01 Mart 2011, Salı 16:02:57

SKY, YENİ PİLOTLARINA 'MERHABA' DEDİ

Uzun yıllar Türk Silahlı Kuvvetler’inde görev yaptıktan sonra profesyonel hayatlarına Sky Havayolları’nda devam etmek için Sky Trto’ya başlayan ve yoğun eğitim süreci sonrası B737 – 300 / 900 uçaklarında tip ve line eğitimlerini başarıyla tamamlayan 16 pilot Sky Havayolları ailesine katıldı.
  • şu kahramanlara bakın. kurumsallığa ve profesyonelliğe atılan adımlardan ve de iç hatlara başlamasından dolayı SKY HAVAYOLLARINA başarılar dilerim.
  • arkadaşlarım. bu asker pilotlar antalya da yaşamayı tercih ettikleri için ve antalya da ki en kaliteli, en düzgün, ve profesyonel olduğu için sky havayollarında işe girmeyi tercih etmişlerdir. istanbulda yaşamayı tercih edenlerde çoğunluğu thy olmak üzere oradaki kaliteli şirketlere girmeyi tercih etmişlerdir. bu arkadaşların yolları ve telefonları thy tarafından çok aşındırılmıştır emin olun. ancak sizler uçuşlar esnasında da dile getirdiğiniz gibi alsalar thy ye girmeye dünden razısınız. ama çağrılmıyor ve alınmıyorsunuz. unutmayın thy nı thy yapan yüzde 95 oranıyla askeri pilotlarıdır. ama sizler iş bulamadığınız için bazı şirketlerin iyi niyetiyle idame ediliyorsunuz. hv. kuv. senede 200 pilot mezun etse hava alanlarına bile giremessini
  • FOTOĞRAFTAKİ PİLOT ABİLERİNİZ BİR YERDEN KAÇMIŞ, BİRİLERİNİ YARI YOLDA BIRAKMIŞ DEĞİLLER. SİZLERDE YİNE BİLGİ EKSİKLİĞİ VAR. BU SAVAŞ PİLOTU ABİLERİNİZ EMEKLİ OLMUŞLAR. BU DEVLETTEN EMEKLİ MAAŞI ALMAYI HAK ETMİŞ PİLOTLAR. SİZLER DAHA ASKERLİĞİNİZİ YAPTINIZMI BİLİNMEZ , KAÇ GÜNLÜK PRİMLERİNİZ ÖDENDİ BİLİNMEZ AMA BU ABİLERİNİZ 1. YADA 2. DERECEDEN EMEKLİ OLMUŞ PİLOTLAR.O YÜZDEN SÖZLERİNİZE DİKKAT EDİN. HELE ASKERİĞİNİ BİLE YAPMAMIŞ OLAN VARSA AĞZINI BİLE AÇMASIN. BU ABİLERİNİZLE VATAN MİLLET OLAYINA GİRMEYE CÜRRET BİLE ETMESİN. SİZ DONLARINIZI GİYMEYİ BİLMESKEN BU ABİLERİNİZ SADECE FOTOĞRAFINI GÖREBİLDİĞİNİZ UÇAKLARLA BOMBALAMAYA GİDİP DOG FİGHT YAPIYORLARDI. AĞIZLARINIZI AÇMAYIN. ALABİLİRSENİZ TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIN. TERBİYESİZLİK YAPMAY
  • bende sivil uçuş okulundan mezun oldum. asker abilerime haksızlık yapmayın. konuşanların line da ayrılan sivil arkadaşlarımın olduğunu biliyorum. acısını onlardan çıkarmayın. sizin yerinize alınan yabancı pilotlardan çıkarın. ne öğrendiysem asker emeklisi kaptanlarımdan öğrendim. ne zaman ne yapacağını bilen en zor anda bile verilebilecek en doğru kararı veren onlar. yabancı pilotlar bişey olunce melun melun bize bakıyorlar.haksızlık yapmayalım. uçuş okulunda hiç bir şey öğrenmediğimizi hepimiz biliyoruz. sadece paralarımız alındı. zaten bu asker emeklisi abilerimiz muhtemelen bizler kaptan olurken bize hocalık yapacaklar. dediğiniz herşey şuanki kıymetli asker hocalarımızıda incitiyor. iş bulamayan arkadaşlarım az çalışan arkadaşlarım.
  • işte milli duruş, milli güç. yerli malı. yerli girişimci, yerli yatırımcı, yanlarında yerli milli savaş pilotları. hepsi de bir süre önce ayrı yerlerde bu ülke için çalışmış, emek harcamış geleceğe ve bu ülkeye katkılar yapmış. şimdi güç birliği yapmışlar, aynı yolda yine bu ülkeye türkiyeye katkı yapmak için bir aradalar. hepside sıfırdan başlamış. fotoğraftaki hepsi 20 sene çalışmış, tırnaklarıyla kazmış ve bu duruşla bu pozu vermiş. hepsi asil, hepsi gururlu, hepsinin alnı açık ve dik. tebrikler sky.hayırlı olsun sky. çekemeyenleri çatlatmaya devam ediyorsunuz. hakkınızdaki asılsız dedikodu yapanlar bilepişman. kendi şirketlerinin dedikodusunu yapıyorlar . adınızı bilmeyen kalmadı. daha iyi günlere, ülkemiz için emniyetli uçuşlar.
  • para vererek pilot olunmaz arkadaslar anlayamadiginiz bu.aranizda hic gariban cocuguda yok her ne isse.para nerde siz oradasiniz.biz bu ise baslarken para icin baslamadik.terorist pesindede para icin kosmadik.bizi bilen bilir. Kobra Pilotu
  • SKY HAVAYOLLARINA YENİ PİLOTLARIYLA HAYIRLI OLSUN. KALİTELERİ DAHA DA ARTTI, TEMELLERİNİ DAHA DA SAĞLAMLAŞTIRDI. İÇ HATLARA BAŞLAMASINDAN DOLAYI DA SKY ' I KUTLARIM. BÜYÜK YATIRIM, BÜYÜK ATILIM. ANLAŞILIYORKİ SKY ARTIK BÜYÜK VE PROFESYONEL OYNUYOR. PİYASADAN DİĞER HAVAYOLLARININ ALMAYI BAŞARAMADIĞI EMEKLİ OLAN F-16 SAVAŞ PİLOTLARINI HEMDE YOLCULARINI KAPMAYA BAŞLADINIZ. FAZLA OLMAYA BAŞLADIĞINIZIN HERKES FARKINDA. HAYIRLI KAZASIZ BELASIZ HUZURLU VE KAZANÇLI UÇUŞLAR DİLERİM. MİLLİ BİR ŞİRKET OLMANIZDAN VE MİLLİ SERVETE KATKILARINIZDAN DOLAYI TÜM SKY CAMİASINI KUTLARIM. HELAL OLSUN SİZE SKY. DİER ŞİRKETLERDE ARTIK SİZİ ÖRNEK ALSIN. DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ.
  • Senin o süt bebeleri dediğin, özel havacılık akademilerinde eğitim almış ve almakta olanların, bu işe (havacılık) başlamadan önce kazanmakta oldukları alınteri paraların vergileriyle uçtun jetlerde ey Aslan kuzusu. Askerde iken yaptığın o uçuşların parasıda bu milletin cebinden çıktı kuzu kuzu.. Sen daha oraya başvurdugunda daha dünki lise talebesi çağındayken, anadan doğma pilot değildin. Bizlerin paralarıyla pilot oldun, şimdi gelmiş yok süt kuzusu yok vs ile had ve sınırını aşıyorsun.Bende uçuş eğitimi almaktayım özel bir kurumda. Senin zihniyetinde olanlar zamanla azalacak ve sivil havacılık sivil zihniyete ait olacaktır merakme etmeyesin saat bunun için işliyor.
  • bu torpilli kullar hakkınızı yiyorlar ama neticelerinide görüyoruz..üzülmeyin
  • yapmayın arkadaşlar bu şans işi bende hava harp okuluna gidecektim ama ailem izin vermedi sonrada uçuş okulunda başladım onlara haksızlık etmeyin bize de inşallah iş olur onlarada onlar ses hızını aşmış kişiler biz bunuasla yapamayacağız ama her tarafın artı ve eksileri olabilir kısmet bu iş bölünmeyelim.. asıl yabancı pilotların ne işi var bu ülkede ben onu anlamıyorum..
Bugüne kadar toplam 9 eğitim grubunu mezun eden Sky Trto bundan sonra da Türk Sivil Havacılığı için yeni pilotlara tip eğitimi vermeye devam ediyor.

Kayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü'nün de katılımı ile gerçekleşen Sky Trto diploma töreninde Görgülü, Sky Airlines ailesine katılan yeni pilotları tek tek kutlayarak mezuniyet diplomalarını takdim etti.

Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü ise eğitimde emeği geçen başta Uçuş İşletme Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı Aydan Mungan olmak üzere, Eğitim Müdürü Birgün Aydın, Uçuş Emniyet Müdürü Galip Yılmaz ve tüm Sky Airlines ailesine teşekkürlerini sundu.

Tahir Görgülü “Sivil havacılık, rekabet ve mücadelenin en üst seviyelerde yaşandığı sektörlerden birisi. Yetişmiş pilot açıkları da sektördeki tüm firmaları zorlamakta. Bu açığı kapatabilmek ve sektöre destek olabilmek amacı ile Türk Silahlı Kuvvetler mensubu 16 pilotu başarıyla mezun etmiştir.” dedi.

Tören, Sky Trto 9.mezun grubunu oluşturan pilotlar ve eşlerinin katılımı ile geleneksel Sky aile atmosferinde gerçekleşti.
SKY, YENİ PİLOTLARINA 'MERHABA' DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (118)

Misafir ~ 13 yıl önce
şu kahramanlara bakın. kurumsallığa ve profesyonelliğe atılan adımlardan ve de iç hatlara başlamasından dolayı SKY HAVAYOLLARINA başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlarım. bu asker pilotlar antalya da yaşamayı tercih ettikleri için ve antalya da ki en kaliteli, en düzgün, ve profesyonel olduğu için sky havayollarında işe girmeyi tercih etmişlerdir. istanbulda yaşamayı tercih edenlerde çoğunluğu thy olmak üzere oradaki kaliteli şirketlere girmeyi tercih etmişlerdir. bu arkadaşların yolları ve telefonları thy tarafından çok aşındırılmıştır emin olun. ancak sizler uçuşlar esnasında da dile getirdiğiniz gibi alsalar thy ye girmeye dünden razısınız. ama çağrılmıyor ve alınmıyorsunuz. unutmayın thy nı thy yapan yüzde 95 oranıyla askeri pilotlarıdır. ama sizler iş bulamadığınız için bazı şirketlerin iyi niyetiyle idame ediliyorsunuz. hv. kuv. senede 200 pilot mezun etse hava alanlarına bile giremessini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
FOTOĞRAFTAKİ PİLOT ABİLERİNİZ BİR YERDEN KAÇMIŞ, BİRİLERİNİ YARI YOLDA BIRAKMIŞ DEĞİLLER. SİZLERDE YİNE BİLGİ EKSİKLİĞİ VAR. BU SAVAŞ PİLOTU ABİLERİNİZ EMEKLİ OLMUŞLAR. BU DEVLETTEN EMEKLİ MAAŞI ALMAYI HAK ETMİŞ PİLOTLAR. SİZLER DAHA ASKERLİĞİNİZİ YAPTINIZMI BİLİNMEZ , KAÇ GÜNLÜK PRİMLERİNİZ ÖDENDİ BİLİNMEZ AMA BU ABİLERİNİZ 1. YADA 2. DERECEDEN EMEKLİ OLMUŞ PİLOTLAR.O YÜZDEN SÖZLERİNİZE DİKKAT EDİN. HELE ASKERİĞİNİ BİLE YAPMAMIŞ OLAN VARSA AĞZINI BİLE AÇMASIN. BU ABİLERİNİZLE VATAN MİLLET OLAYINA GİRMEYE CÜRRET BİLE ETMESİN. SİZ DONLARINIZI GİYMEYİ BİLMESKEN BU ABİLERİNİZ SADECE FOTOĞRAFINI GÖREBİLDİĞİNİZ UÇAKLARLA BOMBALAMAYA GİDİP DOG FİGHT YAPIYORLARDI. AĞIZLARINIZI AÇMAYIN. ALABİLİRSENİZ TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIN. TERBİYESİZLİK YAPMAY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende sivil uçuş okulundan mezun oldum. asker abilerime haksızlık yapmayın. konuşanların line da ayrılan sivil arkadaşlarımın olduğunu biliyorum. acısını onlardan çıkarmayın. sizin yerinize alınan yabancı pilotlardan çıkarın. ne öğrendiysem asker emeklisi kaptanlarımdan öğrendim. ne zaman ne yapacağını bilen en zor anda bile verilebilecek en doğru kararı veren onlar. yabancı pilotlar bişey olunce melun melun bize bakıyorlar.haksızlık yapmayalım. uçuş okulunda hiç bir şey öğrenmediğimizi hepimiz biliyoruz. sadece paralarımız alındı. zaten bu asker emeklisi abilerimiz muhtemelen bizler kaptan olurken bize hocalık yapacaklar. dediğiniz herşey şuanki kıymetli asker hocalarımızıda incitiyor. iş bulamayan arkadaşlarım az çalışan arkadaşlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işte milli duruş, milli güç. yerli malı. yerli girişimci, yerli yatırımcı, yanlarında yerli milli savaş pilotları. hepsi de bir süre önce ayrı yerlerde bu ülke için çalışmış, emek harcamış geleceğe ve bu ülkeye katkılar yapmış. şimdi güç birliği yapmışlar, aynı yolda yine bu ülkeye türkiyeye katkı yapmak için bir aradalar. hepside sıfırdan başlamış. fotoğraftaki hepsi 20 sene çalışmış, tırnaklarıyla kazmış ve bu duruşla bu pozu vermiş. hepsi asil, hepsi gururlu, hepsinin alnı açık ve dik. tebrikler sky.hayırlı olsun sky. çekemeyenleri çatlatmaya devam ediyorsunuz. hakkınızdaki asılsız dedikodu yapanlar bilepişman. kendi şirketlerinin dedikodusunu yapıyorlar . adınızı bilmeyen kalmadı. daha iyi günlere, ülkemiz için emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
para vererek pilot olunmaz arkadaslar anlayamadiginiz bu.aranizda hic gariban cocuguda yok her ne isse.para nerde siz oradasiniz.biz bu ise baslarken para icin baslamadik.terorist pesindede para icin kosmadik.bizi bilen bilir. Kobra Pilotu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY HAVAYOLLARINA YENİ PİLOTLARIYLA HAYIRLI OLSUN. KALİTELERİ DAHA DA ARTTI, TEMELLERİNİ DAHA DA SAĞLAMLAŞTIRDI. İÇ HATLARA BAŞLAMASINDAN DOLAYI DA SKY ' I KUTLARIM. BÜYÜK YATIRIM, BÜYÜK ATILIM. ANLAŞILIYORKİ SKY ARTIK BÜYÜK VE PROFESYONEL OYNUYOR. PİYASADAN DİĞER HAVAYOLLARININ ALMAYI BAŞARAMADIĞI EMEKLİ OLAN F-16 SAVAŞ PİLOTLARINI HEMDE YOLCULARINI KAPMAYA BAŞLADINIZ. FAZLA OLMAYA BAŞLADIĞINIZIN HERKES FARKINDA. HAYIRLI KAZASIZ BELASIZ HUZURLU VE KAZANÇLI UÇUŞLAR DİLERİM. MİLLİ BİR ŞİRKET OLMANIZDAN VE MİLLİ SERVETE KATKILARINIZDAN DOLAYI TÜM SKY CAMİASINI KUTLARIM. HELAL OLSUN SİZE SKY. DİER ŞİRKETLERDE ARTIK SİZİ ÖRNEK ALSIN. DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Senin o süt bebeleri dediğin, özel havacılık akademilerinde eğitim almış ve almakta olanların, bu işe (havacılık) başlamadan önce kazanmakta oldukları alınteri paraların vergileriyle uçtun jetlerde ey Aslan kuzusu. Askerde iken yaptığın o uçuşların parasıda bu milletin cebinden çıktı kuzu kuzu.. Sen daha oraya başvurdugunda daha dünki lise talebesi çağındayken, anadan doğma pilot değildin. Bizlerin paralarıyla pilot oldun, şimdi gelmiş yok süt kuzusu yok vs ile had ve sınırını aşıyorsun.Bende uçuş eğitimi almaktayım özel bir kurumda. Senin zihniyetinde olanlar zamanla azalacak ve sivil havacılık sivil zihniyete ait olacaktır merakme etmeyesin saat bunun için işliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu torpilli kullar hakkınızı yiyorlar ama neticelerinide görüyoruz..üzülmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yapmayın arkadaşlar bu şans işi bende hava harp okuluna gidecektim ama ailem izin vermedi sonrada uçuş okulunda başladım onlara haksızlık etmeyin bize de inşallah iş olur onlarada onlar ses hızını aşmış kişiler biz bunuasla yapamayacağız ama her tarafın artı ve eksileri olabilir kısmet bu iş bölünmeyelim.. asıl yabancı pilotların ne işi var bu ülkede ben onu anlamıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000