02 Eylül 2010, Perşembe 16:58:08

SKY’DAN YENİ ANLAŞMA

Turkuaz Hayolları Alman tur operatörü TUI ile sözleşmesini iptal etti. Alman operatörün yeni taşıyıcısı SKY Havayolları oldu.
  • Turkuaz gider belki,Hidayet beyefendi de yerini başkasına terk eder hatta belki şu anda bunun hesabını bile yapıyor olabilir ama kendileri de uçucu olan başkanlar,müdürler yaw hay allah acaba mı,bende zaten uçmak istemiyorum amaann çalışanın hakkını korusam ne olur onur,gurur yalan,bunlarda alışkın susmaya,paramı versinde 2 ay sonra versin diyerek, utanmadan otururlar, kimlerin arasından geldiklerini unuturlar..
  • Yalnız bırakan TUI degil Turkuaz buna dikkat etmeniz gerekiyor...
  • sanirim Turkuaz bir panige kapildi gidiyor, simdi de ic hatlara can simidi misali sariliyor.
  • SKY her sene giderek charter kısmını kuvvetlendiriyor. Listesine büyük operatörleri eklemeye devam ediyor. Tebrik ediyorum ve umarım aynı başarıyı iç hatlarda da gösterirler. Bu arada Pegasus un da senelerdir çalıştığı büyük bir operatör SKY a geçecek seneye.
  • ŞUNU DESENİZE:TURKUAZ DA GİDİCİ.
  • Yakında Pegasus'un charter müşterilerinin de hepsini Sky alacak. Bilin bakalım neden?
  • İki hafta önce yaz ortasında Öger Turkuaz'ı bıraktı, şimdi de TUİ.Haziran ortalarında da iki uçağını uçuran İngiliz tur operatörü batmıştı. Sırada kim var? Galiba geride bir tek genç patron Hidayet kaldı, muhtemelen o da iki aya kadar "ben sıkıldım,daha fazla oynamayacağım" der ve gider. PEKİ BU DURUMDA TURKUAZ NEREYE GİDECEK???

İç hat taşımacılığına başlayacak olan Turkuaz Havayolları ile Alman tur operatörü TUİ’nin anlaşması sona erdi.

Turkuaz Havayolları, bir süredir Alman TUI’nin yolcularını taşıyordu.

Turkuaz ile anlaşması sona eren TUI’nin yeni taşıyıcısı ise SKY Havayolları oldu. Antalya merkezli SKY, TUI’nin bütün yolcularını taşıyacak.

17 uçağı bulunan SKY Havayolları, birkaç ay içinde iç hatlarda tarifeli seferlere başlamayı planlıyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

SKY’DAN YENİ ANLAŞMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Turkuaz gider belki,Hidayet beyefendi de yerini başkasına terk eder hatta belki şu anda bunun hesabını bile yapıyor olabilir ama kendileri de uçucu olan başkanlar,müdürler yaw hay allah acaba mı,bende zaten uçmak istemiyorum amaann çalışanın hakkını korusam ne olur onur,gurur yalan,bunlarda alışkın susmaya,paramı versinde 2 ay sonra versin diyerek, utanmadan otururlar, kimlerin arasından geldiklerini unuturlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yalnız bırakan TUI degil Turkuaz buna dikkat etmeniz gerekiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanirim Turkuaz bir panige kapildi gidiyor, simdi de ic hatlara can simidi misali sariliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SKY her sene giderek charter kısmını kuvvetlendiriyor. Listesine büyük operatörleri eklemeye devam ediyor. Tebrik ediyorum ve umarım aynı başarıyı iç hatlarda da gösterirler. Bu arada Pegasus un da senelerdir çalıştığı büyük bir operatör SKY a geçecek seneye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ŞUNU DESENİZE:TURKUAZ DA GİDİCİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yakında Pegasus'un charter müşterilerinin de hepsini Sky alacak. Bilin bakalım neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İki hafta önce yaz ortasında Öger Turkuaz'ı bıraktı, şimdi de TUİ.Haziran ortalarında da iki uçağını uçuran İngiliz tur operatörü batmıştı. Sırada kim var? Galiba geride bir tek genç patron Hidayet kaldı, muhtemelen o da iki aya kadar "ben sıkıldım,daha fazla oynamayacağım" der ve gider. PEKİ BU DURUMDA TURKUAZ NEREYE GİDECEK???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000