26 Temmuz 2008, Cumartesi 10:26:00

SKY yeni uçağını filoya kattı

Antalya merkezli operasyonlarını yürüten SKY Havayolları, sipariş verdiği uçakların üçüncüsünü de filoya kattı. SKY Havayolları, TC-SKK kuyruk tescilli uçağın filoya dahil edilmesiyle 9 uçağa ulaştı.
  • sky havayolları artık içhat seferlerinede başlamalı . hemde en kısa sürede.
  • Ülkemizdeki en büyük havayolu da dahil olmak üzere tüm havayolları kullanılmış uçak alıyor ve kullanıyor biliyorsunuz ki, Ucuz hizmetler vermeye çalışan havayolları da elbette ki operasyon maliyetlerini düşürmeye çalışacaklardır.Bu konuda bakılması gereken tek şey güvenliktir.Onun dışında koltuğunda yada ikramında lüks arayanlarn tercih edeceği class elbette bellidir.EEE malumunuzdur ki en ucuz fiyata en lüks uçmak hepimizin hayalidir ancak hayaldir. Saygılar...
  • Hepimiz biliyoruz, bir uçağın yaşı değil, bakımı önemli. İs ter 18 ay, ister 18 yıllık olsun. Bakımı zamanında ve düzgün yapıldığı sürece bence hiçbir sakıncası yok. Hayırlı uğurlu olsun diyelim, Allah daha iyisini versin.
  • Havacilara yakisan yorumlarin yapin lutfen, kiskanclik icerikli yorumlarin ne milletimize, dinimize, ulkemize ve Turk sivil havaciligina faydasi ve artisi yoktur. Lutfen.
  • SKY ın Ucuzcu mantıgı burada da kendini gosteriyor. ucuz olacak diye nerde eski ucaklar varsa onları topluyor. ucuz diye iş bilmeyen ama isini bilen insanlarla calısıyor. nereye kadar gider böyle izleyip görecegiz
  • Kardes, internet'te bir arastir bakalim Registration numarasini, bakalim ne zaman ilk uçusunu yapmis bu uçak. Keske bu sadece saka olupta, ucak 2 yasinda olmus olsaydi daha çok sevinirdik türk havacilik adina ama maalesef öyle degil$.
  • 320 lerin ilk üretim başlangış tarihi 1988'dir (320-100). 1989 ve 1990'da 320-200 versiyonlar piyasaya çıkmıştır. istersen gül istersen ağla.
  • 18 yasinda A320 mi ? Guldurme beni....
  • SKY'ın uçakları çok eski. Bu uçak da 18 yaşındaymış.Bu tip uçaklarla nasıl yurtiçi uçacaklar anlamadım.
  • Hayırlı olsun Tahir Bey.yolunuz açık olsun

Ne yakıt krizi ne uçak bulmakta yaşanan sıkıntılar... Havacılık sektöründe güncelliğini koruyan global iki sorun da SKY Havayolları’nı hedefinden uzaklaştırmadı.

Son birkaç ay içinde üç yeni uçağı filosuna dahil eden SKY Havayolları, büyümeye devam ediyor. Daha önce 6 adet Boeing uçağı bulunan şirket, kısa süre önce bir adet Airbus 321 ve bir adet de Airbus 320 tipi uçak almıştı.

Şirket şimdi de TC-SKK kuyruk tescilli Airbus 320 tipi uçağı filosuna kattı. Test uçuşlarını tamamlayan Airbus 320 tipi 'Side' ismi verilen uçak İngiltere’de sarı renklere boyandı. Birkaç gün içinde Türkiye’ye gelmesi planlanan uçağın filoya dahil olmasıyla uçak sayısını 9’a çıkaracak olan şirket büyüme hedefinden de krizlere rağmen şaşmamış olacak.

SKY Havayolları’nın yakın zamanda iç hatlarda tarifeli seferlere başlayacağı, filosundaki uçak sayısını da şimdiden artırdığı kulislerde sıkça konuşuluyor.

SKY Havayolları’nın filosunda 5 adet Boeing 737-400, bir adet 737-800, iki adet Airbus 320 ve bir adet de Airbus 321 tipi uçak bulunuyor.

 sky

©AirportHaber.com

SKY yeni uçağını filoya kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

aytnumberone ~ 16 yıl önce
sky havayolları artık içhat seferlerinede başlamalı . hemde en kısa sürede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKYVA ~ 16 yıl önce
Ülkemizdeki en büyük havayolu da dahil olmak üzere tüm havayolları kullanılmış uçak alıyor ve kullanıyor biliyorsunuz ki, Ucuz hizmetler vermeye çalışan havayolları da elbette ki operasyon maliyetlerini düşürmeye çalışacaklardır.Bu konuda bakılması gereken tek şey güvenliktir.Onun dışında koltuğunda yada ikramında lüks arayanlarn tercih edeceği class elbette bellidir.EEE malumunuzdur ki en ucuz fiyata en lüks uçmak hepimizin hayalidir ancak hayaldir. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 16 yıl önce
Hepimiz biliyoruz, bir uçağın yaşı değil, bakımı önemli. İs ter 18 ay, ister 18 yıllık olsun. Bakımı zamanında ve düzgün yapıldığı sürece bence hiçbir sakıncası yok. Hayırlı uğurlu olsun diyelim, Allah daha iyisini versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKYTURK ~ 16 yıl önce
Havacilara yakisan yorumlarin yapin lutfen, kiskanclik icerikli yorumlarin ne milletimize, dinimize, ulkemize ve Turk sivil havaciligina faydasi ve artisi yoktur. Lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airbus ~ 16 yıl önce
SKY ın Ucuzcu mantıgı burada da kendini gosteriyor. ucuz olacak diye nerde eski ucaklar varsa onları topluyor. ucuz diye iş bilmeyen ama isini bilen insanlarla calısıyor. nereye kadar gider böyle izleyip görecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jetsetpilot ~ 16 yıl önce
Kardes, internet'te bir arastir bakalim Registration numarasini, bakalim ne zaman ilk uçusunu yapmis bu uçak. Keske bu sadece saka olupta, ucak 2 yasinda olmus olsaydi daha çok sevinirdik türk havacilik adina ama maalesef öyle degil$.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
treks ~ 16 yıl önce
320 lerin ilk üretim başlangış tarihi 1988'dir (320-100). 1989 ve 1990'da 320-200 versiyonlar piyasaya çıkmıştır. istersen gül istersen ağla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a320 ~ 16 yıl önce
18 yasinda A320 mi ? Guldurme beni....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 16 yıl önce
SKY'ın uçakları çok eski. Bu uçak da 18 yaşındaymış.Bu tip uçaklarla nasıl yurtiçi uçacaklar anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airman ~ 16 yıl önce
Hayırlı olsun Tahir Bey.yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000