 500 olsa bu şirkettenden ekmek götüren çocugu olmasada bile 1000 eder çocugu varsa bir çocugu olan etti 1500 2 çocugu olan etti 2000 aile bu 2000 bin kişinin aylık 200 ytl gideri olsa hesap ortada şimdi soruyorum arkadaşlar bu şirketin aile toplam sayısı 10 kişiydi siz olsanız neyin hesabını yapardınız 10 kişilik bir aileninmi yoksa 2000 bin kişilik bir ailenin,mi evet sıkıntı hepimizin herşey gerçekten bukadar basitse gidene yolu açık bekleyene yolumuz açık unutmayın güneş doğmadan batar ama KAYITUR SKY BATMAZ
Duyduk Duymadık Demeyin !!! ~ 11 yıl önce
Cuma günü itibaren Kayı Grup ve şirketleri Merkez Bankası kara listesine girmiştir. Yaklaşık 60 adet çekten hepsi karşılıksız çıkmasından ötürü bankalar tarafından ihbar çekilmiş; Merkez bankasına bildirilmiş ve şirket 26-30 Kasım arası ödeme tahüt etmiş. Kısacası gelecek hafta maaş yatar mı yatmaz mı bilinmez ama buralara yazıp keserim, bicerim diyenler, bekliyorum ne yapacaklarını dört gözle... Bakalım uçaklar kalkar mı kalmak mı? Benim görüşümü sorarsanız kalkar hemde hiç gecikmemiz. Bu şirketten de kimse gitmez. Herkese hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
durum cok ciddi dediginiz dogru ise bircok insan için yıkım olur; degilse cok buyuk bir iftira olur.
bir pilot ~ 11 yıl önce
Acaba Yönetim 2013 sezonunda ucuracak pilot bulamiyacaginin farkindami?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
5 uçak için her zaman pilot bulunur.
Bir pilot ~ 11 yıl önce
Elinizde ucuracak 5 ucaginiz kalirsa pilotuda bulursunuz
vay anam vayyy ~ 11 yıl önce
tekke de corbayı yapacak ne malzeme ne de kazan var artık dusunun gerısını neyı beklıyosunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beklenen son ~ 11 yıl önce
kopbit ayın 27 verilen sözü bekliyor.eger o söz gercekleşmezse gidiyoruz diyiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekleyen ~ 11 yıl önce
ayın 27 sinde diye bir söz verilmedi. 20 iş günü dendi. Bu durumda Aralık 10 gibi odenebilir. Biraz bekleyin. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
OHAAA ~ 11 yıl önce
ARALIK 10 MU ÇOCUKLARIMIZA SÖYLERİZ O ZAMANA KADAR AÇLIK GREVİNDE DİRENMELERİNİ İSTERİZ.BUNE YA ŞAKA MI BU BİRDE TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇER FELAN SEN ÇOCUĞUNU AÇMI BIRAKIYORSUN YADA EVDE ELEKTİRİĞİNMİ KESİK... AYIP ALLAHTAN KORKMAYAN KULDANDA UTANMAZMIŞ
bekleyen ~ 11 yıl önce
Salı günü maaş ödeneceğine inanan var mı? Durum belli değil. Net bir açıklama yapılamıyor çünkü kimse bilmiyor. 3 ay sabrettiniz, biraz daha bekleyin.
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
ne yazikki ayın 27 si bugun maas yok.
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
aralıkta maas yok arkadaslar ödenecek olsa yetki makamlar açıklama yaparlardı. ıcerdeki yetkililer inkar etmiyor 5 inde maas beklemeyın!!!
vay halımıze ~ 11 yıl önce
arkadaslar içeride konusulan dedikodular ARALIK ayındada maas yatma olayı %10 ihtimal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 11 yıl önce
Eğer bir gemi batıyorsa o gemiyi ilk olarak fareler terk eder. Bu bir varoluş mücadelesi ve hepimiz bu mücadelenin içerisindeyiz. Bize düşen fareler gibi kaçmak mı yoksa gemiyi kurtarmak için çaba sarfetmek mi? Zaten gemiyi en son kaptan terk edeceği için merak etmeyin çabanın sonunda da boğulursa kaptan boğulur. Kendine ve kariyerine güvenen her kim olursa olsun ekmeğini taştan çıkarır. Bugün dünya devi dediğimiz markalar bile 5 biner 10 biner işçi çıkartıyorlar. 100'lerce kişinin çalıştığı bir firmanın kapanması demek bir anda çok ciddi bir işsizler ordusu anlamına gelirki bunu kimse istemez. Turizm sektöründe her daim olan bir şey bu. Çoğu insan bunu kabul edip bu sektörde yer alıyor. Eminim SKY'da kısa zamanda bu zor günleri atlatacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ictin sen ~ 11 yıl önce
Sen ne ictin "bir dost" .. Biz de aynisindan icelim... 1 yil oldu 1 yil .. Zamaninda yatmayan maaslar , odenmeyen maaslar ... Hani ornek vermissin ya O dunya devi markalari , onlar calisanlarini cikarirken tazminatlarini oduyorlar , icerde kalan borclari kapatarak cikariyorlar personelini ... Sky ne yapiyor , begenmeyen ceksin gitsin diyor , "borcu yoktur seneti" imzalatmaya calisiyor , dalga gecer gibi BİN tl odeyip kurtulmaya calisiyor ... KABİN MEMURLARİNA 2 aydir maas odemiyordu , simdi bir de ucretsiz izne cikardilar bir dost ... Hic degilse pilotlarina 1000 tl cik bahşetti iki ayda ...
tekke ~ 11 yıl önce
Türkiye'de kriz yaşayan başka şirket var mı? Onur, Atlas, Corendon, Pegasus hepsi büyümeye çalışıyor. Sky kaç senedir bir türlü toparlanamadı. Bu sene yaşadığı kriz hepsinden büyük. Herkes bir umut işini yapıyor. SKT'da filodan ayrılıyor. İnsanlara zaten gidin diyordunuz, merak ediyorum ne değişti? Ne zaman maaş ödeneceği belli değil. Kredi bekleniyormuş. Anladık ama yazın o kadar uçuldu. Nereye gitti bu paralar? Gidenler keyfinden mi gidiyor? herkesin bir ödemesi var, gideri var. Şaka gibi 3 aydır maaş ödenmiyor. İnsanlar her gün kara kara düşünürken bari yorum yazmayın.
beyler bayanlar ~ 11 yıl önce
Guzel gunler goreceksiniz, gunesli gunler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 11 yıl önce
kış geldi, güneş falan kalmadı..
güzel günler ~ 11 yıl önce
bu aybaşıda maaş yokkk
bir pilot ~ 11 yıl önce
bu ayda maaslar yan yatar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000